Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czy to impotencja? - Norwegia

Czytali temat:
Karol Pitek Joanna Kuchnicka Yoyo80 ON Tamten michał polak noregg sylwia0808 marek1821 orime (145 niezalogowanych)
92 Posty
orime
(orime)
Początkujący
Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie zrobić z żoną.Dodam, że żona bardzo mi się podoba. Tylko problem leży we mnie.
Czy to może być impotencja? Jak temu przeciwdziałać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
holdigreti
(holdigreti)
Nowicjusz
Ale z czego wynikają Twoje niedomagania? Stres? Przepracowanie? Zła dieta? Jakieś choroby przewlekłe?
Może to ma jakieś podłoże?
Co do środków to jest tego trochę. Od razu nie stosowałbym największego kalibru czyli sildenafil-u tylko coś pośredniego np penis complete. Zresztą poczytaj sobie o tym.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
orime
(orime)
Początkujący
Stresu trochę mam w ostatnim czasie. To przyznaję ale dostałem awans na inne stanowisko i w najbliższym czasie raczej nic się nie zmieni ( taka praca...)/

Zastanawiałem się nad silndenafilem ale z tego co wiem to jest chyba na receptę a jednka chciałbym uniknąć wizyty u lekarza.
Badania również sobie robiłem w ramach badań pracowniczych i wszystko jest obecnie ok.
Partnerka jest świetna, nie jest kłodą.

MOże są jakieś ziołowe środki?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1639 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
orime napisał:
Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie zrobić z żoną.Dodam, że żona bardzo mi się podoba. Tylko problem leży we mnie.
Czy to może być impotencja? Jak temu przeciwdziałać.

Nie wierze...
Problem jest zbyt powazny jak na forum. Tym bardziej forum o Polakach w Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
holdigreti
(holdigreti)
Nowicjusz
Jest ich sporo na rynku. Na pewno nie kupuj niczego od nieznajomych sprzdawców na allegro bo to nie będzie skuteczne. Ani nie zamawiaj z zagranicy bo też się takie reklamują.

Obecnie całkowicie bezpieczym środkiem jest Penis complete. Ziołowe składniki
Jeszcze polecany jest Permen ale Penis complete daje moim zdaniem znacznie lepsze efekty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
orime
(orime)
Początkujący
o penis complete słyszałem ostatnio. Czy jest bezpieczny? Piszesz ,ze ziołowe składniki ale czy wczytałeś się może w skład? I gdzie można to kupić? W aptekach? Czy może jest do zamówienia przez internet?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
michał polak
(pooll) Online
Wiking
Na impotencję najlepsza jest marchewka tylko trzeba ją dobrze przywiązać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok