katarzyna87 napisał:
roxana ja miałam takie same problemy z ulewaniem z moim 5 tygodniowym synkiem. Mały ulewał dramatycznie. Leciało mu z buzi i z noska i to w takich ilościach że mały się krztusił. Mało tego cały czas płakał. W związku z tym że nie miałam za dużo pokarmu przeszłam na mleko nan 1 jednak nic się nie zmieniło. Przez to ulewanie i krztuszenie mały stał się bardzo nerwowy w końcu poszłam do apteki i polecono mi mleko Enfamili 1 i powiem Ci że jestem bardzo zadowolona. Mały jest spokojny nie płacze i teraz wiem że on po prostu był cały czas nie najedzony . A ulewanie prawie całkowicie zanikło owszem czasem mu się zdarzy ale nie przez nosek i nie takimi mocnymi strumieniami. Także polecam
Super, ze napisalas. A to mleko jest specjalnie na ulewanie??? A powiedz mi czy dawalas samo to mleczko?? bo ja dzwonilam do znajomej kazala mi kupic takie mleko i mieszac np 90 ml hipp (to akurat ja mojemu podaje) i 30 ml tego specjalnego.
Czyli jak pojde normalnie do apteki to kupie bez niczego takie mleko??? bo myslalam, ze trzeba miec recepte....