Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
A.M. Plata ... eivind T.A Angelika Mojak rafal25 Karolina Zając miralsa (12261 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
to ja mialam taki.. allegro.pl/obszerna-spacerowka-baby-desi...012-i2198015330.html

wozek nie do zajezdzenia... wygodny i obszerny...mala miala 7miesiecy i do 3lat w nim jezdzila... teraz mam x-landera i w porownaniu z baby design nie ma polotu... no ale coz... chcialam miec nowy wozek wiec go kupilam wtedy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Ewelina .........
(Ewelinka)
Początkujący
Dziewczyny jeśli chodzi o spacerówkę to moge wam polecić Quinny Zapp Xtra używam go od niedawna ale spisuje się świetnie, kupilam go w PL żeby nie przewozić ciągle wózka z sobą korzystam z wózka Quinny Buzz 4 i również moge go polecić!!!
allegro.pl/wozek-spacerowy-quinny-zapp-x...isy-i2203442284.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Marta ten gryzak jest świetny,musze go miec;P heheh
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Magda, ja mam X-Landera, taka normalna spacerowke. I jestem zadowolona. Model XQ. Ale jest za ciezka na wypady do miasta. Wiec dlatego kupilam typu parasolka. Co do Baby Design, tak, jest to duza spacerowka, pewnie i wygodna, ale w porownaniu do Cybexa prowadzi sie koszmarnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Magdalena Joasia to chyba za duzo na taki gryzak. W koncu z niej juz duza Panna

Marzenie ten gryzak polecila Wera musialo Ci to umknac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
aga31 napisał:
Magda, ja mam X-Landera, taka normalna spacerowke. I jestem zadowolona. Model XQ. Ale jest za ciezka na wypady do miasta. Wiec dlatego kupilam typu parasolka. Co do Baby Design, tak, jest to duza spacerowka, pewnie i wygodna, ale w porownaniu do Cybexa prowadzi sie koszmarnie.

ja mam XA , doslownie taki

allegro.pl/x-lander-zestaw-gwarancja-15-...wka-i2215388093.html

szczerze mowiac ja non stop smigalam baby design do miasta i mi sie super prowadzilo go, i tak jak wspomnialam ponad dwa lata go uzywalam w xlanderze jest jeden minus..tylne kola sa za szerokie, bo nie w kazdym sklepie sie mieszcze miedzy regalami zeby przejechac...

Marta tez tak mysle buuu
szkoda ze wczensiej nie bylo tego watku bo tutaj mozna typowe porady pisac z zakupami zwiazanymi...na forum mam jest za duzo stron zeby wszystko ogarnac..wiec mozemy powielac tematy tutaj na nowo...

kolejna rzecz..tym razem laktator... ja uzywalam reczny Avent...szczerze uratowalo mi to cudo zycie hihi

allegro.pl/laktator-reczny-avent-0-bpa-a...nio-i2223658663.html

w tym linku sa tez butelki tommy tippe...sa super
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Mi Magdalena zycia ten laktator nie uratowal mowiac doslownie ale to zupelnie inna sprawa Laktator sam w sobie jest ok i swietnie sie sprawdzil rowniez moge go polecic a przy okazji jestem na etapie sprzedazy tego laktatora wiec jak ktos chetny reszta info na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Magdalena ten watek jest zajefajny i widac ze sie powoli sprawdzaGRATULUJE pomyslu bo napewno to rozwiazalo w pewnym stopniu problem z tamtego forum Ogladam linki jak najeta i wszystko bym chciala kupic bo wszystko takie piekneI mozna tu wstawiac linki lub focie rzeczy ktore sie zakupilo lub chce zakupic i nikt nie powie ze sie chwalicie bo to jest typowy watek do tego przeznaczony Extra!!!!A i dzieki niemu moze skorzystam i cos mi sie spodoba i kupie kiedys malenstwu A i przy okazje niektore dajecie pod linkiem produktu recenzje czy sie wam sprawdza czy nie-no rewela jak dla mnie przyszlej mamy Pozdrowionka Madziu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
marta86 napisał:
Mi Magdalena zycia ten laktator nie uratowal mowiac doslownie ale to zupelnie inna sprawa Laktator sam w sobie jest ok i swietnie sie sprawdzil rowniez moge go polecic a przy okazji jestem na etapie sprzedazy tego laktatora wiec jak ktos chetny reszta info na priv

kurcze chyba tez tak powinnam robic-sprzedawac..bo jak do tej pory to wszystko oddaje...no..jedynie lezaczek-bujaczek fisher price sprzedalam ale do tego oddalam darmo mate edukacyjna hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Niewidzialna ale te wszystkie rzeczy tutaj co bedziemy wystawiac to dotycza naszych maluszków wiec nastepny watek tak bardzo nie był potrzebny bo równiez dobrze mozna pisac na młode mamy w norwegii i było by wszystko w jednym miejscu ,ale to nie znaczy że mi przeszkadza nowy watek co założyłas Magdaleno moze jak cos znajde fajnego do polecenia to tez dodam ale nie jestem dobra w te klocki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok