Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Leszek z Anna Kolosowska Maciej Burdyński Mania91 Mrrrrr Alice40 Piotr Czubek Octanoska (28414 niezalogowanych)
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Rowniez mam nadzieje (plonna!) ze ty juz nie jestes - Polakiem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Wiking
Dzieki Kamilu za pomoc ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Tak,podziekuj @kamilio,ze zrobil z ciebie idiote!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Wiking
Jak masz jakis problem ze soba to idz sie strzep albo palca w dupe sobie wsadz jak nie masz co robic .. Wpierdalasz sie nie wiadomo po co ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Octanos napisał:
[quote]Jak masz jakis problem ze soba to idz sie strzep albo palca w dupe sobie wsadz

Tobie pomaga?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Wiking
Nie probowalem ale twoj nick luj czy Huj malo sie rozni wiec pewnie lubisz takie zabawy ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Tzn: od czego sie malo rozni?

p/s:
huj sie pisze przez 'ch'!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Wiking
Widocznie taki z Ciebie Huj ze przez samo H
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Kolejny anal-fabeta!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
nie przy piwku ,tylko normalnie z nim rozmawiałem i nie jest to gość który leje wodę.Rozmowa dotyczyła tego,że miałem problem z rejestracją moich dzieci,gdyż za 1 razem ponad rok temu sprowadziłem rodzinę i gdy zarezerwowałem termin przez udi na żonkę z 2 dzieci-bo była taka opcja-po półtora miesiąca gdy się tam zjawiliśmy,pani policjantka szanowna powiedziała,że niestety,tylko żonka będzie zarejestrowana,bo na każde dziecko osobno trzeba rejestrować termin.zarezerwowałem więc termin raz kolejny na każde dziecko z osobna i po kolejnym 1,5 m-ca okazało się ,że zarejestrują mi tylko młodsze dziecko,a starszego nie gdyż starsze ma nazwisko żony,a ja mam nieprzetłumaczony dokument o zmianie nazwiska.Oczywiście przyjęła mnie inna kobieta.Zarezerwowałem więc kolejny termin oczywiście zrobiłem wcześniej tłumaczenie tego dokumentu,ale stwierdziłem że pójdę tam i nie pokażę go dopóki mnie o niego nie poproszą pokazałem tylko paszport i akt urodzenia-chodzi o to,że na jednym i na drugim dokumencie były różne nazwiska tego samego dziecka.I po kolejnym 1,5 m-ca oczywiście przyjęła mnie znów inna pani-która w ogóle nie widziała problemu i bez pokazywanie polskiego zaświadczenia o zmianie nazwiska,ani jego tłumaczenia zarejestrowała mi ostatnie dziecko.I gdy opowiedziałem to temu kumplowi-on mi opowiedział swoją historię o także potrójnej próbie zarejestrowania swojego dziecka,z tym że urodzonego w norge i tak samo za każdym razem była inna kobieta i żadna z nich nie powiedziała mu o komplecie dokumentów jakie ma posiadać,tylko każda z osobna po sprawdzaniu po kolei dokumentów mówiła,że nie ma jeszcze czegoś,kiedy on to załatwił,to po nast.1,5 m-ca usłyszał,że nie ma kolejnego dokumentu.Dodam,że w momencie rejestracji dzieci,nie byliśmy żonaci...No i razu pewnego jedna przecipa wyskoczyła z tekstem o dna...Kobiet nie zrozumiesz.I jeszcze dodam,że parę lat temu gdy siebie rejestrowałem,żaparkowałem na parkingu pod policją i przyszedłem 5 min.przed umówioną godziną,czekałem nakrzesełku przed okienkami.Byłem sam-nikogo przede mną i po ok 20 min.któraś z pań spytała mnie czy mam umówiony termin.powiedziałem,że tak-już 15 min temu powinienem być wezwany-sprawdziła i mówi-och tak.parking kupiłem na 30 min,bo uważałem,że to w zupełności wystarczy.Spóźniłem się do auta po tym wszystkim 3 minuty.Rejestracja kosztowała mnie 700 kr mandatu + stracona dniówka pracy.Wszystko to dotyczy wspaniałych policjantek z drammen.Ot co.Próbowałem się wcześniej zarejestrować w sandvice-20 km od drammen,bo termin rezerwacji był o miesiąc krótszy.-Wszystko tam szło jak burza,ale niestety kazali mi się rejestrować w drammen bo tam mieszkam.ot takie przygody
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok