Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Sluchajcie dziewczyny mialyscie tak moze ze bolaly was zebra w ciazy? W sumie niewiem czy to zebro,ale od dluzszego czasu mam bol pod prawa piersia a dokladnie to pierwsze z gory zeberko mnie boli Smiesznie to brzmi ale bol nie do zniesienia-na lezaco pozycji nie moge znalezc,siedziec dluzej to juz wogole nie moge tylko stanie pomaga ale tez nie na dlugo Spotkalyscie sie z tym moze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Daris,ja akurat tak nie mialam. Ale rozne przypadlosci nas dopadaja w ciazy. Ja to mialam tylko takie dziwne klucia pod piersiami. I wtedy bylo mi ciezko lezec i siedziec.Do tej pory czasami mnie to lapie. Paskudne uczucie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nasza Zuzia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Angelika K.
(angelika25098)
Wiking
śliczna ta wasza Zuzia a jakie poczucie rytmu już ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
Daris nie wiem na jakim etapie ciazy jestes, ale moze dziecko wklada Ci rece pod zebra i stad ten bol, jesli to jeszcze b wczesna ciaza to nie wiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
niezle Zuzia sie buja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Faktycznie,ma Zuzka poczucie rytmu A ja wrocilam od lekarza, brzuch mi opadl strasznie,glowke Julka ma juz strasznie nisko. Doktorek powiedzial,ze mam sie powoli szykowac do porodu Ale mi sie wydaje,ze jeszcze pochodze troche. Skurcze ustaly i nic mnie nie boli. No chyba,ze to cisza przed burza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
ewelina moj synus ma juz miesiac i 18 dni i tez robi zadkie kupki zolte i ze 20 razy dziennie ciagle go przebieram i to jest normalne dziecko pije tylko mleczko i dlatego sa zadkie kupki a jak zacznie jesc posilki normalne to juz bedzie kupka twrdniejsza i zadziej robiona pozdrowionak mamuski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh sama nie wiem co to moze byc..w tym tygodniu zacznie mi sie 27 tydzien.W piatek ide do lekarza bo potrzebuje zaswiadczenie ze moge latac to powiem jej o tym-zobaczymy co powie.Bol jakby mi ktos zebra poobijal Do tej pory bolalo wewnatrz a teraz boli mnie nawet skora jak dotykam w tym miejscu. Oby do piatku,moze mi tylko powie ze to normalne i musze przecierpiec hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
aga31 napisał:
Magdalena84,z tego co pamietam to masz chyba Xlandera Xa. Mi sie on strasznie podobal w sklepie,ale go nie kupilam bo byl dla mnie za wysoki. Nie mozna juz bylo opuscic raczki nizej. Kupilam Xlandera XQ. No i zobaczymy co z tego bedzie

w moim wozku opuszcza sie raczke na dol

mam taki, kolor volcano
allegro.pl/x-lander-xa-2011-full-wypas-f...isy-i1702330059.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok