Gol nazywam wsią bo jest tu 5000mieszkańców, w jednym falowcu w Gdańsku mieszka 6000....ale nie jest wiocha - jest kilka szkół, kila przedszkoli, normalnie przychodnia lekarska, bardzo dużo sklepów, centrum handlowe, kilka hoteli, knajpek resturacyjnek itp. kino tez mamy
oo i basen....i optyka, i nawet studio tatuażu, kilka gabinetów dentystycznych, kilka dealerów samochdów...i mozna tak wymieniac, bo jest wszystko, także zyje się bardzo fajnie, bo wszystko jest na wyciągnięcie ręki - więc nie wiem na jakies wsi ty mieszkałas Elise jedyny minus, to okolo 3 godzin na każde lotnisko...
A do tego zgadza się, ceny nieruchomości są nieporównywalne, do tych w mieście i okolicach dużego miasta, praca jest, trzeba tylko chciec, zawsze coś się znajdzie. Jak mam wybór mieszkac tutaj za mniejsze pieniądze w takim samym dobrym standardzie jak w mieście to wybieram Gol
nawet pociąg się u nas zatrzymuje...a do tego, nieporównywalny spokój...nigdy nie wróciłabym już na stałe do miasta.

A do tego zgadza się, ceny nieruchomości są nieporównywalne, do tych w mieście i okolicach dużego miasta, praca jest, trzeba tylko chciec, zawsze coś się znajdzie. Jak mam wybór mieszkac tutaj za mniejsze pieniądze w takim samym dobrym standardzie jak w mieście to wybieram Gol