Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Auto- gdzie i jak? - Norwegia

Czytali temat:
(1162 niezalogowanych)
25 Postów
Wiking
Witam. Mam zamiar kupic auto w komisie. Czy ktos z Was moze mi doradzic w ktorym (w Vestfold lub Oslo) ? I jak to wyglada kiedy starasz sie o 100% finansering.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
golewicz napisał:
Witam. Mam zamiar kupic auto w komisie. Czy ktos z Was moze mi doradzic w ktorym (w Vestfold lub Oslo) ? I jak to wyglada kiedy starasz sie o 100% finansering.
takie 100% to nigdy nie bedzie.... musisz miec w zaleznosci od rocznika chociazby na przerejestrowanie 1500-15k....

kazdy ku**a auto komis zrobi Ci propozycje kredytowania... musisz miec tylko zdolnosc....

alieny sieroty ku**a
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Alieny? Gosciu wez sobie cos na wstrzymanie... Znasz takie powieszenie: Kto pyta nie bladzi... Zapewne wiedziales i byles ogarniety ze wszytskimi sprawami na 100% bedac w Norge zaledwie rok... Wszechwiedzacy Pan i Wladca...Wybacz,ze mialam smialosc zapytac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
golewicz napisał:
Alieny? Gosciu wez sobie cos na wstrzymanie... Znasz takie powieszenie: Kto pyta nie bladzi... Zapewne wiedziales i byles ogarniety ze wszytskimi sprawami na 100% bedac w Norge zaledwie rok... Wszechwiedzacy Pan i Wladca...Wybacz,ze mialam smialosc zapytac...
po roku jeszcze nie zalapales ze ten kraj niczym sie nie rozni do PL???? auta kupujemy u piekarza... pracy szukamy poprzez oglaszanie sie na forum..... a jezykiem urzedowym jest jeszyk obcy (w tym przypadku: jezyk polski w Norwegii)

tak!!! stara emigracja miala i nadal ma jaja i po miesiacu bylismy bardziej oganieci w zyciu codziennym niz Ty po roku.... a teraz przeczytaj swoj pierwszy post... gdzie w promieniu 200km kupie auto???? no ku**a bo auto jest tak trudno kupic jak zdobyc na allegro czesci do rakiety NASA...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Gosciu, ale ty plujesz jadem!!! Sprawia ci to przyjemnosc?! Znasz definicje tego, co okreslamy "forum"? Tutaj ludzie wyrazaja swoja opinie. Dlatego tez padlo pytanie z mojej strony, aby otrzymac obiektywne opinie na temat komisow itp. Panie i Wladco blagam wybacz za moja smialosc...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
golewicz napisał:
Gosciu, ale ty plujesz jadem!!! Sprawia ci to przyjemnosc?! Znasz definicje tego, co okreslamy "forum"? Tutaj ludzie wyrazaja swoja opinie. Dlatego tez padlo pytanie z mojej strony, aby otrzymac obiektywne opinie na temat komisow itp. Panie i Wladco blagam wybacz za moja smialosc...!
Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.Tu mozesz zobaczyc,za dobra cene mozesz kupic " target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer" >www.oslobilauksjon.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
golewicz napisał:
Znasz definicje tego, co okreslamy "forum"? Tutaj ludzie wyrazaja swoja opinie
ja wlasnie wyrazilem swoja opinie.... i kazda opinia jest subiektywna!!!!! kazda!!!!
w 30 sekund znalazlem 10 096 aut w zadanym przez Ciebie rejonie!!!! wszytskie sa w komisach/aukcjach/salonach... kazdy taki bilforhandler ma mozliwosc zalatwienia za Ciebie kredytu na auto...

www.finn.no/finn/car/used/result?MOTOR_D...p;rows=50&sort=4

sierota..... z Vestfold bedzie jechal do Oslo zeby kupic auto kiedy tam w Tønsbergu czy sandefjordzie masz ze 100 komisow z autami....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Ty chyba masz jakis problem... Opinia na temat konkretnego komisu od ciebie nie wyszla. A o to mi chodzi, aby ludzie ktorzy kupowali swoje auta w komisach , mogli sie na ten temat wypowiedziec. A sierota mozesz nazwc siebie, bo biedny z ciebie czlowiek faktycznie, bardzo biedny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
U mnie? Odpada...jestem w ciazy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok