Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
kalba,ale w ktorym tyg.ciazy bylas?bo mi mowia ze brzuch mam niby nisko ale jeszcze jednak na porod za wysoko...nie wiem(w sumie mowi to babcia i mama).ja tez moglabym urodzic za 4 dni bo na weekend by wypadl porod i na 100% mezus w domu by byl.A powiedz mi jeszcze czy po tym odejsciu wod caly czas czulas intensywnie skurcze?bo mi znowu dzis troszke ustaly,caly czas je mam ale nie az tak intensywnie jak wczoraj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A czy któras mamusia rodziła w szpitalu Akershus Lorenskog??? bo tam bede rodzić i chciałabym prosic o troszke informacji to moja pierwsza dzidzia i bardzo sie boję jaka tam opieka i wogole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,ja tam bede rodzic Mam duzo znajomych norwezek ktore tam rodzily i kazda sobie bardzo chwali. Szpital po generalnym remoncie,wszystko nowe. Bylam tam ogladac sale porodowe, rozmawialam tez z poloznymi i bylo bardzo milo. Jest duze prawdopodobienstwo,ze trafisz na polskie polozne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nie rodzilam jeszcze w Akershus w Lørenskog ale bede w pazdzierniku Natomiast szpital chyba pod kazdym wzgledem idealny-to moge powiedziec.
Okolo 1,5 roku temu mialam tam operacje i jak na operacje bylo-super Akurat o szpital to nie ma co sie martwic chyba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dzieki wielkie za odpowiedz boje sie bo nie znam norweskiego tylko po ang troszke rozmawiam ale ucze sie słówek po norwesku które moga byc przydatne w czasie porodu wiec mam nadzieje że bedzie ok:* teraz mam Usg połówkowe i mam sie jakos specjalnie do niego przygotowac bo z tych norweskich broszurek to nic nie rozumiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Pewnie karte ciązy i badania moczu i krwi musze miec ze soba czy nie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
List ze szpitala z data i godzina wizyty i karta ciazy. To wszystko co bylo mi potrzebne. Aha,drobne pieniadze bo 1 zdjecie z usg kosztuje 20 koron. Chociaz raz wzieli ode mnie pieniadze,a na drugiej wizycie juz nie. Zalezy na kogo sie trafi. Ale w liscie ze szpitala jest napisane,ze 1 zdjecie kosztuje 20 nok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dzieki a to bede jeszcze miała jakies usg po tym połówkowym??/ bo moja znajoma norwezka mówiła mi że nie bede miec juz zadnego i ani jednej wizyty u ginekologa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Mnie pytali o date ostatniej miesiaczki,czy pale,czy biore jakies leki,czy bralam kwas foliowy, czy bylam juz kiedys w ciazy, czy mam dzieci, czy stosowalam antykoncepcje, i czy sie boje czegos I tyle,milo,szybko i przyjemnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Jesli nie bedzie zadnych problemow,to nie bedziesz miala juz zadnego usg wiecej. O ginekologu zapomnij. Tutaj tylko polozna albo lekarz pierwszego kontaktu w przychodni. No chyba,ze cos sie dzieje powaznego. Ja mialam kilka wizyt,bo moja Julka miala podejrzenie ubytku miedzykomorowego w serduszku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok