1 NOK
Czy są tu jakieś mamy dzieci w wielu szkolnym z Vestfossen i okolic?? Zapraszam na kawke.
treningi piłkarskie dla dziecka Ulubione Witam czy ktoś orientuje się gdzie mogę w drammen zapisać swojego syna na treningi z piłki nożnej? jaka jest miesięczna opłata za zajęcia i od jakiego wieku ...
Pokuj do wynajecia pokuj od 1 tego miesiaca co będzie za miesiąc zwalnia się drugi pokuj . Spokojna okolica w lier gullaug . Szczegóły na privat
Witam chciałem się dowiedzieć gdzie są w Drammen jakieś siłownie i w jakich cenach chodzi mi o Karnet miesięczny, Będe bardzo wdzięczny pozdrawiam
Hej mieszkam w hokksund niedaleko drammen gdzie moge zakupic i od razu zarejestrowac my call.nie posiadam numery personalnego jednak mozna na dowod zarejestrowac karte , tak mialem wczesniej jednak ...
witam .szukam lakiernika samochodowego w rejonie Drammen .chodzi o pomalowanie kilku elementow w aucie .prosze o wiadomosci na priv.pozdrawiam
Jestem norweski nauczyciel ktory ma kursy jezykowe - i w tej cwili bede mial prace w okolicach Drammen. W zwiazku z tym, szukam pokoj do wynajecia 4 dni w tygodniu - na miesiac czasu. pozdrawiam, Egil
Witam. Od 3 tygodni mieszkam w Drammen ze swoim 3,5 letnim synkiem. Szukam miłych, życzliwych osób, które pomogą nam w aklimatyzacji w nowym miejscu lub tak jak ja szukają towarzystwa dla swojej ...
Witam, kto może polecic jakiś dobry klub gdzie mozna by bylo potańczyć przy dobrej muzyce....
Hej. Jedzie ktoś z Drammen na święta do Warszawy ?
Michal Mały
11-03-2015 23:50
Witam. Ćwiczyłem mma w drammen, pół roku - Dojo Drammen. Wcześniej w Polsce więcej czasu Ale polecam bardziej - Frontline academy - większy profesjonalizm, mocniejsi zawodnicy, większa możliwość ...
Hej hej, idzie ktoś wieczorkiem na kawke lub piwo?
Witam moje drogie panie tak jak w temacie Wyskocze na kawe basen narty spacer rower itp Porozmawiam,wyslucham,doradze Naprawie gniazdka pomaluje mieszkanie Pomoge w przeprowadzkach ...
Skurczybyczek Skurczybyczek
27-02-2015 20:19
Czy ktoś ma jakieś namiary na polskiego stomatologa w Drammen i czy ktoś wie czy z infekcją zapaleniem i bólem zęba trzeba płacić za stomatologa
Witam poszukuje osób zainteresowanych grą w pokera Texas Holdem organizujemy turnieje w każdy weekend w Drammen max 27osob plus stoliki cash informacje na priv pozdrawiam
Hej wszystkim! Poszukuję koleżanki dla przyjaciela! Mój przyjaciel, 21 letni pracownik szkoły podstawowej, poszukuję koleżanki/dziewczyny. Z powodu wielu nieudanych prób, postanowiłam zwrócić ...
znacie jakies fajne miejscówki na fiordzie koło Drammen na rybki ? Generalnie najczesciej jezdziłem na rzeki ale teraz to raczej fiord. Mi znana taka fajna miejscówka to Lahellholmen tylko że tam ...
Witam. Szkoła j.norweskiego godna polecenia w okolicach Drammen/Lier?
Odkupię książki Ny i Norge
Para (oboje pracujący) poszukuje mieszkania w Drammen do 9000 z opłatami wliczonymi w cenę. Szukamy mieszkania z oddzielną sypialnią, wyposażoną kuchnią (tj. lodówka, kuchenka), najlepiej częściowo ...
Czy znajdzie sie ktos chytny do wspolnych treningow na silowni w Lierbyen??? Po kilkuletniej przerwie chce wrocic do cwiczen i poszukuje kogos kto rowniez chce poprawic sylwetke.
Szukam pracy przy sprzątaniu. Dwuletnie doświadczenie w Norwegii w sprzątaniu domów, mieszkań i biur oraz przy doczyszczaniu. Ewentualnie odkupię układ domków , mieszkań , biur lub pojedyncze ...
Witam wszystkich, moze mi ktos podsunac pomysl jak wyslac rower do Polski ?
Tak, do pogadania z nudów.
znacie namiary na Catering , lub kucharki na terenie Drammen i okolic?
Witam Chciałabym się zapytać gdzie w okolicach Drammen, jest dobry weterynarz, który wykastruje mi kociaka i jakie są ceny? Pozdrawiam miłego dnia
Witam Tydzień temu przyjechałam do Norwegii, mam ofertę pracy jako sprzątaczka, ale żeby wejść do szpitala czy innej placówki potrzebuję d-nummer do jakiejś karty z tego co zrozumiałam. I Tu się ...
Witam, zamierzam zapisac sie na kurs norweskiego w Drammen i rozwazam Folkeuniversitet lub kurs organizowany przez komune. Mysle ze jestem na poziomie B1 lub B2. Uczeszczal ktos z Was na te ...
Szukam mechanika / warsztatu w okolicy Drammen. Wymiana przewodów hamulcowych w Toyota Auris Adam Tel. 92529578
Witam ile za godzine biora opiekunki do dzieci ??
Eliza K
13-10-2014 15:34
www.mojanorwegia.pl/forum/view/227/mamy_...abia_opiekunka..html
Szukam pracy przy sprzątaniu lub odkupię układ domków . Dwuletnie doświadczenie w Norwegii przy sprzątaniu domów prywatnych, biur, klatek schodowych oraz przy doczyszczaniu. 46563478
Jest gdzie wyskoczyc na deche? pobiegac? cokolwiek?
Witam , jeśli jesteś sympatycznym chłopakiem do 40 tki , I szukasz sympatycznej przyjaciółki to własnie ją znalazłeś , na grilla , kawe, spacer , czzekam na info od Ciebie. Ps. Pendlerom I ...
Witam. Czy ktoś jedzie dziś wieczorem albo jutro wcześnie rano z Drammen/Lier do Larvik? dwie osoby.
Witam ktoś słyszał o zatrudnieniach w tym posredniaku?
Marcin Rydz
09-10-2014 23:16
Hej, Szukamy (my znaczy Kasia i Marcin) chętnych na planszówki. Gier mamy parę, ale chętnie powitamy wszelkie nowości. Więc jeśli nudzi Ci się w weekend, a "tradycyjne" rozrywki ...
gdzie mozna kupic bilety na koncert Kayah w Drammen 18.10.2014?
Witam Szukam transportu z Drammen do Bergen paczki o gabarycie 150cm na 80cm, grubos c10cm ,karton spokojnie zmieści sie na tylne siedzenie do samochodu osobowego . Kontakt ...
Witam! Poszukuje kogos z autem dostawczym lub samochodem z przyczepka kto moglby mi przewiezc lozko 180/200 oraz stol z 4 krzeslami z Kongsberg do Drammen w srode 1 pazdziernika. Czekam na ...
Witam poszukuje osoby ktora pomogła by mi przy pierwszych krokach zapisania msluszka do przedszkola. Bede bardzo wdzieczna Monika Moj numer 9252148
Witam Szukam mechanika który podejmie się wymiany gum w tylnej belce autko Octavia
Witam!Czy ma ktoś sprawdzoną jakąs szkołe w okolicach Drammen,kurs bądż korepetycje z norweskiego???
Liljan Andersen
20-08-2014 11:15
hmmm zapraszam Hyggen okolice Drammen
Witam. Szukam taniego pokoju do wynajęcia w okolicach Lierstranda bądź centrum Drammen od połowy lub końca września.
Karol Abuuu
17-08-2014 21:41
oddam sprzatanie lokalizacja domku : Drammen i Skoger dni pracy : Dwa razy w miesiacu , dzien do wyboru , 3 godziny, najalepiej rano do 15:00 platnosc : 500 koron za jeden dzien, w miesiacu ...
witam czy znajde tutaj polskie imprezowiczki??? (DRAMMEN)
Hej! Poszukuję osoby, która wynajmuję łódkę na dzień/weekend. Drammen i okolice (do około 50 km) Pozdrawiam
Wybiera się ktoś z Drammen lub okolic w sobotę ? Ewentualnie miałby ochotę pojechać ? Kontakt na priv Link do strony wydarzenia na fb: www.facebook.com/events/235523366649410/?fref=ts
czy sa jakies aktywne motocyklistki
NIEAKTUALNE! Właściciel znalazł nowego lokatora ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Od 1 ...
Witam szukam info na temat zerwania kontraktu przez własciciela. Od 1 lipca mam kontrakt na wynajem 3 dni temu własciciel poinformowal mnie iż obecny lokator nie zwolni mieszkania i tym samym jest ...
full casco
22-06-2014 11:57
szukam AVONU; konsultantki lub osoby ktora sprzedaje kosmetyki pilne
Oddam za darmo chodzi stam bardzo dobry
Ktos chetny na karaoke w piatek, w drammen? Swietna zabawa, a pozniej imprezka Chetnych prosze o kontakt Lub tez zapraszam wszystkich do Unique o 20. w kazdy piatek.
KATARZYNA KOWALSKA
13-06-2014 10:15
Potrzebuje porady ktora szkola jest lepsza jezeli chodzi o kursy.
Mieszkam w Drammen i poznam jakies mile osoby na kawke i pogaduszki
Paweł S......
17-05-2014 01:54