Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
U mnie w przychodni tez jest miła atmosfera i nawet pielegniarki sie mna interesuja jak przychodze i tylko ten lekarz jakis taki sztywny i muzse sie dobrze zastanowic zeby potem nie zostac na lodzie;( bo jak przyjdzie poprosic o zwolnienie z pracy to bedzie lipa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,pewnie,ze lepiej z babka gadac Ciekawa jestem,jak on taki dretwy,to co powie na zwolnienie? W sumie,to na macierzynskie idzie sie 3 tyg przed terminem. Musza byc jakies powody,do wypisania zwolnienia wczesniej. Ja wiem,ze masz dosyc ciezka prace i nie bedziesz niedlugo mogla pracowac na full obrotach. Mam nadzieje,ze ten Twoj lekarz podejdzie do tego racjonalnie i nie bedzie Ci robil problemow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
MamaNel,tak sobie teraz przypomnialam,ze jak bylam w polowie ciazy to kichalam jak szalona. Mialam non stop sucho w nosie i wydmuchiwalam takie malutkie skrzepy krwi. Ale lekarz powiedzial,ze to normalne na tym etapie ciazy. Stosowalam wode morska albo sol fizjologiczna. Pomagalo Wiec idz do apteki i kup sobie sol fizjologiczna(saltvann)np.OtriCare saltvann
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
HEJ AGA 31 CO TAM? ZACZYNA SIĘ COŚ DZIAĆ BO U MNIE CISZA BYLE NIE PRZED BURZĄ HEHE POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
No własnie jeszcze nie wiem jak bedzie z tym macierzyńskim bo mam przepracowane 4 miesiące legalnie i obawiam sie że za jakis miesiąc bedzie mi trudniej sprzatać i jeszcze bardziej się bedę bała o maleństwo i jesli za miesiąc poszłabym na zwolnienie do końca ciązy to czy te miesiące co byłabym na zwolnienu będą mi sie liczyc do macierzyńskiego??? bo ponoc trzeba mieć co najmniej 6 z 10 miesięcy przepracowanych legalnie czy może lepiej starać sie o becikowe??sama nie wiem co tu zrobić,nie orientuje sie w tym i mój partner też niestety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,nic a nic Im blizej tym sie lepiej czuje Laze gdzie sie da i robie co sie da. Ale Julka nie chce wylazic. A ja zaraz chyba pekne. Skora na brzuchu napieta do granic mozliwosci. Jak zaczyna sie krecic, to co rusz widze albo reke,albo noge albo kolano
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,zwolnienie Ci sie wliczy i dostaniesz normalnie macierzynskie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
U MNIE SYNALEK KRĘCI SIĘ ALE JUŻ NIE SZALEJE ZA MAŁO MIEJSCA MA POZOSTAJE NAM CZEKAĆ MAM NADZIEJE ZE ZA TYDZIEN BEDZIEMY JUZ W DOMKU Z NASZYMI MALUSZKAMI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Uff dzieki Aga za odpowiedz a teraz z innej beczki czy któraś z Was dziewczyny odczuwała twardnienia brzucha????bo ja teraz mam 18 tydz i czuje cos takiego od pewnego czasu i to takie dziwne odczucie i czuje sie jakos niekomfortowo;( a najbardziej to przed siusianiem sie taki robi a juz nie mówie ile razy sie nachodze to tego kibla ale nie tylko jak cos robie albo jak sie położe po wysiłku to wszystko mi sie jakos napina czy to jest normalna dolegliwość w ciązy???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
no to Julcia szaleje u mamy w brzuchu może w weekend sie juz wykluje mała psotnica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok