Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
16 Postów
Andrzej Stachurski
(Obiektor)
Wiking
obibok napisał:
chłopie kto ci nagadal ze w holandii masz jakies wakacynje i jakies urlopowe?
przez agencje jeszcze. nie wierz to co przeczyttasz, dostaniesz wakacyjnego moze max 500 euro wakacyjnego o ile w ogole dostaniesz bo w wielu agencjach nie placa tego

a z zwroty podatku sa na poziomie 300-400 euro , o ile nie wyjdzie ze ty musisz doplacic
wiem bo mam w holandii znajomych

jak pracujesz przez agencje to masz wakacyjne i tyle a urlopowe to masz nie masz zadnego
jak chcesz wolne to masz wolne bez zaplaty za to ,dlatego potem dostajesz wakacyjne
no i te 3x 10 tys w norge to tez petarde wymysliles, masz tylko zwrot podatku i ferjepenge jak to napisal heart b

Nie wiem co powiedzieć:/ Wszystko przeczytałeś?? "chłopie", nie przypaliłeś jajecznicy jak to pisałeś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Andrzej Stachurski
(Obiektor)
Wiking
obibok napisał:
chłopie kto ci nagadal ze w holandii masz jakies wakacynje i jakies urlopowe?
przez agencje jeszcze. nie wierz to co przeczyttasz, dostaniesz wakacyjnego moze max 500 euro wakacyjnego o ile w ogole dostaniesz bo w wielu agencjach nie placa tego

a z zwroty podatku sa na poziomie 300-400 euro , o ile nie wyjdzie ze ty musisz doplacic
wiem bo mam w holandii znajomych

jak pracujesz przez agencje to masz wakacyjne i tyle a urlopowe to masz nie masz zadnego
jak chcesz wolne to masz wolne bez zaplaty za to ,dlatego potem dostajesz wakacyjne
no i te 3x 10 tys w norge to tez petarde wymysliles, masz tylko zwrot podatku i ferjepenge jak to napisal heart b

Nie wiem co powiedzieć:/ Wszystko przeczytałeś?? "chłopie", nie przypaliłeś jajecznicy jak to pisałeś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów

(obibok)
Początkujący
chlopak , ty te swoje wyliczenia to na jakiej podstawie zrobiles? internetu czy ci koledzy powiedzieli?
takie wyliczenia to mozesz sobie wsadzic w d up...
jedz zarob i dopiero sie wypowiadaj bo kazdy madry a w dupie byl
ja mam zanjomych tam i wiem jakie jest zycie, 19 tyseuro dostaniesz w ciagu roku przez agencje to sie mozesz cieszyc , wiekszosc ma 16-17
bedziesz żył jak dziad to zaoszczedzisz ale co to za zycie

nie chce mi sie juz pisac bo dla mnie to smieszne ze ktos sobie stosuje obliczenia ile zaoszczedzi nie znajac realiow zycia
powodzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów

(obibok)
Początkujący
Niderlandach nie miał tego dodatku, dodatkowo są godziny urlopowe które tak jak pisałem wcześniej w skali roku dają około 1k.
urlopowe przez agencje ;]
a czym sie rozni urlopowe od wakacyjnego? chyba nie wiesz co piszesz

majac fasta to moze i tak ale przez agencje to czesto nawet nei ma wakacyjnego
jestes w robocie placa nie to nie tak wyglada to twoje urlopowe i wakacyjne ,zejdz na ziemie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Andrzej Stachurski
(Obiektor)
Wiking
obibok napisał:
chlopak , ty te swoje wyliczenia to na jakiej podstawie zrobiles? internetu czy ci koledzy powiedzieli?

Przepracowałem w tej firmie ponad 2 lata, w samej Holandii 5lat łącznie mam za sobą, więc postanowiłem poddać porównanie, by ewentualnie zmienić kraj na Norwegię. Nigdzie nie mogłem znaleźć informacji co do rzeczy, o których już wiem. Otrzymałem wiele cennych informacji za które dziękuję forumowiczom z twoim wyjątkiem "chłopak", bo najwyraźniej nie czytasz ze zrozumieniem postów, nawet tych, które sam klecisz. To otwarta dyskusja którą czytają rodacy, nie ma sensu przekazywać złych informacji i wrzucać do jednego wora.
Oddajesz głos za Norwegię i tyle w temacie. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
Obiektor napisał:
obibok napisał:

Przepracowałem w tej firmie ponad 2 lata, w samej Holandii 5lat łącznie mam za sobą, więc postanowiłem poddać porównanie, by ewentualnie zmienić kraj na Norwegię. Nigdzie nie mogłem znaleźć informacji co do rzeczy, o których już wiem. Otrzymałem wiele cennych informacji za które dziękuję forumowiczom z twoim wyjątkiem \"chłopak\", bo najwyraźniej nie czytasz ze zrozumieniem postów, nawet tych, które sam klecisz. To otwarta dyskusja którą czytają rodacy, nie ma sensu przekazywać złych informacji i wrzucać do jednego wora.
Oddajesz głos za Norwegię i tyle w temacie. Pozdrawiam

------
Norwegia od 40 lat jest najlepiej placaca Ziemia Obiecana i tak bedzie przez nastepne 20 tzn. do ostatniej norweskiej glowy scietej przez ciapatych.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok