dzieki gama

-jednak recznik,szczoteczke i paste wole miec swoja,kosmetyki do mycia tez bo nie wszystkie mi pasuja.pizame tez wezme swoja

.chodzilo mi o te podpaski i majtki poporodowe.Dzieki wielkie za podpowiedz.
Aga nie lam sie-to juz blizej niz dalej!!!ale powiem ci ze ja tez zalapuje takie zalamki ze sama siebie nie rozumie czasami,wogole chodze jakas ostatnio czesto poddenerwowana,tylko dla synka sie dostaje....ale wczoraj mnie rozbroil-dzwonilam do brata do polski i wkurzyl mnie-mniejsza przez co i zaczelam na niego moze nie krzyczec ale mowic podniesionym glosem,a moj kubulek podszedl do mnie,poglaskal mnie po nodze(bo wyzej nie dosiegnie

)i mowi do mnie-mamuuusiu,kochanie,nie denerwuj sie

-i to jest najlepszy lek na zlo

a co do zeba to ja robilamwszystkie w 2 trymestrze-podobno wtedy najlepiej,w 1 to odpada,nawet teraz jak bylam na poczatku ciazy to poszlam do dentysty na kontrole i powiedziala mi ze w tym okresie niemozna robic zebow.A podobno w 3 tez niebardzo bo moze przyspieszyc porod ale nie wiem na 100%wiec sie nie madrze.
gama moj kochany mezus chrapie jak parowoz wiec mysle ze bylabym w stanie jakos zniesc chrapanie innych-choc maz to co innego,obcej babki nie kopne noga zeby sie przekrecila heheh