Kalba o wozku pisalam juz tutaj na forum i to juz ilesss tam stroon wczesniej

ale napisze ci tak, ze jestem zadowolona z wozka, ale .... tylne kola sa szeroko rozstawione i w nie kazdym sklepie da sie przejechac

musze wtedy szukac innej drozki hahahaa
moja niunia urodzila sie na poczatku listopada i gondole mialam do marca bo akurat jechalismy do Pl wiec ja juz tam zostawilam i wozilam mala w spacerowce, teraz siedzi w niej i tez jest ok, fajnie sie reguluje oparcie, tylko ze te paski boczne od oparcia, troszke mnie wkurzaja

jak masz ochote to mozemy sie spotkac i poogladasz go sobie, pomacasz

bedziesz wtedy wiedziala.
co do norweskich drozek jak tu ktos napisal to sa o wiele lepsze niz te polskie

ja juz mam wozek na sniegu sprawdzony, w tych zaspach tez, na deszczu i w sloneczny dzien.
nie oplaca sie dokupowac foli przeciwdeszczowej do spacerowki tej oryginalnej bo kosztuje sporo,w to miejsce dobrze mi sie sprawdza uniwersalna i o wiele wiele tansza
torba do wozka ta duza...hmm trzeba uwazac jak juz jest spacerowka, zeby nie zapelnic jej za mocno...w autobusie o malo wozek mi sie nie wywrocil na zakrecie..dobrze ze stalam tuz obok to go zlapalam.
jezeli chodzi o temat "tylko mam" to smieszne jest dla mnie rowniez uzycie takiego okreslenia...bo ja nie bedac jeszcze matka mialam spore doswiadczenie z dzieciaczkami bo pracowalam jako opiekunka w Niemczech...cale dnie spedzialam z maluchami, pozniej mialam szparagowa mlodziez i w koncu tych juz 17to i 18latkow

jezeli jest to forum dla mam to nie oznacza to ze np jakis tatus nie moze sie wypowiedziec albo i przyszla mamusia...nawet ta co nie jest mama to tez moze duuuzo wiedziec
dzieciaczki macie urocze...jejku jak ja kocham dzieci...tak bardzo mi sie marzy jeszcze jedno