Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(14908 niezalogowanych)
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Ok , moze dlugopisem sie uda???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Marek .
(Emed)
Nowicjusz
"nie poddawać się samoograniczaniu"

Ja właśnie dzieki temu rozwiązałem to zadanie

A nawiązując do wątku rozmowy, to ja jeszcze chwilę mam aby nie zamartwiać się tym co osiągnąłem przez te niespełna 3 dekady swego życia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
mepsycholog napisał:
Ok , moze dlugopisem sie uda???

Nie ma znaczenia czy to długopis, czy ołówek. Obydwa narzędzia rysują linie o podobnej grubości. Nie podpytuj, bo zamącisz sobie, a ja raczej nie udzielę naprowadzających podpowiedzi, mija się to z celem zadania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Emed napisał:

A nawiązując do wątku rozmowy, to ja jeszcze chwilę mam aby nie zamartwiać się tym co osiągnąłem przez te niespełna 3 dekady swego życia.

Na pewno nie ma sie czym zamartwiac, masz z pewnoscia powody do dumy!Mam nadzieje, ze planujesz fajne spedzenie czasu w ten wielki dzien!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Emed napisał:

"Wlazłem z buciorami" w ten post z ciekawości. Przeczytałem całość i muszę zgodzić się z DINO, nie potrafiłbym czekać dziesięć lat, żeby dochodzić podsumowania całego dziesięciolecia mojego życia akurat na przełomie nast. dziestki. Dużo doświadczeń osobistych mogłoby ulec zatarciu przez czas (analizuje i podsumowuje się na gorąco, przez co nie mam doła). A propos tego zadania, które widzę pierwszy raz, wiem jak to rozwiązać (na priv. mogę Dino Tobie napisać, czy aby na pewno to jest prawidłowe).Widocznie pani mepsycholog posiada wiedzę książkową i nie ma elastyczności podejścia co do niektórych spraw.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
mepsycholog napisał:
Emed napisał:

Na pewno nie ma sie czym zamartwiac, masz z pewnoscia powody do dumy!Mam nadzieje, ze planujesz fajne spedzenie czasu w ten wielki dzien!

Ok znalazlam rozwiazanie, koperta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
mepsycholog napisał:
[quote]mepsycholog napisał:
...

Koperta z czterech linii? Narysuj.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
DZIKI napisał:
Emed napisał:

"Wlazłem z buciorami" w ten post z ciekawości. Przeczytałem całość i muszę zgodzić się z DINO, nie potrafiłbym czekać dziesięć lat, żeby dochodzić podsumowania całego dziesięciolecia mojego życia akurat na przełomie nast. dziestki. Dużo doświadczeń osobistych mogłoby ulec zatarciu przez czas (analizuje i podsumowuje się na gorąco, przez co nie mam doła). A propos tego zadania, które widzę pierwszy raz, wiem jak to rozwiązać (na priv. mogę Dino Tobie napisać, czy aby na pewno to jest prawidłowe).Widocznie pani mepsycholog posiada wiedzę książkową i nie ma elastyczności podejścia co do niektórych spraw.

Ok, zgadza sie, najlepiej radzic sobie z problemami na biezaco, nikt nie bedzie specjalnie czekal dziesiec lat na efekty wlasnych decyzjii. To prawda ale pewne mechanizmy z ktorych nie zawsze zdajemy sobie sprawe dzialaja podswiadomie i czy tego chcemy czy nie reakcje w nas zachodza. Psychologowie od wielu lat prowadza badania, obserwacje i miedzy innymi odkryto, ze na przelomie tych odcinkow wiekowych najwiecej sie wydarza, ludzie pokonuja kolejne etapy, wchodza w nowe sytuacje,zmieniaja prace, miejsce zamieszkania,stan cywilny,itp.Pod wplywem tych doswiadczen kreujemy wlasny obraz siebie co skutkuje tym jak sie czujemy, czy jestesmy zadowoleni, jak traktujemy innych,jak reagujemy na kolejne wyzwania.
Gratuluje rozwiazania zagadki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Dino napisał:
mepsycholog napisał:
...

Troche sie artystycznie rozentuzjazmowalam, nie koperta a litera E?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Dino napisał:
mepsycholog napisał:
...

Widać nie jest to trudne, ale człowiek szuka od tyłu. Myślałem, że wiem, ale się myliłem. Więc pomyślę jeszcze nad tym.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok