Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zamów
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
A.M. Plata ... eivind T.A Angelika Mojak rafal25 Karolina Zając miralsa (13723 niezalogowanych)
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ja mam inny pojemnik kupiony w pl nie taki zwykły jak te co tu dają tylko taki co robi z pieluch taki baleronik coś jak pętka zawiniętych pieluszek oddzielonych od siebie...taki sznureczek i do niego idą inne wkłady...

bajerów kupiłam sporo bo lubię być przygotowana na wszystko i dziewczyny mi podpowiadały co i jak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
wiem o jakim pojemniku piszesz..widzialam na allegro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
magdalena_d84 , ja mam to lozeczko i Julka jest nim zachwycona. A przewijak nie taki straszny Ale kazdy inaczej patrzy na produkt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Ja rowniez uzywam dla corci lozeczka turystycznego i polecam do niego o to taka karuzelke. Emma jest z niej bardzo zadowolona

allegro.pl/tiny-love-karuzela-podrozna-k...isy-i2211509937.html

Polecam rowniez o to takie cudo ktore polecila jedna z forumowych mam. Gryzak juz zakupilam ale dopiero bedzie przez Emme uzywany wierze ze sprawdzi sie dobrze.

allegro.pl/nikidom-gryzaczek-gryzak-do-k...cka-i2203486945.html

Pytajcie drogie mamy lub przyszle mamy ja tak moge polecac bez konca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Marta czyli watek w sam raz dla ciebie kurde ze ja nie wiedzialam o takich karuzelach...teraz to juz za pozno...ale jest super...

kurcze a ten gryzak to ostatnio w sklepach chodzilam i tak sie przygladalam do czego on jest..myslalam ze jakis nowy sposob przechowywania zywnosci czy co.... szczerze nie przygladalam sie ulotce i na necie tez nie szukalam...ale pewnie dla dziecka z zebolkami to juz chyba nie jest odpowiednie? jezeli nie to szkoda... bo moja mala potrafi sie jeszcze jablkiem zadlawic :/

aga ja nie korzystalam z tego przewijaka bo mialam akurat z Pl ten usztywniany...kiedys wystawilam go tutaj na forum ze mam do oddania..zaraz byl odzew przyszlej mamusi i go wziela ode mnie i ona i ja zadowolona..tak mysle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A ja kupilam,tez dzieki podpowiedzi jednej forumowej mamy, fajna spacerowke typu parasolka
Polecam
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...723&%3CosCsid%3E
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
to ja mialam taki.. allegro.pl/obszerna-spacerowka-baby-desi...012-i2198015330.html

wozek nie do zajezdzenia... wygodny i obszerny...mala miala 7miesiecy i do 3lat w nim jezdzila... teraz mam x-landera i w porownaniu z baby design nie ma polotu... no ale coz... chcialam miec nowy wozek wiec go kupilam wtedy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Ewelina .........
(Ewelinka)
Początkujący
Dziewczyny jeśli chodzi o spacerówkę to moge wam polecić Quinny Zapp Xtra używam go od niedawna ale spisuje się świetnie, kupilam go w PL żeby nie przewozić ciągle wózka z sobą korzystam z wózka Quinny Buzz 4 i również moge go polecić!!!
allegro.pl/wozek-spacerowy-quinny-zapp-x...isy-i2203442284.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Marta ten gryzak jest świetny,musze go miec;P heheh
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Magda, ja mam X-Landera, taka normalna spacerowke. I jestem zadowolona. Model XQ. Ale jest za ciezka na wypady do miasta. Wiec dlatego kupilam typu parasolka. Co do Baby Design, tak, jest to duza spacerowka, pewnie i wygodna, ale w porownaniu do Cybexa prowadzi sie koszmarnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok