Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(poprostu)
Wiking
agnieszkaj81 napisał:
Sethur napisał:
poprostu napisał:
[b]
No wiem, trudno jest.
Ja juz sie nawet za muzulmankami zaczalem rozgladac, bo one to co najwyzej kawe z mlekiem

Hehe... kreca Cie poprostu... hmmm... bombowe laski(?), czy wybuchowe kobiety?

Pewnie wpadla mu w oko ta z Twojego zdjecia.

????
Co za muuuu?
Brzmi jakby krowa zaryczala...
I kogo Ty chcesz znalezc, Agnieszko? Ksiecia nie znajdziesz. Predzej alkoholika.
Nieodzowny usmiech na koniec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
poprostu napisał:
agnieszkaj81 napisał:
Sethur napisał:
poprostu napisał:
[b]
No wiem, trudno jest.
Ja juz sie nawet za muzulmankami zaczalem rozgladac, bo one to co najwyzej kawe z mlekiem

????
Co za muuuu?
I kogo Ty chcesz znalezc, Agnieszko? Ksiecia nie znajdziesz. Predzej alkoholika.

Po pierwsze to napisalam krotkie "mu" a nie "muuuu". W moich stronach tak krowy nie rycza,wiec nie wiem dlaczego Ty tak wlasnie to uslyszales.
Po drugie, ja nikogo nie szukam. Jak sie sam kiedys pojawi przypadkiem,to bardzo dobrze. Jezeli nie,tez przezyje i wcale nie mam zamiaru plakac po nocach z tego powodu.
Z zadnym akoholikiem ani innym wyrzutkiem tez nie mam zamiaru tracic czasu i nerwow,wiec sie o to nie martw.
Pozdrowienia i powodzenia w szukaniu porzadnej kobiety,ktora nie jest alkoholiczka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(poprostu)
Wiking
agnieszkaj81 napisał:
poprostu napisał:
agnieszkaj81 napisał:
Sethur napisał:
poprostu napisał:
[b]
No wiem, trudno jest.

????
Co za muuuu?

Po pierwsze to napisalam krotkie "mu" a nie "muuuu". W moich stronach tak krowy nie rycza,wiec nie wiem dlaczego Ty tak wlasnie to uslyszales.
Po drugie, ja nikogo nie szukam. Jak sie sam kiedys pojawi przypadkiem,to bardzo dobrze. Jezeli nie,tez przezyje i wcale nie mam zamiaru plakac po nocach z tego powodu.
Z zadnym akoholikiem ani innym wyrzutkiem tez nie mam zamiaru tracic czasu i nerwow,wiec sie o to nie martw.
Pozdrowienia i powodzenia w szukaniu porzadnej kobiety,ktora nie jest alkoholiczka.

Powinnas mi podziekowac. Bez mojej prowokacji wiekszosc by sie nie domyslila jaki jest Twoj status i zamierzenia.
Mozesz mi mowic per Jezus.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
poprostu napisał:
agnieszkaj81 napisał:
poprostu napisał:
agnieszkaj81 napisał:
Sethur napisał:
poprostu napisał:
[b]
No wiem, trudno jest.

????
Co za muuuu?

Powinnas mi podziekowac. Bez mojej prowokacji wiekszosc by sie nie domyslila jaki jest Twoj status i zamierzenia.

Nie licz na to. Jak dla mnie Jezus jest tylko jeden i zaden czlowiek nie moze sie z nim rownac.
Gdybym chciala powiadomic reszte swiata,ze szukam meza,to dalabym ogloszenie do gazety. Naprawde nie musisz mi w niczym pomagac.
Mam nadzieje tylko,ze w mojej skrzynce nie pojawi sie cala lista ofert od samotnych panow........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(poprostu)
Wiking
agnieszkaj81 napisał:
poprostu napisał:
agnieszkaj81 napisał:
poprostu napisał:
agnieszkaj81 napisał:
Sethur napisał:
poprostu napisał:
[b]
No wiem, trudno jest.

????
Co za muuuu?

Nie licz na to. Jak dla mnie Jezus jest tylko jeden i zaden czlowiek nie moze sie z nim rownac.
Gdybym chciala powiadomic reszte swiata,ze szukam meza,to dalabym ogloszenie do gazety. Naprawde nie musisz mi w niczym pomagac.
Mam nadzieje tylko,ze w mojej skrzynce nie pojawi sie cala lista ofert od samotnych panow........

No dobrze, Agnieszko. Jesli sie pojawia jakies listy, to na pewno nie przeze mnie. Zycze Ci samych milych listow...
Dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Dobranoc.
Pchly na noc. Karaluchi pod poduchi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Agnieszka !!!!
(agnes7336)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty

(Sabsia)
Nowicjusz
mąz mówi '' ide do gróbej zadzwonic,inaczej spokoju nie da!!"za chwile słysze"tak jedziemy wszyscy,dzis se niepogadamy"żygać się chce człowiekowi!!!!!Zmieniam zdanie,przeprzaszam wszystkich za poprzednie wpisy ale,albo świat zdurniał albo żona jako żona to kobieta którą mozna robić w jajo!!!!!!sama juz nie wiem?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(kk82)
Wiking
Dodam od siebie taka historie... Dlugo , dlugo bylam sama. Kiedys zalogowalam sie na jednym z portali randkowych, nie zamiescilam nawet zdjecia, byl moj wiek i koniec .... w ciagu tygodnia dostalam 7 ofert od zonatych facetow z Bergen. Propozycje byly konkretne. Jednego z nich zapytalam dlaczego szuka czegos itd czy sie akurat rozwodzi. Odpowiedzial, ze z zona mu sie dobrze uklada, ale on chce jeszcze pokorzystac z zycia, jest tu sam i fajnie byloby spedzic z kims czas. Zona zreszta i tak sie nie dowie .
Zalamac sie mozna....
Nie chce tutaj akurat narzekac na Panow, bo wiadomo , ze dziewczyny tez potrafia niezle numery wykrecac. Wszystko zalezy od czlowieka, mimo to zniechecilam sie troche do intytucji malzenstwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
W obronie meskiej czesci-------------- i to juz bylo tutaj napisane-DO PEWNYCH RZECZY TRZEBA DOROSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szukaja przygody co niektorzy, maja prawo, moze znajda a raczej napewno znajda. Ale jak spiewa pewien wykonawaca(bez reklamy) -niech juz nie mowi nikt ze samemu mozna zyc! Oczywiscie rzuci sie na mnie grono moich zwolennikow i powie ze jestem obludnikiem,hihihihi. pozdrawiam ich tez.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok