1 NOK
Witam, wie ktoś może jak wejść na skattetrekk konto w nordea?
brzy dal
23-11-2012 21:13
jestem spokojny szukam pokoju w DRAMMEN lub okolice tel. 46374308 pzdr
Przemek Drozd
21-11-2012 15:35
Witam Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego i sympatycznego lekarza w Drammen? Nie musi to być Polak, może też nie być Norweg. Mój fastlege jest trochę mało zainteresowany leczeniem, kierowaniem na ...
Wie ktoś coś na temat pracy w laboratiorium gdzies w Drammen? Może miał ktoś z tym ogłoszeniem styczność?
Witam , orientuje się ktoś może gdzie w Drammen lub okolicach można pograć w ping-ponga , betonowe stoły na wolnym powietrzu odpadają
Witam, wie ktoś może kiedy i gdzie jest msza św. w Drammen? no i o której godzinie..
Martyna i Łukasz M
09-11-2012 18:53
Hej Ma ktos moze do sprzedania opony zimowe? 175/70 -13.... A moze znacie kogos kto chetnie sprzeda?... Jezeli znajdzie sie ktos taki- to prosze o kontakt na nr tel. 96848106 Pozdrawiam
Kamil Kopeć
03-11-2012 07:54
Witam ! Będę jechał do Drammen na początku listopada mam wolną przestrzeń ładunkową i dwa miejsca (ducato maxi) . Termin jest elastyczny . Tel 694 760 614
kosta papandreu
25-10-2012 19:32
Witam! Będę wracał do polski przed 10-tym listopada. Mam dwa wolne miejsca i trochę przestrzeni ładunkowej (ducato maxi). Dokładny termin do ustalenia. Tel. 694 760 614
kosta papandreu
25-10-2012 19:30
Witam Chętnie zatrudnię się przy sprzątaniu lub przy opiece nad dzieckiem ( sama jestem mamą 6 letniej dziewczynki). Mogę też przejąć od kogoś układ domków lub pojedyncze prace. Swoją prace ...
Szukam pracy przy sprzątaniu, może być dorywczo. Mieszkam blisko Drammen, mam samochód, dokumenty potrzebne do pracy. moj numer 47398840
markus d
20-10-2012 15:32
Witam Jak w temacie, szukam pokoju lub małego mieszkania w Drammen, Lier okolice . Ostatecznie może być Asker i okolice. Sprawa jest dośc pilna bo muszę wynając od 1 listopada. Mieszkam i pracuje w ...
Witam Potrzebuje hydraulika do podlaczenia nowej instalacji wodnej w lazience, ktory wystawi fakture. prosze o kontakt na hillaone@wp.pl
Hej czy macie informacje na temat jakiejs pracy albo polskim posredniku,miejscu gdzie przyjmuja kazdego gdzie jest duuuzo roboty i potrzebuja tak naprawde wariatow ktorzy za 100 koron zrobia wszystko ...
dobra popiszcie sobie na prywatnych wiadomosciach albo idzcie na kawe ah te Polaczki kazdy ponad kazdym....
witam!!! czy ktoś orientuje się jak poradzić sobie tu z trądzikiem, czy iść do lekarza rodzinnego czy jest może jakiś dermatolog????
Sprzedam 4 kompletne koła (felgi + opony) Opony z bardzo ładnym bieżnikiem: rozmiar 185/60 15 Rozstaw śrub 4x100 Felgi stalowe: czarne, lakierowane fabrycznie (GM) Rozmiar felgi 6Jx15 ...
Hej, szukam pracy przy sprzątaniu, biur, domków itp, mogę także pracować przy produkcji lub na magazynie. mam zarejestrowaną działalność w Norwegii. Samochód, mieszkanie... angielski poziom ...
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów poszukuje pracy w okolicy Drammen w charakterze operatora wózka widłowego lub magazyniera.Jestem zmotoryzowany oraz uczę się języka norweskiego.Na wszelkie ...
Firma Eiendomsdrift. AS zatrudni na stałe osobę do sprzątania powierzchni biurowych w centrum Drammen od początku września. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt lub wysyłanie CV na adres: ...
Witam, poszukuję pokoju/miejsca w pokoju do wynajęcia w Lier/Drammen od 29tego sierpnia do 1rwszego września.
witam poszukuję pokoju do wynajęcia w okolicach drammen lub hokksund dla dwóch osób od 1 października
witam poszukuję pokoju do wynajęcia w okolicach drammen lub hokksund dla dwóch osób od 1 października
chce udostępnić chate której jeszcze sam nie ma. Naciągacz.
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
Hej, wie ktoś może na jakiej zasadzie można się załapać na darmowy kurs norweskiego z kommuny??
Martyna i Łukasz M
07-08-2012 12:07
siemano, jak w temacie, jesteś fanatykiem bletek itp. chętnie coś ogarne w nowym towarzystwie,samemu to nie smakuje
witam ustapie pokoj mieszkanie w lier, na ringeriksveien w budynku technikas . wolny od dzis . zainteresowanych prosze o kontakt 46222480 Regina
Witam, poszukuję pokoju do wynajęcia w trybie natychmiastowym. Lier bądź okolice Prosze o pw z ofertami bądź na adres e-mail dziswnocy małpa gmail.com
Oferuję przewóz mniejszych lub większych przesylek... POLSKA - NORWEGIA - POLSKA *****STAŁE KURSY***** Odbiór przesylek z Allegro... Posiadam ubezpieczenie na transport OC-Przewoźnika... ...
Zbyszek B
17-07-2012 23:21
Witam, poszukuję pokoju do wynajęcia w Drammen od połowy września, obecnie pracuję jako kucharz w miejscowości Geiranger. Bardzo proszę o kontakt mailowy na sebastian.rylowicz@gmail.com
Wyjeżdżam w niedzielę 15.07.2012 z Podkarpacia z Dębicy (Tarnów, Mielec, i okolice ) jedziemy przez Niemcy , Danię, Szwecję do Norwegii. Wracam z Norwegii do Polski w środę 18.07.2012. Mam wolne ...
Dwóch fachowców szuka pracy w Drammen i okolicy. -Posiadamy wieloletnie doświadczenie -Uprawnienia elektryczne przetłumaczone przez tłumacza przysięgłego -własne narzedzia -samochód -biegły ...
WITAM! Zajmuje sie przedluzaniem i zageszczaniem rzes metodą 1:1. Zabieg przedłużania i zagęszczania rzęs wykonuję metodą jeden do jednego co oznacza, że doklejam pojedyncze rzęsy jedna po ...
Hej! "Nekana" norweska samotnoscia poszukuje bezinteresownej polskiej przyjazni - kolezanki do pogaduch, zakupow, ploteczek z okolic Drammen. Zainteresowane Kobitki prosze o kotnatkt. ...
Oferuję przewóz mniejszych lub większych przesylek... POLSKA - NORWEGIA - POLSKA *****STAŁE KURSY***** Odbiór przesylek z Allegro... Posiadam ubezpieczenie na transport OC-Przewoźnika... ...
Chetnie zaopiekujemy sie dziecmi u nas w domu. Posiadamy duze doswiadczenie i oferujemy aktywnie spedzony czas zarowno w domu ( czytanie bajek, rysowanie, spiewanie piosenek itp) jak i na swiezym ...
Dwoch pracujacych Polakow poszukuje do wynajecia mieszkania jedno- lub dwu-pokojowego w rozsadnej cenie w Drammen. Spokojni, niepijacy, bezkonfliktowi. Telefon: 40581520; 96849280
Tak jak w temacie, sprzedam doladowana karte do 30 czerwca Nettbuss, na trasie Drammen-Oslo-Drammen, Cena to 1500NOK (karnet kosztowal 2140, wliczajac w to znizne ponizej 26 roku zycia +50 NOK za ...
Czlowiek Żelazko
07-06-2012 15:51
Poszukuje lokum dla 4-5 osób w Drammen lub okolicach .Może to być mieszkanie lub dom z dostępem do internetu na dłuższy czas. Tel: +48664196705 gg 35270795
witam ktos sie wybiera ogladac mecze na telebimie w drammen? pytam z ciekawosci nie wiem czy zostac w domu czy isc na byparken
Witam!Jestem 30-letnią mamą 3-letniej dziewczynki z masą wolnego czasu.Zaopiekuję się twoim dzieciątkiem u ciebie lub u mnie w domu.Jeżeli pracujesz,a twoja pociecha nie ma kontaktu z dziećmi to ...
witam potrzebuje pracy jako brukarz mam 4 lata doswiadczenia z gory dziekuje . tel.96671875
kupie opony 175/70/14 letnie 2sztuki uzywki ,nowe obojetnie wazna cena jesli ktos mialby a chcialby sprzedac niech da znac pozdrawiam
Witam mam do zaoferowania prace brukarskie , mieszkam w oslo i zajumuje sie ogrodami nawodnieniami układanie kostki brukowej od podstaw Sciaganie starej nawierzchni układanie nowej, układanie ...
witam często jeżdzę więc nie ma problemu jak potrzeba to zawiozę na lotnisko , zabiorę z lotniska albo musisz gdzieś jechać a nie masz prawka? - auto kombi. Niska cena. pzdr +47 46374308 ...
Pilnie potrzebuje jakiegos małego pokoju prosze o jakakolwiek odpowiedz...
Młode małżeństwo poszukuje mieszkania bądź pokoju w Drammen lub okolicy od 1 maja. Jesteśmy spokojnymi, pozbawionymi nałogów ludźmi. Bardzo prosimy o kontakt . Barbara: 46588087 Marek : 46588086
Mieszkanie do odstąpienia od 1 maja 2012. Położone blisko centrum Stromso. Koszt 7300 + prąd Szczegóły pod nr.tel. 96659277
Witam Szukam polskiego lekarza ogólnego w Drammen.Może ktoś ma nr tel lub adres? Bardzo proszę o pomoc!
Mariusz Strzelecki
16-04-2012 18:37
hej nie mam jeszcze norweskiego nr nie wiem gdzie kupic wszystko pozamykane japi3r...... moj polski nr jak cos 502263781 mam flaszke polską i coś tam jeszcze niechciałbym obalać tego sam
hej szukam kolezanki najlepiej z Drammen aby sie czasem spotkac pogadac tylko kolezanke zadnego kolegi pozdrawiam
koleżanke z Drammen poszukuje
Witam. Jak w tytule szukam pracy jako brukarz lub na sprzęt budowlany typu ładowarka lub walec. Pomoże ktoś?
Witam Pilnie!!!poszukuje pokoju do wynajecia w Drammen i okolice. Pozdrawiam Agnieszka 41075952
Poszukuje namiarow na kursy jezykowe, szkoly j.Norweskiego lub np. wolne wyklady etc etc...Podobno sa organizowane takie kursy w gminie Drammen dla cudzoziemcow...jesli ktos posiada jakies ...