Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Joanna7830)
Wiking
Hej dziewczyny byłam u lekarza z tymi potówkami i doradził żeby kupić w aptece coś delikatnego do mycia. Już jest lepiej. Jutro idę zważyć i zmierzyć synusia w helsestasjon. Moja pielęgniarka powiedziała, że można przyjść i samemu to zrobic kiedy się chce. Kropcia mam nadzieję, że już lepiej u Ciebie i maluszka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
A dzieki , juz lepiej przedewszystkim juz nie jestem taka przestraszona wszystkim jak na poczatku i zaczynam rozumiec o co chodzi maluszkowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(beti86.86)
Wiking
Hej dziewczyny, jestem tu nowa, mam nadzieję że pomożecie mi Jestem w 28 tc. jutro mam wizyte u lekarza. Mam pytanko jak to jest z tymi pieniążkami na wyprawę dla dzidziusia? Nie wiem czy to już nie zapóźno? Nie wiem gdzie się to powinno zalatwić i wogóle jakie dokumenty są potrzebne. Z góry dziękuje za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
czesc beti musisz isc do najblizszego NAV-u wziasc druczek KRAV OM YTELSER VED FØDSEL OG ADOPSJON nav 14-05.05 wypelnic i zlozyc wniosek. dlaczego mialo by byc za pozno. aa i jak bedziesz skladac ten wniosek to musisz miec potwierdzenie od swojego lekarza ze jestes w ciazy i w ktorym tygodniu jestes! wiecej papierow ja nie mosialam miec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(beti86.86)
Wiking
Dziękuje Fionnka, bardzo mi pomoglaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
lika dziekuje ci za wiadomosc no troszke zalatwiania jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(beti86.86)
Wiking
Fionnka mam jeszcze pytanko czy aby dostać kaske na wyrawkę musze mieć numer personalny?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Joanna7830)
Wiking
Hej, Beti to jest podstawą wypłacenia pieniedzy. Dziś mi przyszło z NAV, że pod koniec miesiąca zostaną wypłacone pieniązki na dziecko 970kr. Bez zadnego załatwiania. Dodam, że jeszcze nie byłam na policji, mam tylko norweski akt urodzenia. Więc dzieje się to automatycznie. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Tak Asiu pieniazki na dziecko 970 koron sa przyznawane automatycznie, tez juz dostalam pisemko Ja na szczescie juz zalatwilam papiery na policji...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
czesc dziewczyny ja tez dzisiaj dostalam pismo z navu ale mam pytanie bo ja nie mam konta tylko moj maz ma wiec co musze zalozyc konto aby odbierac pieniaszki czy moze to byc konto meza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok