Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

OSTRZEŻENIE !!!!!!!!!!!! - Norwegia

Czytali temat:
defenderr (503 niezalogowanych)
17 Postów
zenon niemota
(zenonus)
Wiking
OSTRZEGAM WSZYSTKICH TYCH ,KTÓRZY ZNAJĄ LUB POZNAJĄ ARTURA SZCZOTĘ BY NIE POŻYCZALI MU KASY, GOŚĆ JEST TAKI ,ŻE NIGDY NIE ODDAJE, WSZYSTKICH ROBI W WAŁA I OKŁAMUJĘ JAK MOŻE.

TRZEBA TEŻ UWAŻAĆ NA TO BY TEŻ NIE WYNAJMOWAĆ MU MIESZKANIĄ, BO ZAWSZE MA TRUDNOŚCI Z PŁATNOŚCIAMI, A JAK MU SIĘ JUŻ GRUNT POD NOGAMI WALI TO POPROSTU UCIEKA Z MIESZKANIA PO CICHU.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Skończ zaśmiecać forum jeden post starczy!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...co

ty gosciu

opowiadasz.znam

artura od podstawowki

i nie pamietam zeby kogos przekrecil

ciebie tez znam i to ty jestes najwiekszym oszustem....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
stanisław stanisław
(prawieviking)
Wiking
mnie też wydamał. nie chce go już znać , jak ty go znasz od podstawówki to porzycz mu kase ,samochód lub w inny sposób pomóc mu , on ci sie odwdzięczy....jak nam ...Ten gość (ATRUR SZCZOTA )to zakłamany nieudolny chłopczyk który sie zagóbił w swoim życiu .... NIE CHCĘ GO JUŻ ZNAĆ (NIE JA PIERWSZY I NIE OSTATNI)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
jesli cos Ci ukradl to zglos go na policje niech go zamkna i problem sie sam rozwiaze ))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
Ot Prawda!Arturki to z reguły skręty,Nie wiem skąd się to bierze!Ostatniego spotkałem w Polszykrainie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok