Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
jasta102 napisał:
Lomo napisał:
Żydzi pochodzą od kosmitów , a pozostali od małpy.
a polskie ludzie to od kogo?

Tego to nie wiadomo na pewno, ale na inprezie byli: Czech, Lech, Rus, Wars, Sawa, Wanda co nie chciala niemca, Piast Kolodziej z synem, Smok Wawelski i wielu innych... Tak wiec nie dojdziesz, bo impreza byla taka, ze ciesz sie, ze nie szczekamy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
Nie ma również tajemnicy od kogo pochodzą polskie ludzie. Przeprowadzono długie i szerokie badania genetyczne i generalnie stwierdzono na podstawie obecnych i uzyskanych wykopaliskowo próbek DNA że na terenie POlski jest 50 % ciągłości genetycznej od czasu neolitu czyli 7000 lat p.n.e. . Ale w 50 % polska populacja należy do północno-indyjskiej haplogrupy R1a1, podobnie jak Rosjanie z zachodniej części Rosji . To dużo wyjaśnia, zwłaszcza dużą ilość wśród polskich kobiet roztytych paszczurów. Ale z drugiej strony to wyjaśnia dlaczego tak na Polki lecą Hindusy z jukeja. Bo takie towary są idealnie w hinduskim typie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów
Agata jackowska
(agataja)
Stały Bywalec
Ehh, wirek zniknal, a pojawil sie jasta z tym samym slowotokiem co wirek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Lomo napisał:
Nie ma również tajemnicy od kogo pochodzą polskie ludzie. Przeprowadzono długie i szerokie badania genetyczne i generalnie stwierdzono na podstawie obecnych i uzyskanych wykopaliskowo próbek DNA że na terenie POlski jest 50 % ciągłości genetycznej od czasu neolitu czyli 7000 lat p.n.e. . Ale w 50 % polska populacja należy do północno-indyjskiej haplogrupy R1a1, podobnie jak Rosjanie z zachodniej części Rosji . To dużo wyjaśnia, zwłaszcza dużą ilość wśród polskich kobiet roztytych paszczurów. Ale z drugiej strony to wyjaśnia dlaczego tak na Polki lecą Hindusy z jukeja. Bo takie towary są idealnie w hinduskim typie.

Lomo, nie chce Cie wkurzac w to piekne niedzielne popoludnie, bo wiem ze temat ten wprawia Cie w irytacje, ale naukowcy jyz dawno temu doszli do wniosku ze Twoj PraOjciec (moj zreszta tez) byl czarnym, murzynskim murzynem z Afryki... Konkretnie Afryki Poludniowej. Najbardziej zblizeni do naszych protoplastow to pigmeje Biaka i Sandawe, oraz buszmeni Namibian i Chomani.

SORRY STARY...

A wiec poznaj swych krewnych

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
Tak naprawdę ... to wszyscy ludzie pochodzą od kosmitów . Amerykańscy naukowcy po długim rozpracowywaniu ludzkiego DNA , doszli do ostatniej sekwencji I odszyfrowali te nadzwyczaj dziwnej sekwencji , i wyszło tam po "Dzień dobry , moje dzieci , to ja Jahwe was stworzyłem". Niektórzy są zdania że Żydzi pochodzą z Marsa, na którym istniało kiedyś życie i rozwinęta technicznie cywilizacja. I ci Żydzi co znajdują się na Ziemi to ocaleni z Marsa. Mój wujek z WKU mi mówił że kiedyś przyszedł młodziak i ich uświadamiał że Żydzi zniszczyli Marsa i teraz chcą zniszczyć Ziemię. Co do tego czy chcą zniszczyć Ziemię to niewiem. Ale była oficjalna parę miesięcy temu konferencja NASA na której przedstawiono dowody w postaci danych zebranych przez łazika o rozmieszczeniu izotopów promieniotwórczych powstających wyłącznie podczas eksplozji jądrowych i rozmieszczenia stopin piasku również powstających podczas wybuchów jądrowych. Przedstawione dane jednoznacznie sugerują że były tam eksplozje atomowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
WujekJanek napisał:
jasta102 napisał:
Lomo napisał:
Żydzi pochodzą od kosmitów , a pozostali od małpy.
a polskie ludzie to od kogo?

Tego to nie wiadomo na pewno, ale na inprezie byli: Czech, Lech, Rus, Wars, Sawa, Wanda co nie chciala niemca, Piast Kolodziej z synem, Smok Wawelski i wielu innych... Tak wiec nie dojdziesz, bo impreza byla taka, ze ciesz sie, ze nie szczekamy...

Ale do najważniejszych na tej imprezie nalezeli: SŁOŃCE PERU herr donek tusek i ewka kopaczka!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok