Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(8166 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
skafander00 napisał:
Do anders b. :
Jakiej"kurwie od łososia"?
www.mojanorwegia.pl/forum/view/12/bergen...21_10,20.html#190544
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Liliana xxx
(lilkaoslo)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Liliana xxx
(lilkaoslo)
Wiking
GoGle napisał:
Widzę Marianek że już zapomniałeś jak sam emigrowałeś z " kaczystanu" i szukałeś swojego miejsca na świecie I NAPEWNO ODRAZU BYŁEŚ TAKI ROZGARNIĘTY I GRAMOTNY JAK TERAZ Więc dlaczego żałujesz tego " słodkiego" zagranicznego chleba następnym uciekającym z naszej płynącej mlekiem i miodem OJCZYZNY ??????

dobre dobre on zawsze sie udziela i modli zeby ktos czasem niewylecial z pl do norge i niemaila lepiej od niego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
anders b. -Dzięki za podesłanie,ale nie dobrnęłam do końca,bo wyzwisk itd.czytać mi się nie chce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
Do YATSEK - własnie mam na mysli te 15-17tysięcy hahaha to przeciez jest własnie więzienna stawka....matko, umarłabym jakbym za 37,5 godziny miała teraz dostawac 15 kola - ahahahhaha dobre dobre, nie powiem - ja jak przyjechalam, pomimo wykształcenia bez znajomości języka pracowałam na pokojach i zmywaku w hotelu przez dwa lata, zarabiałam własnie koło 16 tysięcy i uwazam to za masakrycznie nieskie zarobki - gdzie u mnie na wsi, zycie jest dużo tańsze niż w mieście....ale w dwa lata nauczyłam się języka i wtedy można przebierac w ofertach za normalne pieniądze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Singiel :
Za 15-17 tys. mozna w miescie wynajac pokoj(na wsi mieszkanie) z wygodami, a za reszte bezstresowo i wygodnie przezyc. Wiec o jakich stawkach wieziennych Ty piszesz?

Para :
Chcesz mi powiedziec, ze za 30-34 tys. moga byc jakiekolwiek problemy finansowe?

marcemil, w wiekszosci twoje posty sa calkiem ogarniete, ale nie raz jak cos p.....sz, to zalosc bierze czytac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Lindemans napisał:
Singiel :
Za 15-17 tys. mozna w miescie wynajac pokoj(na wsi mieszkanie) z wygodami, a za reszte bezstresowo i wygodnie przezyc. Wiec o jakich stawkach wieziennych Ty piszesz?

Para :
Chcesz mi powiedziec, ze za 30-34 tys. moga byc jakiekolwiek problemy finansowe?

marcemil, w wiekszosci twoje posty sa calkiem ogarniete, ale nie raz jak cos p.....sz, to zalosc bierze czytac
i tu nawet ja sie z tobą zgodze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
electra napisał:
Witam jestem tutaj nowa i mam w planach emigracje do Norwegii ale zupełnie nie wiem jak się za to zabrać prosze o pomoc plzzzzzzz

Z takich prostszych rzeczy to jakiś środek transportu by wybrać pasowało .
Walizka albo sporo gotówki też by się przydały .
Język autochtonów niby prosty w gramatyce , ale jakiś bełkotliwy i język łamiący - wiec się zastanów .
Chyba że jesteś urodziwa to może męża norka przez internet znajdziesz .
Wiele spraw to by rozwiązało .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Patronas-Nie wszyscy wybierający się do Norwegii myślą o podrywaniu Norwegów,niektórzy(oby)będą próbować znaleźć pracę i lokal we własnym zakresie bez innych sposobów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok