Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(olinka)
Wiking
grzyby, las fiordy, ryby he he a i tak tu wszystkich widze
Wiekszość właśnie kończy przy komputerze .hehe Norwegia wyleczy z picia i palenia ale doda kolejny nałóg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
olinka napisał:
Wiekszość właśnie kończy przy komputerze .hehe Norwegia wyleczy z picia i palenia ale doda kolejny nałóg

bo w poniedziałki rano tutaj się relaksujemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
we wtorki, w środy itd :-P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
olinka napisał:

mnie jakoś nie wyleczyła
pije ,pale i nie myśle o zerwaniu z nałogami
tu mam wszystko tansze niz w polsce
nie bede wymieniał cen ,ale zgrzewa browarka za 400 koron czyli 4 h pracy ,ile w polsce godzin trzeba pracować by kupić zgrzewe browarka ?? dniowke ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
teraz się ciesze z mojej kontuzji ,przynajmniej poznałem fajnych ludzi
Wypił bym Wasze zdrowie ,ale musze jeszcze jechać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
a co robiłaś w Polsce? miałaś jakieś hobby?mieszkasz w bardzo dobry miejscu żeby spotykać ludzi i coś robić. gorzej mają ludzie którzy mieszkają w małych miejscowościach i tam trzeba się czasem nakombinować( chociaż dla chcącego...)
wejdź na googla i szukaj. norwegowie się spotykają, więc spróbuj się podczepić i jeszcze się norweskiego nauczysz przy okazji.może na początku będzie inaczej niż w Polsce.ale radze ruszyć się szybko zanim podłapiesz klimat że nic się nie da.
więc teraz zacznij zadawać konkretne pytania o to gdzie się co dzieje i ruszaj.powodzenia!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
olinka napisał:
we wtorki, w środy itd :-P

we wtorki i środy też !!!!!
trzeba zerwać z tym nałogiem
niech olinka wyłącza kompa i mknie do drammen bo ładna pogoda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
a jak sie znasz na grzybach to wpadnij do Drammen,to pójdziemy.ja bym poszła ale nie mam pojęcia co jest jadalne wielokrotnie a co tylko raz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
jescze jedna propozycja
aparat fotograficzny do reki i w plener by robić podobne fotki ,napewne lepsze niz moje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
W Polsce długo nie zagrzałam miejsca , kupe czasu byłam w uk gdzie ludzi było w bród i miejsc do wyjść. Teraz jestem tutaj i w niczym to nie przypomina poczatków z uk ,
Jakoś kontakty z ludzmi łatwiej tam były możliwe i przyjażnie na lata powstały ,ale co z tego jak sie wyprowadziłam i samotnie siedze tutaj.
Dzięukje za dobre checi " rozerwania ' mnie , propozycje zostały zakodowane
Jednak musze podjac kilka waznych decyzji w życiu typu "być nie być". Dalatego pytam czy ludziom przebywajacym tu nie dzieje sie tak że po wewnym czasie sami sie izoluja mimo ze byli duszą towarzystwa?
Jak to jest z Wami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok