Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Hilton)
Wiking
Krzysztofie, film jest w oryginalnej wersji jezykowej, a zwazywszy iz jestesmy w Norwegii, to napisy sa po norwesku

Kow@lski, zadna prowokacja Nie wiem, co ty robisz w kinie, ale al juz tam wiem co robic Normalnie sobie zaczynam miło tydzien, szczególnie po cięzkiej forumowej niedzieli. Dobrze ze ty i tropik mnie obroniliscie troszke, bo nie dosc żem umęczona to jeszcze siniaki bym miala na twarzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Hilton napisał:
Krzysztofie, film jest w oryginalnej wersji jezykowej, a zwazywszy iz jestesmy w Norwegii, to napisy sa po norwesku

Kow@lski, zadna prowokacja Nie wiem, co ty robisz w kinie, ale al juz tam wiem co robic Normalnie sobie zaczynam miło tydzien, szczególnie po cięzkiej forumowej niedzieli. Dobrze ze ty i tropik mnie obroniliscie troszke, bo nie dosc żem umęczona to jeszcze siniaki bym miala na twarzy

no to dlamnie lipa ;bo ja tylko breailem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Kawe popołudniową zapodaje ,kto ma ochote niech się częstuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Jak tylko braillem, to moze chociaz rozpoznasz głos Olbrychskiego? Podobno jest oryginalny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
krzysztof1970krk napisał:
Kawe popołudniową zapodaje ,kto ma ochote niech się częstuje

A gdzie schowales mleko? I cynamon?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
ja mam tylko kawe i wode
reszte liczę na was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Hilton napisał:

No troche za Toba stanalem. Oko na niebiesko to facet glupieje /zart/.
Kino - juz nawet nie pamietam gdzie to jest...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
cukier moge doozucić byle nie zaduzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kow@lski napisał:
Hilton napisał:

No troche za Toba stanalem. Oko na niebiesko to facet glupieje /zart/.
Kino - juz nawet nie pamietam gdzie to jest...

najblizej twojego miejsca zamieszkania, to jest kino 'Eldorado" na Torgata. Ale ty cos po łąkach sie włoczysz ostatnio, gdzie to jest?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
no to co z tym kinem ??
kto mnie zaprasza ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok