Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
A.M. Plata ... eivind T.A Angelika Mojak rafal25 Karolina Zając miralsa (10386 niezalogowanych)
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Niewidzialna w którym jestes tyg??? bo mi chyba umknęło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
a i Magda mam identyczny wózek tylko ze kolor Ocean
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
A jakie macie karuzele? Pochwalcie sie bo ja musze cos kupic malemu a nie moge sie zdecydowac:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
marzenie..moze i nie byl potrzebny ten watek...ale i tak jestem zdania ze lepiej miec linki i zdjecia fajnych gadzetow itp tutaj w jednym miejscu..wszystko po kolei bedzie podawane a na forum mam jest mieszanie tematow zwiazych z ciaza, chorobami dzieci, podorze, spacery itp itd...a tutaj akurat mozemy sie CHWALIC NASZYMI rzeczami badzi znajomych... jak np Marta podala link do karuzeli, ktora z checia bym kupila do lozeczka turystycznego ale niestey moja Joasia jest juz za duza... tak samo gryzak, super rzecz ale tak samo jak w poprzednim przypadku.... za duzo zebow ma hihi

cos dla satrszych dzieci: mam to, jest sprawdzone i przydatne do nauki...

garnuszek na klocuszek allegro.pl/fisher-price-garnuszek-na-klo...ier-i2199051000.html

zyrafa pomagajaca w nauce przy stawaniu jak i zrecznosci raczek

allegro.pl/fisher-price-pileczkowa-zyraf...cja-i2211314846.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
AK83 ja bym polecila kupic z pluszakami.... bo te plastikowe sa fajne ale przy uderzeniu sie to juz nie tak jak pluszowe mialam kiedys pozyczona taka maskotkowa dla starszej corci...i byla super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
No ja mam taka zwykla z pluszakami ale chcialbym z jakimis bajerami widzialam takie z odglosami natury na przyklad i wyswietlanymi obrazami na suficie a nie wiem czy zdja egzamin i czy sa warte swojej ceny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
To jak mowa o starszych dzieciach to ja polecam o to taki zestaw do nauki swietna zabawa i nauka w jednym!
allegro.pl/zestaw-do-nauki-czytania-meto...z-1-i2212836541.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
wow Marta to jest super zestaw!! akurat dla naszych starszakow! masz to?

oj chyba zamowie to dla mojej Hanusi i zobaczymy co z tego wyniknie

dla mlodszych i dla mam-ulga dla rak

allegro.pl/nosidelko-niemowlece-n15-zaff...mar-i2197860576.html

super sie sprawdzilo w moim przypadku...teraz jest juz nie potrzebne i trzeba bedzie je zwiezc do PL...z reszta jak wiekszosc rzeczy ktore mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Magdalena ma obecnie jest w drodze dojedzie przed Wielkanoca

Co do nosidelka ja polecam natomiast takie jest swietne a ja i Emma jestesmy zadowolone

www.tosia.pl/sklep/product/p/736/cybex,i-go.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
tez super..praktycznie te same funkcje co w tym nosidle ode mnie a ja kupilam takie bo akurat mialam pozyczone dla mlodej i mi sie spodobalo

kurka to watpie ze gdybym ja zamowila teraz dla mojej ten zestaw to on by doszedl na czas...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok