Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Totalna rewolucja cenowa w MultiNOR od teraz nowe, NIŻSZE ceny!

Reklama

Czytali temat:
A.M. Plata ... eivind T.A rafal25 miralsa (9331 niezalogowanych)
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
nie będę zakładać nowego tematu kto podrzuci jakieś fajne stronki z butami w no dla dzieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Izzy napisał:
nie będę zakładać nowego tematu kto podrzuci jakieś fajne stronki z butami w no dla dzieci

www.nobuty.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Katarzyna Kopiecka
(kate0502)
Wiking
Hejka. Świetny wątek. Mam pytanko: czy używałyście wanienek do kąpieli maluszków zakupionych w NO? bo wydaje mi się że one są takie małe i teraz nie wiem czy kupie tu większą, a do Pl już się nie wybieram, pozdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Hej
Faktycznie maja małe te wanienki ale świetna sprawa ze wanienka jest wbudowana w komodę lub drewniany stelaż. Znacznie ułatwia to życie i odciąża plecy moj maluszek ma niecale 3 miesiace i faktycznie kiedy zacznie sie wyginać to miejsca brak ale jak juz będzie siedzieć to wystarczy w sam raz
Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
miralsa
(miralsa)
Wiking
A co sądzicie o thermomixie? Warto kupić czy nie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty
Karolina Zając
(KarolinaZajac)
Początkujący
Mam termomiks od kilku miesięcy, jest nas 2+4 i starczy, to był prezent, więc nie bardzo byłam do niego przekonana, ale jak masz minimalne pojęcie o kuchni, to naprawdę może zastąpić kilka urządzeń. Najbardziej pomógł mi latem przy zaprawach w słoiki. Używam go codziennie sporo oszczędności mam w budżecie domowym. Dużo możesz w nim nowych rzeczy zrobić, a tym samym, nie wywalasz żarcia. Zawsze idzie zrobić coś z niczego, lub z resztek co masz w lodówce. Dużo też piekę, ale mam tylko jego, więc nie mam porównania do innych urządzeń.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok