Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(8172 niezalogowanych)
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Nie pisałam o sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
skafander00 napisał:
.Faceci są bardzo kochani,uczuciowi i przywiazują się do niewiast.Wtedy często są narażeni na finansową manipulację.Bo trudniej im rozsądnie postrzegać sytuacje.Wszystko jest lekko zaburzone-owe postrzeganie ukochanej.

Biedni faceci
Piszesz jakby tylko panie miale licencje na wykozystywanie swoich partnerow lub na lecenie na kasę.
Zapewniam cie, ze znajdzie sie nagle duzo wiecej chetnych na twoje wdzieki, jezeli np. powiesz, ze mieszkasz np. w Norwegii i masz dobrze platna prace. Dorzucisz jeszcze dom, to dopiero zobaczysz. I nawet nie trzeba jechac do Polski by takich znalesc. Niektorym to nawet mąz nie przeszkadza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Elise napisał:
znajdzie sie nagle duzo wiecej chetnych na twoje wdzieki, jezeli np. powiesz, ze mieszkasz np. w Norwegii i masz dobrze platna prace. Dorzucisz jeszcze dom, to dopiero zobaczysz.Elise, ale to o czym piszesz ze wzgledow "biologicznych"
dotyczy przypadkow gdzie wydzielanie FEROMONOW "zanika".

Na cale szczescie KASA jest takim AFRODYZJAKIEM,
ktory PRZEBIJA WSZYSTKO znane na Ziemi!

Dzieki temu jestem SPOKOJNA o STAROSC!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Elise -Omówione były 2 przypadki,faceci i kobiety.........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
skafander00 napisał:
faceci i kobiety
Skafander, masz racje.

Roznice w oddzialywaniu KASY na dwie "pucie"
sa i to wyraznie zarysowane.

Jedno jest pewne u facetow:
"zapach krocza" jest WIELE RAZY SILNIEJSZYM afrodyzjakiem od KASY!

U nas zdecydowanie na pierwszym miejscu KASA!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
skafander00 napisał:
Do Yatsek ;

Co do argumentu"druga wojna swiatowa pozbawila nas Polakow wiekszosci inteligencji w spoleczenstwie"nie idzie się z tym nie zgodzić.Ja jestem od wielu pokoleń(nie napływowo jak 80%)rodowitą Warszawianką.

i nic wiecej nie trzeba dodawac...

pozdrowienia z Muranowa )

ps. jesli mozna wiedziec, o co chodzi z tym: The Times.....?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
DoYatsek : Polska The Times-gazeta
Pozdrawiam z Bielan!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...wracajac

do tematu : jak

emigrowac - dupa

w troki i w obloki ..!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
lilkaoslo napisał:
GoGle napisał:
Widzę Marianek że już zapomniałeś jak sam emigrowałeś z " kaczystanu" i szukałeś swojego miejsca na świecie I NAPEWNO ODRAZU BYŁEŚ TAKI ROZGARNIĘTY I GRAMOTNY JAK TERAZ Więc dlaczego żałujesz tego " słodkiego" zagranicznego chleba następnym uciekającym z naszej płynącej mlekiem i miodem OJCZYZNY ??????

dobre dobre on zawsze sie udziela i modli zeby ktos czasem niewylecial z pl do norge i niemaila lepiej od niego

ty sie pisac po polsku miałas uczyc, bo póki co babol za babolem
Takie miotły jak ty i tobie podobne mi nie straszne, wiec dawaj z cała rodziną do Norge : )
Ja tu jestem wystarczająco długo, zeby móc wrócic (nawet jutro), podczas gdy ty bedziesz tu na mopie jechała do 2047 roku, a i tak twoje konto bedzie puste!
Zwrot podatku jaki otrzymuje co rok, to pewnie 6 miesiecy twojej ciezkiej tyrki, albo wiecej....
Wiec nie sap chłopska córo, bo przykrórtka zdziebko jestes

ps: Pięć zer na koncie mi sie juz przejadło, wiec działam nad szóstym (wiesz ile to) ?
Hehe smieszna z ciebie baba, oj smieszna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
Ej no, co tak sie denerwujta przeciez tak jest, 15/17 koła to są najniższe stawki i umówmy się ,dupy nie urywają...za to to można przezyc z miesiąca na miesiąc na jakotakim poziomie, ale o odkłądaniu nie ma mowy jakimś porządnym. Więc prawda jest taka, że te 23-25 to już lepiej, mieszkanie się na wsi wynajmie (miedzy 4 a 6 u nas są takie w sam raz) kupi się mebelki, coś się zmeini, jakiś samochód ( nie 18 letnią toyotę)odłoży się tak, że po 4/5 latach pobytu będzie moża kupic mieszkanko/domek (na kredyt) i sobie spokojnie normalnie zyc.

Nie mówcie ludziom, ze 15/17 to normalne stawki bo to bardzo niskie stawki, dlaczego my Polacy mamy byle gównianą robotą się zadowalac?? a nie starac się wiecej osiągac? przeciez sami widzicie, że POlak jest o wiele bardziej rozgarnięty niz większośc Norwegów razem wzięta...

Więc tak, tak będę mówic, ze dobrze jest zacząc od czegoś prostego jak zmywak i mop, za niskie stawki, aby móc z jakimś zapleczem finansowym podszkolic i język i siebie i ruszac dalej....

p.s. ja mieszkam na wsi, zawsze mieszkalam ( w norge) więc moje doświadczenia są zgoła inne niż miastowych w Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok