jestem już Ewa ....wróciłem .... mam nadzieje ze będziesz zaglądać tutaj częściej i przynajmniej wysłuchasz tej piosenki ....piękna Grecka Ballada mam nadzieje ze będziesz pod wrażeniem ....
nie będę kłamać , że posłuchałam piosenek , nie dałam rady , ale nadrobię , Retier wie , że się staram
Kerimku dużo pozytywnej energii dostajemy od Ciebie
Wilczko zaglądasz tak jak napisałaś wcześniej , super ,bo bez Ciebie byśmy pousychali tutaj
krótko i pozytywnie :
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
— Phil Bosmans
Pracujesz w Norwegii i jesteś osobą utrzymującą rodzinę? Choroba czy wypadek może spotkać każdego. Posiadanie ubezpieczenia od wypadków jest gwarancją, że Twoja rodzina nie zostanie bez środków do życia w przypadku, gdy nie będziesz zdolny do pracy! Zabezpiecz przyszłość swojej rodziny i wyślij zapytanie o ubezpieczenie.
Kliknij TUTAJ , aby wypełnić formularz.
Po wypełnieniu formularza skontaktuje się z Tobą doradca i odpowie na wszystkie pytania oraz wyliczy wysokość składki.
Masz pytanie? Zadzwoń:
+ 47 21 956 392
Czułość, gesty.......to też słowa.......zmień swoje słowa w czułe gesty......
,,Owijasz niebo
Wokół swoich palców
Pomiędzy moimi włosami zostają
Całe konstelacje gwiazd....,,
Nocą dłonie
Nagle wyzwolone
Zapadają się głęboko
W ciepło mojej skóry
Nie wiem gdzie
Kończysz się Ty
Nie wiem gdzie
Zaczynam się ja......?
Nie chcę cię dotknąć
Boję się....
Boję się Twego bólu
Chcę ci zostawić Twą samotność
A swą obecność zmienić w czułość
Twoje dłonie...
To Woda dla mego ciała
Nie słowami mówisz
Lecz pieszczotą
Dotykiem rąk
Zapachem
Gestem....
Twoja dłoń mówi
Jesteś moja
Spleciona z moją krzyczy
Jesteśmy razem......
Jest czułość
Której wszystkiego za mało
To ja jestem tą czułością.....
Małgosiu......nie usychaj mi tutaj......
Kerimku......rejs był wspaniały......jeszcze jestem pod wrażeniem.....dziękuję.
Kiedy zmrok zapada i gwiazdy świecą
Wszystkie moje myśli do nieba lecą
Zamykam oczy i uciekam w nieznane
Oddaję swą duszę temu jedynemu......
Wpływam w rozkoszy piękne krainy
I jak by na oślep w te cuda lecę......
To kraina snu..... jak zaczarowana,
Przez wszystkich marzycieli tak bardzo uwielbiana.....
Takie coś sobie wymyśliłam na dzisiejszy pożny wieczór........
,,Jest cała ziemia,,
Jest cała ziemia...
Jest cała ziemia samotności
I tylko jedna grudka Twojego uśmiechu...
Jest całe morze samotności
Twoja tkliwość nad nim jak zagubiony ptak...
Jest całe niebo samotności
I tylko jeden w nim anioł
O skrzydłach nieważkich jak Twoje słowa.....
Halina Poświatowska
WESTCHNIENIE.......
Wiek upływa - za wiekiem
Wciąż na próżno się czeka by był człowiek człowiekiem
Dla innego człowieka.......
ZEZWIERZĘCENIE......
- Człowiek wilkiem dla człowieka -
Rzekł ktoś, a wilk się odszczekał:
- Ludzie, ja się boję żeby
Wilk dla wilka człekiem nie był.....
Nasza strona korzysta z plików cookie w celu optymalizacji działania strony, analizowania ruchu oraz dostosowywania treści i reklam do Twoich preferencji. Zgodnie z wymogami Google, korzystamy z trybu zgody, który pozwala kontrolować, jakie dane są gromadzone i przetwarzane. Możesz wyrazić zgodę na wszystkie kategorie plików cookie lub zarządzać swoimi preferencjami. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności.
Niezbędne
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć w naszych systemach. Są one ustawiane w odpowiedzi na działania użytkownika, takie jak ustawienia prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.
Analityczne
Pliki cookie analityczne pozwalają nam mierzyć ruch na stronie i analizować, jak użytkownicy z niej korzystają. Dzięki temu możemy poprawiać funkcjonowanie strony oraz dostosowywać jej treści do potrzeb użytkowników. Korzystamy z Google Analytics w trybie Consent Mode, który działa zgodnie z Twoimi preferencjami. Jeżeli nie wyrazisz zgody, Google Analytics ograniczy gromadzenie i przetwarzanie danych.
Marketingowe
Pliki cookie marketingowe są wykorzystywane do personalizacji reklam, które widzisz zarówno na naszej stronie, jak i na stronach partnerów zewnętrznych. Dzięki nim reklamy są bardziej trafne i odpowiadają Twoim zainteresowaniom. Google Ads działa zgodnie z trybem zgody, który dopasowuje poziom personalizacji reklam do Twoich ustawień. Możesz zdecydować, czy chcesz, aby Twoje dane były wykorzystywane do wyświetlania spersonalizowanych reklam.