Kaczor1, Eliza K i Sweetdruit bardzo wam dziękuje.
Gdy przyjechałem do UK to byłem przesiąknięty obyczajami Polskim teraz przyjechałem tu z angielską świadomością, a w Norwegii. Jak się okazuje jest bardzo inaczej, Ela, ta kolejność którą podałeś w Anglii jest całkiem inna Także po prostu czuje się nieco zagubione i nie ma w tym nic złego i nie oznacza to słabości...
Ok, gdzie mogę odszukać tego typu korzystne ogłoszenia, że ktoś mi wynajmie pokój bez całkowitego depozytu itp? Tylko Facebook? Czyli za pracą tylko łazić i pytać po budowach tu i tam? Pomysł z korkami świetny, początkującego podszkole za pół darmo, tylko jeszcze nie czuje tej waluty muszę się oswoić co jak się ceni.
Kaczor1 ja znam lepszą szkołę (tak myśle, bo sprawdza się nie zawiśnie) najpierw należy dać wszystkiemu wzrost kąkolu jak i pszenicy, potem... Ci co znają wiedzą co będzie potem. Także spokój i cierpliwość.
A nieudacznicy, siedzą w jednym miejscu na tyłku, narzekają i nic nie robią... W UK mi się nie podobało to sobie przyjechałem tutaj, proste? Nie spodoba mi się pojadę sobie gdzie indziej, proste? Chce spróbować życia tutaj, a start jest całkiem inny niż w Anglii, proste? Tylko mamona w głowie.
Edit