Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wakacje.... - Norwegia

Czytali temat:
8 Postów

(KrysiaFiordzianka)
Wiking
Wybieram się do kraju sierpień /wrzesień ok 3tyg. Pomyślałam że mogę na ten czas wynająć moje komfortowe mieszkanie /dwie sypialnie,salon duży , łazienka z wanną z hydromasażem, internet , satelita polska , kuchnia z całym sprzętem. Do tego łódka motorowa z kabinbą i zostawię samochód do dyspozycji . 3 Letni Opel Mokka. Cena wynajmu 30 000 nok. Cena nie jest wygórowana dla 3 osobowej rodziny lub dla 3 wędkarzy. Dla uczciwych i tylko poważne oferty na priv. 997 62 964 Mieszkam na Fitjar.Stord.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(KrysiaFiordzianka)
Wiking
KrysiaFiordzianka napisał:
Wybieram się do kraju sierpień /wrzesień ok 3tyg. Pomyślałam że mogę na ten czas wynająć moje komfortowe mieszkanie /dwie sypialnie,salon duży , łazienka z wanną z hydromasażem, internet , satelita polska , kuchnia z całym sprzętem. Do tego łódka motorowa z kabinbą i zostawię samochód do dyspozycji . 3 Letni Opel Mokka. Cena wynajmu 30 000 nok. Cena nie jest wygórowana dla 3 osobowej rodziny lub dla 3 wędkarzy. Dla uczciwych i tylko poważne oferty na priv. 997 62 964 Mieszkam na Fitjar.Stord.
Już nieaktualne .Sorry."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(KrysiaFiordzianka)
Wiking
KrysiaFiordzianka napisał:
Wybieram się do kraju sierpień /wrzesień ok 3tyg. Pomyślałam że mogę na ten czas wynająć moje komfortowe mieszkanie /dwie sypialnie,salon duży , łazienka z wanną z hydromasażem, internet , satelita polska , kuchnia z całym sprzętem. Do tego łódka motorowa z kabinbą i zostawię samochód do dyspozycji . 3 Letni Opel Mokka. Cena wynajmu 30 000 nok. Cena nie jest wygórowana dla 3 osobowej rodziny lub dla 3 wędkarzy. Dla uczciwych i tylko poważne oferty na priv. 997 62 964 Mieszkam na Fitjar.Stord.Sorki ,nieaktualne.!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
orime
(orime)
Początkujący
Będę w Krakowie tylko dwa dni, więc muszę dobrze zaplanować czas. Co według was jest absolutnym must-see, ale też jakieś miejsca, które mogą być mniej turystyczne, a warte uwagi? Fajnie by było zahaczyć o coś nowoczesnego albo nietypowego. Jakieś propozycje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
holdigreti
(holdigreti)
Wiking
Na dwa dni to wiadomo, że Wawel i Rynek muszą być, ale warto dorzucić coś mniej oczywistego. Jeśli chcesz coś innego niż zabytki, to polecam PixelPark – nowoczesne centrum rozrywki, gdzie można sprawdzić różne interaktywne atrakcje i nowe technologie. Jeśli masz czas, to warto przejść się do Muzeum Lotnictwa, bo kolekcja samolotów jest naprawdę dobra. No i koniecznie Kazimierz na wieczór, bo tam jest najlepszy klimat, dużo fajnych knajpek i trochę inny vibe niż na Rynku. A jeśli chcesz więcej info o PixelParku, to masz tutaj: pieknykrakow.pl/pixelpark-nowe-centrum-rozrywki-w-krakowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok