Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Hilton napisał:
Kow@lski napisał:
Hilton napisał:
Krzysztofie, film jest w oryginalnej wersji jezykowej, a zwazywszy iz jestesmy w Norwegii, to napisy sa po norwesku

Kow@lski, zadna prowokacja Nie wiem, co ty robisz w kinie, ale al juz tam wiem co robic Normalnie sobie zaczynam miło tydzien, szczególnie po cięzkiej forumowej niedzieli. Dobrze ze ty i tropik mnie obroniliscie troszke, bo nie dosc żem umęczona to jeszcze siniaki bym miala na twarzy

No troche za Toba stanalem. Oko na niebiesko to facet glupieje /zart/.
Kino - juz nawet nie pamietam gdzie to jest...

najblizej twojego miejsca zamieszkania, to jest kino 'Eldorado" na Torgata. Ale ty cos po łąkach sie włoczysz ostatnio, gdzie to jest?

Eldorado, ha ha. Myslalem, ze to tylko u mnie, w Ostrodzie ktos sie moze zdobyc na taka nazwe. Tam szczury chodzily po nogach, ale jak byl fajny film, taki amerykanski na przyklad, to niewiele osob to zdazylo zauwazyc - pochlaniajaca akcja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
CZym ja dojade z Lilleaker do Oslo ,bo z parkowaniem w oslo to jest dramat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
pociągiem??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kow@lski napisał:
Hilton napisał:
Na razie jedna osoba i ja Wlasnie... knajpa... ilez mozna, my pojdziemy do deli de luca na smoothie jagodowe

Na Grønlandzie?

Niee, na przeciw kina jest tez DL i tam sobie kupimy smoothie i weźmiemy na seans, zeby potem wysysac głosno resztki rureczką
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
krzysztof1970krk napisał:
no to co z tym kinem ??
kto mnie zaprasza ??

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Hilton napisał:
Kow@lski napisał:
Hilton napisał:
Na razie jedna osoba i ja Wlasnie... knajpa... ilez mozna, my pojdziemy do deli de luca na smoothie jagodowe

Na Grønlandzie?

Niee, na przeciw kina jest tez DL i tam sobie kupimy smoothie i weźmiemy na seans, zeby potem wysysac głosno resztki rureczką

Chcialbym to widziec, Hilton, ale nie dzis... bo co? co ja, pedal jestem zeby przy poniedzialku z domu wychodzic?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie mam pojęcia, twoja orientacja nie jest mi znana. W każdym razie smoothie jest dostępny caly tydzien, a kino czynne 7 dni w tygodniu wiec te dobroci jeszcze zdąza cie ucieszyc.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
Grzes203 napisał:
Wystarczy trochę rozejrzeć się po starszych wątkach. Propozycji spotkań jest wiele.
W piątek będzie babskie spotkanie, polskie imprezy są jeśli takowe Cię interesują.
Wszystko zależy od Ciebie. Niestety piszesz w taki sposób jakbyś już zdecydowała że będziesz pustelnikiem

p.s. Przy takiej pogodzie jak dziś zazwyczaj śmigamy na rolkach w Fornebu wieczorem.

Witam po przerwie
Jakoś umkneła mi ta wypowiedz.
Sa tu jakies fora gdzie kazdy ma jakies propozycje na nude itd.?
Babskie spotkania, gdzie ,kiedy?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
miłego wieczoru ,ja snikam
zycze stosunkowo udanego wieczoru
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj