1 NOK
Barbara C
06-08-2011 21:43
Witam, Szukam kogoś kto mógłby mi przewieźć telewizor z Tonsberg do Chełma lub Rzeszowa. Jest to 42" plazma i musi stać podczas transportu. Telewizor ma około 15cm grubości. Jakby ktoś ...
Chcę nauczyć się norweskiego a godziny pracy nie pozwalają mi na pójście do szkoły. Poszukuję osoby która uczy prywatnie języka norweskiego. Jeśli znacie kogoś z Tønsberg lub okolic proszę o ...
witam szukam opiekunki na 2 tyg( od zaraz) do 2 chopcow 4 i 3 lata. towarzystwo innych dzieciaczkow nie przeszkadza. najlepiej u nas w domku. mieszkamy w horten. jezeli nie masz jak dojechac, moge ...
Witam, Potrzebuje elektryka z uprawnieniami (god kjenning) do wymiany instalacji w domu oraz skrzynki z bezpiecznikami. Zależy nam na osobie z Polskie,aby nie było problemów językowych.Praca w ...
czy w Tonsberg święcą jajca? jak ktos cos wie to piszcie. w sumie to piszcie na temat całego Vestfoldu. może sie komuś przyda pozdrawiam i wesołych świąt oraz smacznego jajka i mokrego śmigusa ...
Uwazajcie na firme sprzatajaca ''Thon Eiendom Ltd:. Poszukuja ludzi w okolicach Oslo i Tonsberg. Firma znajduje sie w Nesbru kolo Oslo. Prowadza ja norweg Kenneth, Szwed Kenneth i turek ...
Dominika Gomula
14-01-2011 14:14
Poszukujemy prawnika z Sandefjord lub okolicy ,sprawa dotyczy kursu ,(poszukiwania pracy )przez 7,5 godziny nowy pomysl Nav ,kiedys to sie nazywalo staz ,jest nas kilku wytoczylismy wojne z Nav za ...
Witaj Suzii Elise napisała już wszytko, ja tylko dodam, ze w tym kraju prawo jest prawem(nie tak jak w Polsce) i nawet najlepsi prawnicy wam nie pomogą
Czy ktos oczywiscie za oplata przewiozlby mi 4 opony z Tönsberg (Vestfold) do Stockholmu?moze jest ktos kto robi ta trase lub jedzie do Polski na Swieta przez Nynasham
jan kowalski
03-12-2010 11:32
poszukujemy dziewczyn na imprezke w sande
Chcialam sie zorientowac czy moge pojsc na kurs nie majac jeszcze numeru personalnego? I czy jest jakis kurs w Sandefjord-najlepiej wieczorowy?!
Czy ktos sie orientuje gdzie jest jakas szkola tanca w Tønsberg?PILNIE POSZUKUJĘ
potrzebujemy tlumacza (jak w temacie) do podpisania papierow o kupno domu
Hej! Czy ktoś wie kiedy i gdzie będzie organizowany kurs norweskiego w Horten?
M D
29-04-2010 23:47
Eh..te kobiety.. No ale.. z Wami zle ale bez Was jeszcze gorzej
dziś czyli w czwartek o 20 w larviku msza św za ofiary w smoleńsku.
inga s.
16-04-2010 13:09
czy ktoś się orientuje kiedy zaczyna się w tonsberg jakiś kurs norweskiego?
ma ktoś namiary na lekarza mówiącego ojczystym językiem? z takim łatwiej się dogadać no oczywiście to jest moja opinia
http ://www.gjengangeren.no/nyheter/vitner-sa-he...terstyrten-1.2128298 www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=588934