Wynajmę pokój (chłopakowi) nie palącej osobie na Høybråten,blisko stacji kolejowej .Przystanek autobusowy 10 minut.Mieszkanie 55mkw.Pokój 10 m.kw.Częściowo umeblowany.Koszt 3233 koron+ internet około 289 koron i prąd..Kaucja 2000koron.Dostępny od 28 czerwca .Kontakt Tel.46352546
Chęć znalezienia „Kwiatów i pieśni”(Pieśń Indiańska)
Uczyń wysiłek, serce moje pragnie kwiatu słonecznego,
Kwiatu Dawcy życia.
Co może uczynić serce moje?
Na próżno zjawiliśmy się,
Daremnie zakwitłyśmy na ziemi.
No i mam problem....gdzie to teraz wkleić ?....bo pasuje również do tematu założonego przez Retiera....hmmmm....
Wybieram kącik.....
Kiedy jestem smutna i moja dusza się męczy,
Kiedy problemy narastają i moje serce płonie,
Czekam na Ciebie w ciszy,
Aż przyjdziesz i połączysz się z moją duszą.
Sprawiasz,że się wznoszę, więc mogę zdobywać góry,
Sprawiasz,że się wznoszę, mogę chodzić po wzburzonych morzach.
Jestem silna, gdy opieram się na Twoich ramionach,
Sprawiasz, że jestem silniejsza niż mogę być...
Wznosisz mnie, sprawiasz, że jestem silniejsza niż mogę być.
Wznosisz mnie, sprawiasz, że jestem silniejsza niż mogę być...
Trafiłaś w dziesiątkę Ewa może trochę w innej aranżacji bo wykonana przez Celtic Woman . W rzeczywistości tę piosenkę śpiewa Josha Groban jeden z moich ulubionych wokalistów którego podziwiam ze talent wokalny i piękny głos .... zresztą co tu dużo mówić odkrył go sam Foster.Wiec i ja wkleję tutaj jedną z wielu jego piosenek i podzielę się z wami .
Kałuża
Dobrze z dzieciństwa pamiętam ten lęk.
Omijałam kałuże,
zwłaszcza te świeże, po deszczu.
Któraś z nich przecież mogła nie mieć dna,
choć wyglądała jak inne.
Stąpnę i nagle zapadnę się cała,
zacznę wzlatywać w dół,
i jeszcze głębiej w dół,
w kierunku chmur odbitych
a może i dalej.
Potem kałuża wyschnie,
zamknie się nade mną,
A ja na zawsze zatrzaśnięta – gdzie –
Z niedoniesionym na powierzchnię krzykiem.
Dopiero później przyszło zrozumienie:
Nie wszystkie złe przygody
Mieszczą się w regułach świata
I nawet gdyby chciały,
Nie mogą się zdarzyć.
Dobrze Kerimku....że mi przypomniałeś.....no to teraz będziemy sobie słuchać Grobana...hi,hi,hi...
Bez zrozumienia, poczucia bezpieczeństwa i akceptacji
Uśmiechu co dzień rano i pocałunku w deszczu
Bez nierealnych marzeń i realnych planów
Bez kubka malinowej herbaty przy kominku i bajki na dobranoc przed snem
Księżyca schowanego za chmurą i obdartych przez buty pięt
Bez tego wszystkiego nie ma nas
Więc nie mówcie,że jesteśmy nierealni...
Nasza strona korzysta z plików cookie w celu optymalizacji działania strony, analizowania ruchu oraz dostosowywania treści i reklam do Twoich preferencji. Zgodnie z wymogami Google, korzystamy z trybu zgody, który pozwala kontrolować, jakie dane są gromadzone i przetwarzane. Możesz wyrazić zgodę na wszystkie kategorie plików cookie lub zarządzać swoimi preferencjami. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności.
Niezbędne
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć w naszych systemach. Są one ustawiane w odpowiedzi na działania użytkownika, takie jak ustawienia prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.
Analityczne
Pliki cookie analityczne pozwalają nam mierzyć ruch na stronie i analizować, jak użytkownicy z niej korzystają. Dzięki temu możemy poprawiać funkcjonowanie strony oraz dostosowywać jej treści do potrzeb użytkowników. Korzystamy z Google Analytics w trybie Consent Mode, który działa zgodnie z Twoimi preferencjami. Jeżeli nie wyrazisz zgody, Google Analytics ograniczy gromadzenie i przetwarzanie danych.
Marketingowe
Pliki cookie marketingowe są wykorzystywane do personalizacji reklam, które widzisz zarówno na naszej stronie, jak i na stronach partnerów zewnętrznych. Dzięki nim reklamy są bardziej trafne i odpowiadają Twoim zainteresowaniom. Google Ads działa zgodnie z trybem zgody, który dopasowuje poziom personalizacji reklam do Twoich ustawień. Możesz zdecydować, czy chcesz, aby Twoje dane były wykorzystywane do wyświetlania spersonalizowanych reklam.