Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Leszek z Anna Kolosowska Maciej Burdyński Mania91 Mrrrrr Alice40 Piotr Czubek Octanoska (28412 niezalogowanych)
20 Postów
Tadeusz Wnek
(Teddy)
Wiking
dołącze sie na temat polskich obozów pracy jak wczesniej napisali 300 godz tygodniowo miałem 2500zeta. dzieciaki mnie czasem w niedziele dopadły ( jak nie odsypiałem nocek). a teraz 8godz w około komina rodzinka razem ze mna i przynajmniej na zycie nie musze pozyczac. a jak cos czasem po pracy over time wpadnie to tez nie pogardze zawsze na cukierki dzieciakom bedzie, a rodzinke tez 3 razy musiałem na policje scigac, no ale człowiek na błedach sie uczy choc drugi raz juz rejstrowac sie nie bede to dobrze jak ten co wie wytłumaczy temu co nie wie, o tego sa te fora a nie wypisywaniu całkiem nie związanych z tematem wypowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
tony napisał:
miedzy ludzmi nie rozmawiam o pracy i pieniadzach po pierwsze.

Poznalem kilku rodakow kilkakrotnie ktorzy byli w stanie w ciagu dwoch minut rozmowy zapytac gdzie pracuje i ile mam na godzine - sorry ale takich ludzi z gory unikam

Po drugie to ja jestem psycholem w moim srodowisku bo to ja chce zarabiac jak najwiecej po to aby zyc na jak najlepszym poziomie- nikt z tubylcow tego nie rozumie bo wszyscy inni rodacy zrobia ta prace taniej po to zeby co kolwiek robic!!

To jest kurwa dziwne Polacy przyjezdzaja do Norge zeby lepiej zyc a tak na prawde lepiej znaczy tak samo jak w Pl czyli robic wszystko za pol ceny !!!

Tak jak nasz pan kierowca napisal robia po dwa tydonie bo im to wystarcza???? bo nie chca wiecej zarobic??? COME ON ludzie!!!!

No i widzisz Baranie dla Ciebie tylko pieniadze sie licza.
Ja mam ponizej 200 kr , mam kumpli co maja 220-250 kr ,ale na szalunkach.
Ja pracuje w bluzeczce i widze jak Oni caly dzien zapierdzielaja w kondonach.
Ale im nie zazdroszcze stawki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Tadeusz Wnek
(Teddy)
Wiking
i od roku przewalajac fora w roznych tematach pokilku wypowiedziach na temat rozmowa wchodzi na tor przepychanek i jest tu kilku takich co nie wazne co wazne zeby napisac. a jak ktorys wrazliwszy to odpisze z nawiazką i zeby dowiedziec sie jak złatwic rejstracje na policji mozna sie dowiedziec ile kto zarabia, kto jest hujem a kto chujem lub K***ą albo jeszcze innych. po prostu jestesmy polakami i zamiast sobie pomagac skaczemy sobie do gardeł a jak któremu lepiej to od razu trzeba noge lub lepiej swinie podłożyć. pogratulowac sobie mozemy. ja sobie tez pogratuluje bo napisałem 1000% na temat Policja urzad skarbowy jak to zalatwic POMOC!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Tadeusz Wnek
(Teddy)
Wiking
a tak na marginesie znam rodaków co pracuja za 80 nok do reki bez papieru bo przeciez w norge sa najlepsze stawki. i dla kogos kto pracował za 8 zeta na godz jak ma 40 zeta to jest kosmos.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
tropik napisał:
tony napisał:
miedzy ludzmi nie rozmawiam o pracy i pieniadzach po pierwsze.

Poznalem kilku rodakow kilkakrotnie ktorzy byli w stanie w ciagu dwoch minut rozmowy zapytac gdzie pracuje i ile mam na godzine - sorry ale takich ludzi z gory unikam

Po drugie to ja jestem psycholem w moim srodowisku bo to ja chce zarabiac jak najwiecej po to aby zyc na jak najlepszym poziomie- nikt z tubylcow tego nie rozumie bo wszyscy inni rodacy zrobia ta prace taniej po to zeby co kolwiek robic!!

To jest kurwa dziwne Polacy przyjezdzaja do Norge zeby lepiej zyc a tak na prawde lepiej znaczy tak samo jak w Pl czyli robic wszystko za pol ceny !!!

Tak jak nasz pan kierowca napisal robia po dwa tydonie bo im to wystarcza???? bo nie chca wiecej zarobic??? COME ON ludzie!!!!

No i widzisz Baranie dla Ciebie tylko pieniadze sie licza.
Ja mam ponizej 200 kr , mam kumpli co maja 220-250 kr ,ale na szalunkach.
Ja pracuje w bluzeczce i widze jak Oni caly dzien zapierdzielaja w kondonach.
Ale im nie zazdroszcze stawki.

nie bylem nigdy w Irlandii - moze kiedys sie wybiore
nie rozumiesz mojego postu- mowilem w nim sporo o pieniadzach ale tak na prawde mialem cos innego na mysli ale watpie zebys to zrozumial,
Baranie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Teddy napisał:
i od roku przewalajac fora w roznych tematach pokilku wypowiedziach na temat rozmowa wchodzi na tor przepychanek i jest tu kilku takich co nie wazne co wazne zeby napisac. a jak ktorys wrazliwszy to odpisze z nawiazką i zeby dowiedziec sie jak złatwic rejstracje na policji mozna sie dowiedziec ile kto zarabia, kto jest hujem a kto chujem lub K***ą albo jeszcze innych. po prostu jestesmy polakami i zamiast sobie pomagac skaczemy sobie do gardeł a jak któremu lepiej to od razu trzeba noge lub lepiej swinie podłożyć. pogratulowac sobie mozemy. ja sobie tez pogratuluje bo napisałem 1000% na temat Policja urzad skarbowy jak to zalatwic POMOC!
Ktos zakladajac taki watek uzyskal juz kilkanascie odpowiedzi .ale na priv.
A zycie toczy sie dalej.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Teddy napisał:
dołącze sie na temat polskich obozów pracy jak wczesniej napisali 300 godz tygodniowo miałem 2500zeta. dzieciaki mnie czasem w niedziele dopadły ( jak nie odsypiałem nocek). a teraz 8godz w około komina rodzinka razem ze mna i przynajmniej na zycie nie musze pozyczac. a jak cos czasem po pracy over time wpadnie to tez nie pogardze zawsze na cukierki dzieciakom bedzie, a rodzinke tez 3 razy musiałem na policje scigac, no ale człowiek na błedach sie uczy choc drugi raz juz rejstrowac sie nie bede to dobrze jak ten co wie wytłumaczy temu co nie wie, o tego sa te fora a nie wypisywaniu całkiem nie związanych z tematem wypowiedzi.

Jak to zrobiles? Tydzien ma przeciez 168 godzin.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
SENTIX napisał:
tropik napisał:
luj napisał:
Bohaterzy - Polskich Obozow Pracy w norwegii!

Baranie!!! Polskie Obozy Pracy sa w polsce.
Trzysta godzin pracy i wyplatka 2000 na reke.A gdzie skladka emerytalno rentowa?Pomysl czasami ze ktos ma rodzine i dzieci,(male dzieci co widza ojca 3-4 razy w roku(
Tak jesli to jest ze ktos moze byc z rodzina dwa tygodnie w miesiacu i jeszcze zarobic taka kaske to jest wszystko OK.
A Ci krzykacze co to niby zarabiaja po 250 kr i wiecej niech sobie dadza dupci sianka.

Ja zarabiam 240nok mi sie udalo ucic z branz ktore sa przeksztalcane przez chwasty pracujace za gowno .....a co do obozow pracy one sa w Norwegii, rozpiererdalacie wszystki firmy po koleji robi sie kolejna Anglia zal mi tylko niektorych moich przyjaciol ktorzy pracuja za 220nok(7lat dochodzili do tej stawki) od 7 lat w tej samej firmie i nagle przyjezdza jedna druga polaska kurwa ktora zapierdala jakby jej ktos kite podpalil i pracuje za 140.........zygac sie chce !!!!!!!!!! I w tej kwesti sie zgodze z Jasta ci co tak robicie jestescie Polactwo robactwo

Ja jestem tutaj juz ponad osiem latek ale w pracy nie mokne ,nie marzne jedyna niedogodnosc to taka ze musze byc w bialej koszulce i pod krawacikem.
Nie stawka ale zadowolenie z wykonywanej pracy , mi wystarcza.
A te 140 to piszesz chyba o Tych komandosach z Angolandii ,Irgolandii ,Espaniola no i jeszcze Italiano.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
a skąd Ty wiesz,że uzyskał te wiadomości na priv?A nawet gdyby, to czy to daje Ci prawo żeby szczekać o tym jaki to super zaradny jesteś ,jednocześnie narzekając ,jak Ci inni polacy w dupę dają?To naprawdę niebywałe.Ludzie skoro tak dobrze zarabiacie -to nróbcie swoje dalej i niech Wam ziemia lekką będzie,ale są też ludzie którym te 140 nok ratuje życie,a być może ich chorym dzieciom w polsce,lub komukolwiek innemu.Mam takie wrażenie,że wszyscy Wy hejteruący nie macie dzieci i nigdy nie doświadczyliście,co to bieda.Pierdolicie o wysokich stawkach jakie można mieć itd.Ale gdybyście przez choćby 2 dni nie mieli za co kupić w polsce swojemu dziecku jedzenia,lub nie daj (nieboże)-bo ateistą jestem...-koniecznego drogiego lekarstwa,to byście nawet za 60 nok dymali w norge podcierając starcom dupy...Chociaż nie...Jest w was tyle nienawiści-że nie sądzę,żeby było was stać na takie poświęcenie dla własnych dzieci.Trzeba wam głodu,a nie miodu.A w polsce głodu jest od chuja...Celowo piszę z małej litery,bo szacunek straciłem...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
Ty Teddy jako nieliczny,widzę,że człowieczeństwa nie straciłeś...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok