Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
a moje drogie tak napiszę odnośnie tego karmienia piersią w miejscach publicznych ja karmię piersią i już dwa czy trzy razy karmiłam Adasia w centrum handlowym, ja robię w ten sposób że na ramie kładę sobię kocyk i tym sposobem ani adasia nie widać ani cycka a kocyk oczywiście przewiewny, czasem widziałam jakieś głupie spojrzenia ale tak brzydko napiszę że mnię to ,,wali'' co inni myśląa gdyby ktoś mi coś powiedział to chyba zwyzywałabym go naszczęście po norwesku nie rozumie więc mogą gadać no i oczywiście nie wyberam miejsc gdzie jest bardzo dużo ludzi tylko idę tam gdzie moge wmiarę spokojnie nakarmić mojego królewicza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
Ewelina mój Gabuś robił nawet 10 kupek na początku teraz ma 3 miesiące i robi 1-2 porzadne kupki dziennie... a ze jest rzadka to to jest normalne jezeli karmisz piersia a kolorek jest ok z czasem dzieciaczkowi sie unormuje a Adaś śliczny przystojniak malutki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
dzięki Niusia to mnie troszkę uspokoiłaś , a czy to może też zależeć też od tego co jem??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Musze napisac bo sie usmialam
Do ciebie ewelinaM- a ja wiem,a ja wiem dlaczego tak sie dzieje i moglabym ci powiedziec cos na temat kupek bo miala takie zjawisko ostatnio moja siostra ktora ma malego dzidziusia i duzo wiem bo akurat przez ten czas bylam u niej i przezywalam to z nia bo tez sie martwila-teraz juz sie wszystko wyjasnilo na szczescie -ale ci nie powiem bo dusze sie twoim tekstem "ale tylko do mam!!" ale podkreslam " ale tylko do mam" a ja nia jeszcze nie jestem wiec ci nie powiem
Zenua-bo tysiac innych dziewczyn mimo moze tego ze nie maja jeszcze swoich dzieci to doczynienia z malym dzieckiem napewno mialo i na te tysiac moze ktoras przezyla cos takiego i akurat wie o czym mowisz i chcialaby cie uspokoic i moze akurat dla wszystkich tych co sa juz mamami ten twoj problem bedzie czyms nowym czego nie przezyly i co wtedy-chyba nie pomoga co? Troszke nie przemyslalas tej wypowiedzi-moim zdaniem. Akurat niusia to przezyla i cie uspokoila, na szczescie i mysle ze czywiscie nikt na forum nie jest zolza i napewno tak czy inaczej by ci pomogl ale nastepnym razem "ty- mamusiu" po prostu nie rob podzialow na "mamy" i te co wogole nie wiedza co to znaczy "byc mama"-bo nie maja dziecka od miesiaca" Pozdrawiam te " nie mamy-jeszcze"

Hmm co do wozkow to ja kupilam Emmaljunge i jestem mega zadowolona-chociaz narazie na sucho tylko nia jezdzilam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Aga31 to ja zaczekam az przetestujecie z dzidzia wozek i bede wiedziala czy kupic. I jak to wyglada z przeslaniem do Norwegii. Bo my juz sie nie wybieramy do Polski, zamawiamy wozek i moi rodzice go nam podaja przez busa. trzeba bedzie oclic wozek? Bo moze bardziej sie oplaca kupic bilety lotnicze i poleciec po wozeczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nasza Zuzanka 8 tygodni

My mamy Izzy 4 baby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kalba,niedlugo przetestuje i dam znac Ja go sobie sama przywiozlam i na granicy nie bylo problemow. Ostatnio kurier przywozil mi lozeczko z Polski i tez nie bylo problemu. Zadnego cla nie placilismy. Kasia, Zuzka rosnie jak na drozdzach A taka malutka byla niedawno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
daris może jakoś inaczej to odebrałaś, ale to normalne że matka mogłaby coś takiego przezyć ze swoim dzidziusiem, a że Ty miałaś i może inne dziewczyny też miały do czynienia z takim przypadkiem to ok, ale czy to było takie śmieszne hmm nie wiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kalba o wozku pisalam juz tutaj na forum i to juz ilesss tam stroon wczesniej ale napisze ci tak, ze jestem zadowolona z wozka, ale .... tylne kola sa szeroko rozstawione i w nie kazdym sklepie da sie przejechac musze wtedy szukac innej drozki hahahaa
moja niunia urodzila sie na poczatku listopada i gondole mialam do marca bo akurat jechalismy do Pl wiec ja juz tam zostawilam i wozilam mala w spacerowce, teraz siedzi w niej i tez jest ok, fajnie sie reguluje oparcie, tylko ze te paski boczne od oparcia, troszke mnie wkurzaja jak masz ochote to mozemy sie spotkac i poogladasz go sobie, pomacasz bedziesz wtedy wiedziala.

co do norweskich drozek jak tu ktos napisal to sa o wiele lepsze niz te polskie
ja juz mam wozek na sniegu sprawdzony, w tych zaspach tez, na deszczu i w sloneczny dzien.
nie oplaca sie dokupowac foli przeciwdeszczowej do spacerowki tej oryginalnej bo kosztuje sporo,w to miejsce dobrze mi sie sprawdza uniwersalna i o wiele wiele tansza

torba do wozka ta duza...hmm trzeba uwazac jak juz jest spacerowka, zeby nie zapelnic jej za mocno...w autobusie o malo wozek mi sie nie wywrocil na zakrecie..dobrze ze stalam tuz obok to go zlapalam.

jezeli chodzi o temat "tylko mam" to smieszne jest dla mnie rowniez uzycie takiego okreslenia...bo ja nie bedac jeszcze matka mialam spore doswiadczenie z dzieciaczkami bo pracowalam jako opiekunka w Niemczech...cale dnie spedzialam z maluchami, pozniej mialam szparagowa mlodziez i w koncu tych juz 17to i 18latkow jezeli jest to forum dla mam to nie oznacza to ze np jakis tatus nie moze sie wypowiedziec albo i przyszla mamusia...nawet ta co nie jest mama to tez moze duuuzo wiedziec

dzieciaczki macie urocze...jejku jak ja kocham dzieci...tak bardzo mi sie marzy jeszcze jedno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Magdalena84,z tego co pamietam to masz chyba Xlandera Xa. Mi sie on strasznie podobal w sklepie,ale go nie kupilam bo byl dla mnie za wysoki. Nie mozna juz bylo opuscic raczki nizej. Kupilam Xlandera XQ. No i zobaczymy co z tego bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok