Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja
Czytali temat:
A.M. Plata ... eivind T.A Angelika Mojak rafal25 Karolina Zając miralsa (10387 niezalogowanych)
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
lady dosia ja wyslalm 8 zdjec pan mi zrobil 10 fotomontazy i moge sobie wybrac ktore chce a i mozna calkiem inne jak sie chce

przy zamowie 3szt czwarta jest gratis

a przy zamowie 4 i tak jak ja dostalam 10 szt to place tylko za cztery a reszte mam gratis
super sprawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
a wy znowu??? to się nigdy nie skończy

a ja z innej beczki żeby podtrzymać wątek mam do sprzedania karuzelę i przewijak za karuzelę chcę 300kr a za przewijak 200kr:

do przewijaka mam jeszcze dwa pokrycia(prześcieradełka)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
EwelinaM - wrzuc zdjecia lub podlinkuj te rzeczy, które chcesz sprzedać, bo tak to kupowanie kota w worku troche
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ooooo widze moj watek starcil 10 stron i jak sie czyta to jest spokoj i harmonia..moderator widze ze uratowal mi go...ale widze duzo moich wpisow usunietych, m.in jak pisalam z kasiar o inhalatorze nie dobrze oj nie dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
lady_dosia napisał:
EwelinaM - wrzuc zdjecia lub podlinkuj te rzeczy, które chcesz sprzedać, bo tak to kupowanie kota w worku troche

200koron za przewijak..niezle to ja za taki dalam 50zl... i oddalam go darmo...ale wiadomo..ja mam takie fajne serduszko
www.mojanorwegia.pl/forum/view/14/stavan...a_dziecka.html#86141
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Magda, ja taki podobny kupilam w Ikei za 60 Nok Do tego 2 nowe pokrowce tez z a 60 nok
A i nie Jestes sama. Ja tez oddaje za darmo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
aga ja moj to w PL kupilam... on jest/byl usztywniany od spodu..fajna sprawa..dlatego nie chcialam uzywac tego przewijaka od lozeczka turystycznego..a i pokrowce tez mialam..nie pamietam czy wydalam razem z tym przewijakiem ale chyba tak... hihi

rety ile ja juz rzeczy wydalam

mamusie uzywa ktoras z was tych pojemnikow na zuzyte pampersy? mam wkaldy angelcare do oddania nie pamietam ile sztuk..3 lub wiecej...zawsze to te minimum 300 nok w kieszeni...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
aga ja moj to w PL kupilam... on jest/byl usztywniany od spodu..fajna sprawa..dlatego nie chcialam uzywac tego przewijaka od lozeczka turystycznego..a i pokrowce tez mialam..nie pamietam czy wydalam razem z tym przewijakiem ale chyba tak... hihi

rety ile ja juz rzeczy wydalam

mamusie uzywa ktoras z was tych pojemnikow na zuzyte pampersy? mam wkaldy angelcare do oddania nie pamietam ile sztuk..3 lub wiecej...zawsze to te minimum 300 nok w kieszeni...

wow
to i zużyte pampersy można komuś oddać i jeszcze na tym zarobić
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja uzywam ale mam inny pojemnik, wiec nie skorzystam. Ale moze ktos inny Dobra duszyczka z Ciebie Magda
AAAAA, no to taki lepszy ten przewijak byl Ale moj tez sie super sprawdza

jasta102 ,dobre Ale to chodzi o wklady do pojemnika,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Jasta przeczytaj uwazniej...napisalam pojemniki na zuzyte pampersy i ze mam do oddania wklady do tych pojemnikow... a nie pampersy...

a dokaldniej mowiac takie cos: allegro.pl/angelcare-captiva-wklady-5szt...24h-i2220535949.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok