Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Krzys Halibty ci po glowie chodza?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Podobno sie fajna ekipa wybiera w moje strony
Z tymi halibutami to nie taka prosta sprawa nie jest ich az tak duzo

Czasami trafia sie taki od2 _ 5 kilo ale na takiego sredniaka 10 _20kg nie utrafilem.
Jak juz wezmie to znowu taki za duzy nie do ogarniecia mialem juz kila takich przypadkow ja oraz klijenci ze jak wziol to 300 metrow plecionki starczalo na okolo3 min walki i potem takim incydecie trza kupic nowa plecionke i przetarta gorna przelotke wymienic w wędce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Lal to na takie potwory trzeba by mieć specjalny sprzecior?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(wpak4)
Stały Bywalec
grzechu73 napisał:
Podobno sie fajna ekipa wybiera w moje strony
Z tymi halibutami to nie taka prosta sprawa nie jest ich az tak duzo

Czasami trafia sie taki od2 _ 5 kilo ale na takiego sredniaka 10 _20kg nie utrafilem.
Jak juz wezmie to znowu taki za duzy nie do ogarniecia mialem juz kila takich przypadkow ja oraz klijenci ze jak wziol to 300 metrow plecionki starczalo na okolo3 min walki i potem takim incydecie trza kupic nowa plecionke i przetarta gorna przelotke wymienic w wędce

Tez juz zyje wypadem. Oby wypalilo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(jaraz)
Nowicjusz
Witam, mam na sprzedaż nowy kombinezon 2 czesciowy marki D.A.M rozmiar L. Chce go sprzedać poniewaz jest na mnie za duzy. Chetni pisac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Marek Z
(MarekZ)
Początkujący
jaraz napisał:
Witam, mam na sprzedaż nowy kombinezon 2 czesciowy marki D.A.M rozmiar L. Chce go sprzedać poniewaz jest na mnie za duzy. Chetni pisac.

A masz moze jakis link do tego modelu co by poczytac o nim troszke? Daj znac na prv jak tam cenowo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(jaraz)
Nowicjusz
allegro.pl/kombinezon-plywajacy-dam-2cz-...cja-i4676931143.html na tej stronie allegro mozna poczytac troche o tym modelu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Arek dawno Cie tu niebylo jak polowy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(jaraz)
Nowicjusz
z brzegu slabo, ogolnie malo co jezdze ostatnio bylem na kutrze to nalapalsmy sporo sei i witingow ale nic wiekszego niz 50-60 cm. Trzeba czekac na lód
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Spoko polamania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok