Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(katrin)
Wiking
Mnie od Hareid dzieli tylko prom jjak coś powodzenia i szybkiego porodu ci życzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
Czesc dziewczyny ja tez juz jestem razem z malenstwem w domu w poniedzialek o 20.02 zaczely mi sie skurcze i odeszly mi wody!! wiec pedzilismy szybko do szpitala bo nie dosc ze wody odeszly to odrazu mialam skurcze co 5 minut!! wiec gdy dojechalismy mialam juz co 2 minuty i w expresowym czasie bo o 23.45 corcie juz mialam kolo siebie wazy 3780gr i ma 52cm!znieczulenia nie dali mi poniewaz powiedzieli ze juz jest za puzno ze juz niby zaczesto sa skurcze i by nie zadzialalo no ale tak ja1k mowia ze jak zobaczy sie i uslyszy swoje malenstwo to zapomina sie o bolu. joanna gratuluje synka przesliczny!!!! naprawde duzy chlopczyk ci sie urodzil!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Joanna7830)
Wiking
Fionnka to ty ekspresówka jesteś tak samo było ze mną kiedy chciałam znieczulenie było za późno. Ale już nie pamiętamy bólu dziewczyny, prawda? Twoja córcia też spora. Pozdrowionka i szybkiego powrotu do formy!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Gratuluje dziewczyny Ja niestety jeszcze bol pamietam... Ale to pewnie dlatego ze bylo tak ciezko, dlugo no i nie mialam swojego malenstwa ze soba caly dzien po porodzie... Ale warto bylo troche pocierpiec Maluszki wynagradzaja wszystkie bole i meki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
laski a znacie jakies sposoby by zapalnowac płec dziecka ??????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Joanna7830)
Wiking
Hej dziewczyny, dostałyście moze gratisowe paczki dla Waszych dzieciaczków? dostaje się je z RIMI, Libero, apteki. Ja dostałam je wszystkie bez większych problemów. Jak coś to chętnie odpowiem na pytania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Ja mam problem jedynie z paczka z apteki. Z Rimi dostalam bez problemu, kosz na pieluchy odebralam w barnas hus bez problemu, tylko w aptece jakies problemy i juz miesiac czekam na paczke... Co dzwonie do apteki to mowia ze nie ma jeszcze nic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Joanna W.
(asiunia1987)
Nowicjusz
Witajcie mamusie jak tam sie miewaja wasze pociechy, no i jak tam Wy kobitki po porodzie? O jakich paczkach piszecie? ja o niczym nie wiem ze dostaje sie jakies paczki czy cos... i co to jest te RIMI? Wogóle co znajduje sie w takich paczkach? mam jeszcze pytanko daja tutaj witamine D3 dla maluszków i cos do przemywania pempuszka dla malenstwa? bo ostatnio caly czas sie nad tym zastanawiam. Pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Joanna7830)
Wiking
Ja w sumie tez miałam problemy z paczką z apteki, ale tylko przez to, że był remont w tej aptece, którą wybrałam. Kazano mi przyjść za 2 tygodnie i juz była do odbioru.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Ja nic nie dostalam do przemywania pepka i o witaminie d3 tez nie slyszalam... A Rimi to sklep spozywczy... A w paczkach znajduja sie rozne rzeczy kilka papmpersow, butelka, smoczek, i rozne inne ciekawe rzeczy dla bobasa i dla mamy...

A czy moge jakos sprawdzic jaka apteke wybralam bo moze jakas inna przez przypadek niz moja wybralam...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok