Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Y (3060 niezalogowanych)
45 Postów
Inna Cleanbergen
(cleanbergen)
Nowicjusz
Wszystkim forumowiczom życzę w nadchodzącym 2013 roku wszystkiego najlepszego, samych sukcesów, spokoju w pracy i w życiu osobistym. Spełnienia wszystkich marzeń.
Happy New Year
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Wszystkiego naj...spełnienia wszystkich marzen...
w nadchodzącym Nowym Roku 2013
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Inna Cleanbergen
(cleanbergen)
Nowicjusz
Prawdopodobnie wszyscy na tym Forum, wybrali Norwegię jako kraj, w którym chcą mieszkać i pracować. Niektórym już udało się pozbierać do kupy i urządzić, inni jeszcze wykuwają sobie miejsce. Jedni czują się dobrze, inni tęsknią za tym co zostało Tam. Nie ma dwóch identycznych historii, identycznych doświadczeń. Dzielimy się, aby choć trochę ułatwić życie innym.
W tym pierwszym dniu nowego 2013 roku życzę Wszystkim
Spokoju i rozwagi
Podejmowania słusznych decyzji
Uśmiechów na codzień
Miłości i poszanowania drugiego człowieka
Satysfakcji z tego co robimy.
Żeby ten rok z 13 był fantastyczny dla Wszystkich

Pozdrowienia z pięknego i mokrego Bergen
everydaybergen.blogspot.no/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Inna Cleanbergen
(cleanbergen)
Nowicjusz
Dzisiejsze fotki z deszczowego i mglistego Bergen

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Może byś wytłumaczył wszystkim o co chodzi na tych zdjęciach, bo to wygląda po prostu strzelanie fotek byle gdzie i byle czemu i za grosz tam koncepcji i pomysłu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Inna Cleanbergen
(cleanbergen)
Nowicjusz
Odsyłam do tytułu i opisu bloga. Chyba, że nie rozumiesz?

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Inna Cleanbergen
(cleanbergen)
Nowicjusz
Kolejna porcja zdjęć z Bergen. Tym razem wolne zabawy efektami. Do oceny.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
123 Posty

(jakobi)
Stały Bywalec
Witam
Tak czytam sobie:
cleanbergen napisał:

Jak biegam po mieście, to nie mam czasu bawić się ustawieniami. To są najczęściej foty na żywo i takie mają być. Słodkich i dopracowanych fotek, a nawet przepracowanych jest tysiące. I po co to komu. Rzeczywistość jest jaka jest i taka już będzie.

I wciąż jestem pewien podziwu nad fenomenem tego wszystkiego. Blog jest naprawdę kiepski. Co prawda niektóre fotki są naprawdę dobre i prześwitują pomiędzy innymi. Do tego nowe zdjęcia pojawiły się z retuszem i eksperymentami graficznymi. W tym momencie więc zaczeło się mydło i powidło.
Do autora życzę mu powodzenia, jednak poza aparatem nie zauważyłem żadnych postępów nad blogiem. Nie wziąłeś również do siebie uwag od czytelników.

Pomyś troszlę nad oprawą tych zdjęć i pomysłęm na sam wygląd bloga. Bowiem strona nawigacyjna jest żadna, a brak też odpowiednich komentarzy do zdjęć.
Zajrzyj na takie platformy jak Wordpress, Joomla, Blogspot i kilka innych stron które oferują gotowe wzory i panele nawigacyjne.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych pracach.

www.photo.minnorge.com
www.minnorge.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Inna Cleanbergen
(cleanbergen)
Nowicjusz
Sie ma jakobi.
Bądź konsekwentny. Kiepski, ale czasem coś dobrego. Nie przekonam się do wordpressa, być może go nie rozumiem. Zaglądałem na minnorge foto i taki akurat wygląd mi nie pasuje. Jest inaczej czytelny, ale ..........
Prosiłem ciebie pare postów wyżej, albo na PW, żebyś wypowiedzial się co i jak mogę zrobić lepiej. Więc zapraszam podyskutujmy. bowiem nawet nie zauważyłeś pisząc to że blog jest na jednej z podanych przez ciebie platform blogowych. Właśnie blogspot.
Co do dzisiejszego posta, to właśnie opatrzony jest komentarzem, że bawiłem się fotkami i wyszły takie efekty.
A poza tym powiedzenie mydło i powidło. Ten blog jest robiony przez autora, który określa koncepcję. Nie będzie na nim nigdy zdjęć z przewodników i folderów. Ma być inaczej i będzie inaczej. Odrobina zrozumienia. Ty robisz fajne fotki, dokładnie do przewodników i folderów, ale taką rolę sobie obrałeś i ja nie zgłaszam zastrzeżeń. Tak jest i już.
Także zapraszam, powiedz konkretnie co i jak mogę w tym blogu zrobić lepiej. Konkretnie. Bez ogólników.

A tak na marginesie, na oglądalność nie narzekam. Jest dobrze. Jak na kiepski blog amatora, to nawet rewelacyjnie.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Sprytną metodę sobie wybrałeś. Z góry powiedziałeś że zdjęcia które robisz będą brzydkie i technicznie beznadziejne bez jakiegokolwiek tematu i pomysłu. Tylko że jeśli dasz aparat 3-letniemu dziecku i narobi ono 300 zdjęć to nie będzie różnicy między jego staraniami a twoimi. Tylko jaki w tym jest sens żeby się z tym obnosić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok