Ale ty czlowieku nie rozumiesz zabieracie zycie innym oszustwem, obluda klamstwem i wlazeniem w dupe !!!!!! robisz za gowno jestescie gorsi niz rumuni .........zyjecie pewnie w barakach albo innych kolchozach wiec wystarcza wam 140nok .........ja mam dwa samochody koszty miesieczne 30tys nok nie moge sobie pozwolic na prace za 140nok wielu moich znajomych takze --jestescie dla nas naprawde problemem ludzie maja kredyty na domy...........!!!!!!! Norwedzy dlatego przez was traktuja nas jak smieci bo jak ktos sie nie
tez i ja nie lubie takich ale potrafie zrozumiec jak brzuch pusty i portfel tez a jesc trzeba. miałem biede w zyciu to i biedaka zrozumiem. szkoda tylko ze ludzie przyjezdzaja tutaj nie znajac jak tu jest (ze słyszenia tylko ze ulicami miud płynie a bułki na drzewach rosną)
tez i ja nie lubie takich ale potrafie zrozumiec jak brzuch pusty i portfel tez a jesc trzeba. miałem biede w zyciu to i biedaka zrozumiem. szkoda tylko ze ludzie przyjezdzaja tutaj nie znajac jak tu jest (ze słyszenia tylko ze ulicami miud płynie a bułki na drzewach rosną)