Sie ma jakobi.
Bądź konsekwentny. Kiepski, ale czasem coś dobrego. Nie przekonam się do wordpressa, być może go nie rozumiem. Zaglądałem na minnorge foto i taki akurat wygląd mi nie pasuje. Jest inaczej czytelny, ale ..........
Prosiłem ciebie pare postów wyżej, albo na PW, żebyś wypowiedzial się co i jak mogę zrobić lepiej. Więc zapraszam podyskutujmy. bowiem nawet nie zauważyłeś pisząc to że blog jest na jednej z podanych przez ciebie platform blogowych. Właśnie blogspot.
Co do dzisiejszego posta, to właśnie opatrzony jest komentarzem, że bawiłem się fotkami i wyszły takie efekty.
A poza tym powiedzenie mydło i powidło. Ten blog jest robiony przez autora, który określa koncepcję. Nie będzie na nim nigdy zdjęć z przewodników i folderów. Ma być inaczej i będzie inaczej. Odrobina zrozumienia. Ty robisz fajne fotki, dokładnie do przewodników i folderów, ale taką rolę sobie obrałeś i ja nie zgłaszam zastrzeżeń. Tak jest i już.
Także zapraszam, powiedz konkretnie co i jak mogę w tym blogu zrobić lepiej. Konkretnie. Bez ogólników.
A tak na marginesie, na oglądalność nie narzekam. Jest dobrze. Jak na kiepski blog amatora, to nawet rewelacyjnie.
Pozdrawiam
everydaybergen.blogspot.no/