Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
grzegorz żurek Anna Lec franooooo Magne Jorstad (8652 niezalogowanych)
1 Post

(bizabela)
Wiking
Tak jak napisałam,wiem to od nauczycielki polki,która uczy polskie dzieciaczki w norweskiej szkole w Jørpeland.Myślę,że powinnaś się dowiedzieć w szkole gdzie uczęszcza twoja córka,albo w komunie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Tak się składa że ja w Bergen nie mieszka tylko w Halden , ale mój syn chodzi tu do norweskiej szkoły . Stworzyli tu klase dla dzieci obckojęzycznych .Tłumacza w szkole nie ma ale jest polska nauczycielka z tym że ona nie siedzi z dziecmi na zajęciach , tłumaczy im od czasu do czasu np. czego maja sie nauczyć , albo jakieś nazwijmy to administracyjne rzeczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bizabela)
Wiking
coś źle napisałam miejscowość poprawiam Jorpeland blisko Stavanger
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
anna szlaga
(annasz69)
Wiking
alma....czy mogłabyś sprawdzić moje dane ? moje gg 12945376.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(katrin)
Wiking
U mnie w szkole jest tylko 1 polka i to moja córka ,może jak jest więcej dzieci to sie uczą języka polskiego.Mam znajomych w innych szkołach i tez ich dzieci sie nie uczą polskiego,a pozatym że ci ta nauczycielka powiedziała znasz kogoś kto sie tak uczy j.polskiego...ja oczywiście sie spytam w komunie.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bizabela)
Wiking
Witaj kartrin!Tak znam,wczoraj spotkałam sie z koleżanką jej córeczka chodzi do pierwszej klasy i ma zajęcia z języka polskiego.Podaj mi swój gg,postaram się dowiedzieć o numer telefonu pani Marii zadzwonisz do niej i sie dowiesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(katrin)
Wiking
bizabelko była bym wdzięczna za ten numer to moje gg 1904669
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
Witam mamuśki.MIeszkam w No od 3 lat i mam 8 miesięczną córeczkę.
Widzę,że wiele z Was podziela mój los czyli siedzi w domu z dzieckiem.
Mieszkam na Sotrze,jest ktoś z Sotry?Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
annasz69 ja nie mieszkam w Bergen tylko w Halden , tu w szkole nie ma tłumacza jezyka polskiego tylko nauczycielka polska , dzieci tu mówia po norwesku w szkole i na razie syn nie uczy sie jez. polskiego , za to jego kolega w Skee ma jęz. polski .Nie wiem jak to jest ze jedni sie go uczą a inni nie .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Czesc dziewczyny
Ja mieszkam w Bergen i jeszcze nie jestem mama ale juz za kilka tygodni nia zostane
Chetnie nawiazaly bym kontakt z innymi mamami z okolicy
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok