Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(15217 niezalogowanych)
429 Post贸w
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Ok , moze dlugopisem sie uda???
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
36 Post贸w
Marek .
(Emed)
Nowicjusz
"nie poddawa膰 si臋 samoograniczaniu"

Ja w艂a艣nie dzieki temu rozwi膮za艂em to zadanie

A nawi膮zuj膮c do w膮tku rozmowy, to ja jeszcze chwil臋 mam aby nie zamartwia膰 si臋 tym co osi膮gn膮艂em przez te niespe艂na 3 dekady swego 偶ycia.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
mepsycholog napisa艂:
Ok , moze dlugopisem sie uda???

聽聽聽Nie ma znaczenia czy to d艂ugopis, czy o艂贸wek. Obydwa narz臋dzia rysuj膮 linie o podobnej grubo艣ci. Nie podpytuj, bo zam膮cisz sobie, a ja raczej nie udziel臋 naprowadzaj膮cych podpowiedzi, mija si臋 to z celem zadania.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Post贸w
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Emed napisa艂:

A nawi膮zuj膮c do w膮tku rozmowy, to ja jeszcze chwil臋 mam aby nie zamartwia膰 si臋 tym co osi膮gn膮艂em przez te niespe艂na 3 dekady swego 偶ycia.

Na pewno nie ma sie czym zamartwiac, masz z pewnoscia powody do dumy!Mam nadzieje, ze planujesz fajne spedzenie czasu w ten wielki dzien!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Post贸w
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Emed napisa艂:

"Wlaz艂em z buciorami" w ten post z ciekawo艣ci. Przeczyta艂em ca艂o艣膰 i musz臋 zgodzi膰 si臋 z DINO, nie potrafi艂bym czeka膰 dziesi臋膰 lat, 偶eby dochodzi膰 podsumowania ca艂ego dziesi臋ciolecia mojego 偶ycia akurat na prze艂omie nast. dziestki. Du偶o do艣wiadcze艅 osobistych mog艂oby ulec zatarciu przez czas (analizuje i podsumowuje si臋 na gor膮co, przez co nie mam do艂a). A propos tego zadania, kt贸re widz臋 pierwszy raz, wiem jak to rozwi膮za膰 (na priv. mog臋 Dino Tobie napisa膰, czy aby na pewno to jest prawid艂owe).Widocznie pani mepsycholog posiada wiedz臋 ksi膮偶kow膮 i nie ma elastyczno艣ci podej艣cia co do niekt贸rych spraw.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Post贸w
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
mepsycholog napisa艂:
Emed napisa艂:

Na pewno nie ma sie czym zamartwiac, masz z pewnoscia powody do dumy!Mam nadzieje, ze planujesz fajne spedzenie czasu w ten wielki dzien!

Ok znalazlam rozwiazanie, koperta.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
mepsycholog napisa艂:
[quote]mepsycholog napisa艂:
...

聽聽聽Koperta z czterech linii? Narysuj.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Post贸w
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
DZIKI napisa艂:
Emed napisa艂:

"Wlaz艂em z buciorami" w ten post z ciekawo艣ci. Przeczyta艂em ca艂o艣膰 i musz臋 zgodzi膰 si臋 z DINO, nie potrafi艂bym czeka膰 dziesi臋膰 lat, 偶eby dochodzi膰 podsumowania ca艂ego dziesi臋ciolecia mojego 偶ycia akurat na prze艂omie nast. dziestki. Du偶o do艣wiadcze艅 osobistych mog艂oby ulec zatarciu przez czas (analizuje i podsumowuje si臋 na gor膮co, przez co nie mam do艂a). A propos tego zadania, kt贸re widz臋 pierwszy raz, wiem jak to rozwi膮za膰 (na priv. mog臋 Dino Tobie napisa膰, czy aby na pewno to jest prawid艂owe).Widocznie pani mepsycholog posiada wiedz臋 ksi膮偶kow膮 i nie ma elastyczno艣ci podej艣cia co do niekt贸rych spraw.

Ok, zgadza sie, najlepiej radzic sobie z problemami na biezaco, nikt nie bedzie specjalnie czekal dziesiec lat na efekty wlasnych decyzjii. To prawda ale pewne mechanizmy z ktorych nie zawsze zdajemy sobie sprawe dzialaja podswiadomie i czy tego chcemy czy nie reakcje w nas zachodza. Psychologowie od wielu lat prowadza badania, obserwacje i miedzy innymi odkryto, ze na przelomie tych odcinkow wiekowych najwiecej sie wydarza, ludzie pokonuja kolejne etapy, wchodza w nowe sytuacje,zmieniaja prace, miejsce zamieszkania,stan cywilny,itp.Pod wplywem tych doswiadczen kreujemy wlasny obraz siebie co skutkuje tym jak sie czujemy, czy jestesmy zadowoleni, jak traktujemy innych,jak reagujemy na kolejne wyzwania.
Gratuluje rozwiazania zagadki.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Post贸w
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Dino napisa艂:
mepsycholog napisa艂:
...

Troche sie artystycznie rozentuzjazmowalam, nie koperta a litera E?
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Post贸w
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Dino napisa艂:
mepsycholog napisa艂:
...

Wida膰 nie jest to trudne, ale cz艂owiek szuka od ty艂u. My艣la艂em, 偶e wiem, ale si臋 myli艂em. Wi臋c pomy艣l臋 jeszcze nad tym.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok