Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
yzia napisał:
a jak sie znasz na grzybach to wpadnij do Drammen,to pójdziemy.ja bym poszła ale nie mam pojęcia co jest jadalne wielokrotnie a co tylko raz
nie jest aż tak żle ....ja nazbierałem tu w tamtym roku grzybów , miały to być kurki .
jak się okazało było to coś innego ale trujące nie były tylko niejadalne . dzień odchorowałem i żyje
teraz wolę polować na ryby ......jest mniej niejadalnych okazów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
yzia napisał:
a jak sie znasz na grzybach to wpadnij do Drammen,to pójdziemy.ja bym poszła ale nie mam pojęcia co jest jadalne wielokrotnie a co tylko raz
Prawde mowiac to sie nie znam - byc moze trzeba kazdego sprobowac, czy jadalny
Dla takich dzikusow jak my zyjacych w miescie, samo szwedanie sie pozwala zapomniec o dylematach i roznych egzystencjalnych problemach. A jak jeszcze grzyb jest jadalny, to i najesc sie tym mozna za zupelna darmoche
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
olinka napisał:
W Polsce długo nie zagrzałam miejsca , kupe czasu byłam w uk gdzie ludzi było w bród i miejsc do wyjść. Teraz jestem tutaj i w niczym to nie przypomina poczatków z uk ,
Jakoś kontakty z ludzmi łatwiej tam były możliwe i przyjażnie na lata powstały ,ale co z tego jak sie wyprowadziłam i samotnie siedze tutaj.
Dzięukje za dobre checi " rozerwania ' mnie , propozycje zostały zakodowane
Jednak musze podjac kilka waznych decyzji w życiu typu "być nie być". Dalatego pytam czy ludziom przebywajacym tu nie dzieje sie tak że po wewnym czasie sami sie izoluja mimo ze byli duszą towarzystwa?
Jak to jest z Wami?

mozna wiedzieć jakie rejony UK zwiedziłaś ,ja znam troche Londyn,cambridge,southampthon,bournemonth,norwegia jest inna ,tu inaczej sie chyba zyje ,ale co ja moge powiedzieć po pieciu miesiacach
ja tesknie za Kanadą ,tam było fajnie ,ale najlepiej to wspominam Rosje to było życie ,istny raj na ziemi ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
z tego siedzenia i myslenia to faktycznie myslaki mie sie porobiły chyba, ciekawe czy jadalne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
olinka napisał:
grzyby, las fiordy, ryby he he a i tak tu wszystkich widze
Wiekszość właśnie kończy przy komputerze .hehe Norwegia wyleczy z picia i palenia ale doda kolejny nałóg

Olinka, a moze gotowac lubisz, bo widze, ze tez jestes z Oslo

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
południową kawe zapodaje i znikam ............
słonecznego dnia zycze wszem i wobec
zostancie z fartem

jescze tu wrocimy
ja i moje poczucie humoru
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
krzysztof1970krk napisał:
olinka napisał:
W Polsce długo nie zagrzałam miejsca , kupe czasu byłam w uk gdzie ludzi było w bród i miejsc do wyjść. Teraz jestem tutaj i w niczym to nie przypomina poczatków z uk ,
Jakoś kontakty z ludzmi łatwiej tam były możliwe i przyjażnie na lata powstały ,ale co z tego jak sie wyprowadziłam i samotnie siedze tutaj.
Dzięukje za dobre checi " rozerwania ' mnie , propozycje zostały zakodowane
Jednak musze podjac kilka waznych decyzji w życiu typu "być nie być". Dalatego pytam czy ludziom przebywajacym tu nie dzieje sie tak że po wewnym czasie sami sie izoluja mimo ze byli duszą towarzystwa?
Jak to jest z Wami?

mozna wiedzieć jakie rejony UK zwiedziłaś ,ja znam troche Londyn,cambridge,southampthon,bournemonth,norwegia jest inna ,tu inaczej sie chyba zyje ,ale co ja moge powiedzieć po pieciu miesiacach
ja tesknie za Kanadą ,tam było fajnie ,ale najlepiej to wspominam Rosje to było życie ,istny raj na ziemi ...

Mieszkałam w poczatkowo w wschodnich strefach a nastepnie zachodnich cześci londynu.
Z braku czasu dalsze wycieczki odpadały a weekendy w pubach karaoke i takie tam rozrywki.
Widze że sporo objechałeś Świat a jak z przyjaciółmi po tych 5 miesiacach tutaj ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
dla Ciebie Olinko i dla innych pięknych polek z tego forum i nie tylko .......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
olinka napisał:

Jak to jest z Wami?

być albo nie być
olinka ma poważne dylematy
.
.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
krzysztof1970krk napisał:
południową kawe zapodaje i znikam ............
słonecznego dnia zycze wszem i wobec
zostancie z fartem

jescze tu wrocimy
ja i moje poczucie humoru

Wpadajcie czesciej
Szkoda, ze nie wedkuje... ale to z pewnych doktrynalnych przyczyn...
Milego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok