Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss ja tez tam bede rodzic ale dopiero w grudniu dziecko zimy jak to mówią mi lekarze tutaj hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga jak super to ja czekam na wiesci jak bylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Co do zmiany helsestasjon,to znalazlam sprzeczne informacje. Przegladnelam norweskie fora i przewinal sie ten temat. Ale norwezki roznie pisza. Jedna zmienila,jedna pisze,ze nie da rady,a reszta pisze,zeby pojsc do helsestasjon i po prostu zapytac. I chyba to najlepsze wyjscie. Zapytac osobiscie Aha,pare razy tez bylo napisane,ze niby mozna zmienic tak samo jak sie zmienia lekarza. Ale czy to prawda? Nie wiem. Zawsze jest tyle odpowiedzi co przezytych historii. Juz sie przekonalam,ze tutaj nie ma jasno okreslonych praw. Wszystko zalezy na kogo trafisz w urzedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie ja mam na listopad wiec wczesniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Relacja bedzie Na razie czekam,ale moja ksiezniczka ani mysli wychodzic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss szkoda ze moj bobas nie przyjdzie wczesniej to bysmy sie spotkały w szpitalu dziewczyny a na tym usg połówkowym to połozna powie mi wszystko jak z dzisiusiem??czy zdrowy,jak ułozony i wogóle,chociaż co do ułożenia to pewnie z tysiąc razy sie jeszcze obróci bo jak potem nie bede miała juz usg to nic sie nie dowiem a dla mnie najważniejsze żeby tylko sie dowiedziec czy jest zdrowe strasznie panikuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Marzenie USG połówkowe jest właśnie po to by ocenic stan dziecka, napewno powiedzą Ci na badaniu wszystko co jest niezbędne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Marzenie - nigdy nie mow nigdy. MARTYNKA miala rodzic przedemna i tak czekala czekala az sie cos zacznie i nic , a ja sie czulam swietnie i urodzilam pod koniec 35 tyg. a ona urodzila jeszcze tydzien po mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga zachcecaj malenka do wyjscia juz bo juz sie nie moge doczekac kiedy ja zobacze
heh marzenie fajnie by bylo sie spotkac heh
a kiedy masz to usg polowkowe bo ja tez sie na nie szykuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Po zakonczeniu badania,dostaniecie wydruk z wynikami Tam bedzie wszystko opisane. Kazda czesc ciala maluszka i obok wynik. Na pewno bedzie Ikke sett patologi Co oznacza ,ze nie zobaczono zadnych nieprawidlowosci Marzenie,co do ulozenia dziecka,to moja fastlege umiala to okreslic bez usg. Tu zlapala,tam przycisnela i zaraz wiedziala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok