1 NOK
czy jest w tonsberg jakaś siłownia gdzie moge przyjsc osobiscie zapałacić gotówka za miesiac i trenować, bez zadnych umów, zakładania konta online czy płatnosci kartą kredytową? nie musi to byc zadna ...
Mam pytanie-czy ktoś z was miał do czynienia z jakąś firma angielską.Mąż telefonicznie zgodził się na reklamę bodajże w internecie swojej działalności.Dzwonił jakiś facet-powiedział,że to firma ...
Może ktoś zna goscia prawodopodobnie z okolic Vestfold (mówił ze jedzie do Stokke przez Tonsberg) który jezdzi czerwonym audi a4 (b6) kombi na PL tablicach (rej POS). Zabrałem się z gościem z Moss, ...
Witam serdecznie, pierwszy post więc i małe przywitanie 2 tygodnie temu razem z dziewczyną przyjechaliśmy/przypłynęliśmy do Sandefjord, a jako że ma Ona tutaj brata z własnym mieszkaniem nie było ...
szukam jak w temacie... w vestfoldzie po Polsku bo po Norwesku jeszcze się nie dogadam pozdrawiam i dziękuję za namiary
K T
05-09-2013 10:53
W takim razie zglosze sie na strzyzenie gdy juz bede w Skien
Hej, poszukuję polskiego fryzjera w Horten, Holemstrand lub Tonsberg.
Karolina :)
04-09-2013 11:20
Szukam namiarów na zakłady obróbki metali ( toczenie frezowanie CNC) w Sandefjord i okolicach. Z góry dzięki za wszelkie namiary...
Witam !! Drodzy rodacy, forumowicze,czytelnicy przyjechałem do Sandefjord w czwartek na weekend wraz z córką, taki wakacyjny wypad i skończyło się dość przykro. W niedziele w sklepie KIWI w ...
Zapraszamy mam ladny apartament w Gdansku .Ewntulana wymiana pobytu w Norwegii na Gdansk tel 605591828
Jak w temacie szukam z kumplem ludzi których pasją są motocykle i w wolnym czasie chcieliby wyskoczyć na mały trip po norwegii. Nie od razu jakaś tam wielka podróż do Tromso lecz spokojnie pozasuwać ...
Witam Czy są jakieś chętne mamy na spacerki z małymi dziećmi w okolicy Sem, Stokke, Tonsberg ??
Jak w temacie. Ubrania rozmiar 110-122, czyli dla chlopca okolo 10-cioletniego, uzywane ale jeszcze OK. Rowniez zimowe buty marki Sorel, rozmiar 36 i 34,5, tez OK stan. Tønsberg.
Eliza K
01-07-2013 14:02
Hej czy ktoś zna i pracował w firmie Accept Service Partner?????
Jak w temacie,poszukuje specjalisty od automatycznej skrzyni biegów.Za wszelkie info bede wdzieczna.
WITAM TAK JAK W TEMACIE MA KTOŚ DARMOWE BILETY DO DANII NA MARZEC I CHCIAŁBY SIĘ PODZIELIĆ
D C
13-03-2013 20:46
hej, czy ktoś moze mi powiedziec jak i gdzie moge znależć polskiego lekarza? wiem ze jest jaks lista ktora sie sprawdza ale nieiem jak to zrobic, pilnie potrzebuje!!!! prosze o pomoc
Witam wszystkich ktorzy czytaja ten post. Potrzebuję lawety albo samochodu z hakiem by przewieźć auto z Horten do Sandefjord. Pilne!!!
Witam wszystkich razem z chłopakiem szukamy znajomych w mniej więcej naszym przedziale wiekowym 27-37> chętnie poznamy pary mieszkające w okolicach Larvika,Sandefjord,Svarstad itp w celu ...
szkoda,ze nie jestes kolo oslo....nie chce mi sie za bardzo jechac do Stokke....szkoda....A przydaloby poszperac troche w mym audi
odsprzedam prace dobremu blacharzowi samochodowemu. CV prosze wysylac na priv. praca w autoryzowanym serwisie Vestfold.
Zaopiekuję się dzieckiem w Sandefjord tel 93920960 vendetas@poczta.onet.pl
Witam. Czy zna ktos namiary na psychologa dzieciecego w vestfold oczywiscie takiego, ktory mowi po polsku albo jest polakiem/polka. Z gory dziekuje za pomoc
Gorąco witam Panie i Panów Dłonie i paznokcie mówią wiele o osobie, dlatego ich pielęgnacja to ważny element dbania o wizerunek. Są wizytówką zarówno kobiet jak i mężczyzn. Pragnę zaoferować ...
Witam. Potrzebuję przesłać paczkę ok 3 kg z Sandefjord do Polski. Adres końcowy w Stalowej Woli, ale może być dostarczona do Stargardu Szczecińskiego. Stamtąd pojedzie dalej kurierem. Tel 98218840. ...
Witam. Mam zamiar kupic auto w komisie. Czy ktos z Was moze mi doradzic w ktorym (w Vestfold lub Oslo) ? I jak to wyglada kiedy starasz sie o 100% finansering.
Małgorzata Maculewicz
06-10-2012 18:58
Witam mam pytanie może ktoś starał sie w okolicy o start lan i udalo mu sie go uzyskac albo przynajmniej wie jak prawidłowo wypełnic wniosek? bede wdzieczna za każda pomoc POZDRAWIAM
Pozdrawiam.Mam duży pokój mogę przyjąć dziewczynę lub kobietę na pokój .Tonsberg.
Szukam pracy w Sandefiord moze ktos wie gdzie potrzebuja
Witam,szukam pilnie pilnie obojetnie jakiej pracy,jako pomocnik,uczen mieszkam w Oslo,mam samochod tel 46571041
ktos zna plaze inf czyl naturystyczne w vestfold czy okolicy i ktos jezdzi
Moglby mi moze ktos polecic jakiegos dobrego speca od lodowek/zamrazarek. Zamrażarka ma dokladnie 5 lat, jest typu no frost i tak jakby nie za bardzo mrozi. Ma 4 wiazdki, lecz obecnie mrozi najwyzej ...
Witam.. Zapraszam Panie i Panów na zabiegi masażu : klasycznego,leczniczego,relaksacyjnego oraz masażu bańką chińską . Dysponuję profesjonalnym łóżkiem do masażu firmy Habys. Do masażu używam ...
Poszukuje osoby zainteresowanej wyskoczeniem w moim towarzystwie na squasha Sandefjord
Izabela Wyszynska
16-07-2012 01:38
Wie może ktoś gdzie w Tonsberg jest stacja LPG bo kiedy byłem tu 2 lata temu była koło dużej remy a teraz już jej nie ma
piotrek ziółkowski
22-06-2012 15:51
Witam. Za 2 tygodnie będę w Norwegii niedaleko Sandefjord jestem fryzjerką poszukującą pracy jeżeli ktoś wie o jakiejś pracy proszę o kontakt. moje gg 4451562
moze byc indukcyjna lub zwykla zalezy od ceny oby bylo tanio
Szukam pokoju, do wynajęcia w Sandfjord, gdzie bede pracował. Ewentualnie w Tonsberg lub Larvik. Potrzebuję na okres 26.06 do 15.08
Witam, jako, że ostatnio jest problem ze skompletowaniem większej grupy do grania w piłkę zapraszam wszystkich chętnych do kontaktu na priva. Gramy w każdą niedzielę około godziny 13:00.
Szukam fryzjerki z Skien lub Posgrunn Polki na juz pozdrwiam
moze jakies fajne dziewczyny na kawke by sie spotkaly browarka pogadac okolice sande namiar na jekiegos fryzjera kosmetyczke prosila bym
mam ogromna prosbe.Czy moze ktos bedzie wracal w najblizszych dniach z Polski do Horten, lub w okolice? Bardzo pilnie potrzebuje kilka puszek mleka dla mojego synka. Maly jest alergikiem i pije ...
Witam. Czy jest moze jakas polka, czy znacie, macie namiar, ktora wykonuje makijaż permanentny?
MAM PYTANIE GDZIE W SANDEFJORD ODPRAWIAJA SIE POLSKIE MSZE , GDZIE MOŻNA SIE UDAC Z KOSZYCZKIEM ŚWIĘCONKA
Izabela Wyszynska
11-04-2012 00:12
Witam, czy istnieje jakaś niewielka zorganizowana grupa miłych osób uczących się wspólnie norweskiego w zaciszu domu? Lub czy są chętni do zorganizowania wspólnych lekcji przy kawie? Pozdrawiam
Hei Kobietki!!! Co myslicie o dlugich ,zalotnych rzesach ?czarowaniu wzrokiem i komforcie ich posiadania bez tuszu,rozmazanych oczu itp
Serwus Mieszkam w Oslo i ruszam na wyprawe do Dani. Jutro o 8 rano mam prom z Larvik. Niestety nie mam pociągu z Oslo tak rano aby zlapac prom więc musze jechać dziś wieczorem. Czy znajdzie się ...
Witam, wyjeżdżam na święta do Polski (zachodniopomorskie) i posiadam 2 wolne miejsca w aucie. Wyjazd 31 marca z Sandefjordu w godzinach porannych. Prom z Ystad godz.13.30. Zainteresowane osoby ...
Ello, Od niedawna pojawiłem się znowu w Vestfold. Szukam jakiś krajanów z okolic Notteroy albo Tonsberg tak żeby pogadać i pośmiać trochę. Jest ktoś???
Pozdrawiam. chciałbym poznać kobietę tósberg mam 40lat
Witam poszukuje pracy oraz wszelkich kontaktow na biura posrednictwa pracy na terenie vestfold- tonsberg, sandefjord, larvik itd. hawi@wp.pl Pozdrawiam Michal
W związku z tym,że nasza trójka polaków niespodziewanie dostała nową pracę, PILNIE poszukujemy osób na nasze miejsca. Po prostu mamy fajnego szefa i nie chcemy nagle zostawić go bez pracowników. ...
Witam, mieszkam w Oslo i dostałem lepszą propozycję pracy w Porsgrunn ,zastanawiam się czy ja przyjąć. Czy jest może ktoś kto mieszka w tym miasteczku i może coś o nim napisać? Dodam że jestem tu z ...
Larvik/Sandefjord poszukuje osoby znajacej sie na sztuce krawieckiej do kilku drobnych poprawek w niedopasowanej garderobie ( glownie koszule - zwezanie). Kontakt : karolina.dziewa@gmail.com ...
tel 45099367 e mail darek20091967@wp.pl
pomoże mi ktoś ???????? szukam pracy dla żony moze być sprzątanie domków opieka nad dziećmi lub opieka nad osobą starszą zawód pielęgniarka obecnie pracuje w polsce w DIK,,,,DOM IMTERWENCJI ...
Sprzedam prześliczne firmowe ubranka dla chłopca rozmiar 50-56-62 (2 rzeczy sa na 74, 2 na 6Cool, wyprawka składa się z 63 ubranek lub zestawów ubrań. Ubranka są nowe z metką lub bez ...
Jula :)
10-11-2011 11:55
mam prośbe i pytanie ,portzebuje pracy dla żony naprzykład przy sprzątaniu okolice tonzberga i sandefiordu może ktoś pomoże kobieta jest w polsce i bez języka wiem że ciężko ale może jednak ktoś ...
Witam ! Nie wiecie moze ile kosztuje karnet na silownie na miesiac od osoby w Tønsberg ?
Poszukuje Psycho -Terapełty w okolicy Tonsberga i okolicy. Bardzo proszę o namiary.