Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
no widze ze weselicho sie udalo.i my tez mamy zamiar wrocic do pl ale tak za rok a co do skurczy to mam czasem skurczy lydek w nocy przewaznie ale to taki bol ze kwicze w nocy i pozniej prze 3 dni boli mnie ta lydka i slodycze tez lubie i mezowi tez mowie ze dzidzia ma ochote na to czy na tamto a on sie smieje i do mnie ze chyba ta duza dzidzia chce czyli ja fajnie jest byc w ciazy jest zawsze jakas wymowka a jak cos chce czasami moj maz a ja niemam sily to mu mowie ze niemoge tego zrobic bo mam skurcz tez sie ze mnie smieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
kasiar12 to ty z Wisły jesteś? A ja pochodzę z okolic Skoczowa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nie ja jestem z Myslowic, ale przyjecie bylo w Wisle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
To i tak niedaleko, ale w innym kierunku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
a kiedy mniej więcej dzidziuś odwraca się główką w dół? nam jeszcze trochę czasu zostało - jakieś 15 tygodni do końca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
No wiesz gama ja o tej wizycie nic nie wiedziałam bo w ogóle się nie umawiałam,udowodnić też nie udowodnie no bo jak.A to że innego lekarza mam od 1 maja to też nic pewnie nie zmienia(bo po takim traktowaniu na drugi dzień zmieniłam).A o to becikowe pytam bo moja szwagierka będzie składać papiery,a obiło mi się o uszy że jak ktoś pracuje tak malutko to że macierzyński się nie należy(polska położna tak nam mówiła co się ogłasza na forum).Dzięki za odpowiedż
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Toja, chyba bardzo zle trafilas z ta przychodnia. Ja jak ma przyjsc na nastepna wizyte, to lekarz drukuje mi taka specjalna kartke. No i wtedy wiem, ze mam zarezerwowana wizyte. I tam jest napisane, ze musze zawiadomic jak nie przyjde. Chyba mieli zly dzien i sie po prostu na Tobie wszystko skumulowalo. Przykre to . Kasia, super to wesele Wam sie udalo Limetka, z tego co wiem to dzieci i przed samym porodem potrafia sie przekrecic. Nie ma reguly. Najczesciej jednak okolo 30 tygodnia. Ale ma czas do 36. Tam mi moj doktor mowil.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Toja zadzwoń tam więc i się zapytaj o co chodzi, bo ty nie miałaś żadnej wizyty i z jakiej racji chcą od ciebie kasę. To nie jest stracona sprawa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
Skoro tak mówisz gama,to spróbuję coś wyjaśnić,w co wątpie żeby mi ktoś uwierzył na piękne oczka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
dzidzia moze sie obkrecic glowka w dol w kazdej chwili nawet w ostatniej chwili tak mi lekarz mowil ja mam nadzieje ze moj dzidziol juz sie nie obkreci .pozdrawiam wszystkie mamuski mi zostalo jeszcze 2 tygodnie do planowego terminu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok