Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

skatteetaten vedtak - Norwegia

6 Postów

(Xbox)
Wiking
Witam czy ktoś by mi to przetłumaczył ponieważ połowy nie rozumiem, i mam prośbę o napisanie co mam wysłać i czy da się wysłać to na emeila lub na stronie skattteetaten? (jeśli tak to w jakiej zakładce) pozdrawiam.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Xbox)
Wiking
zdjecie dokumentu

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Xbox)
Wiking
za ile doda te zdjecie ??????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Odrzucili podanie o zameldowanie sie w Drammen. Powodem jest, ze dostarczylas zaswiadczenie o zatrudnieniu jako osoba na zastepstwo za osobe co jest na zwolnieniu macierzynskim od 01.05.2014. Jednym slowem osoba ta pewno w kazdej chwili bedzie z powrotem w pracy, wiec twoja praca sie konczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Xbox)
Wiking
bo staralam sie o numer staly. na to wychodzi ze go nie dostane?
czy moge dostac jakies dokumenty aby dostac ten numer wczesniej chcieli papier ze wynajmuje mieszkanie i im dalam a teraz czego oni chca juz drugi raz sie staram
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Xbox)
Wiking
musze isc jakies dokumenty wyslac czy juz zostawic to i nie zaloza mi jakies sprawy w sadzie czy cos

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Nie założą żadnej sprawy w sądzie. To ostatnie dotyczy informacji, ze możesz złożyć zażalenie na ich decyzje i jest dokładnie opisane jak to zrobić i gdzie wysłać.
Ja bym na twoim miejscu to zażalenie złożyła, bo na macierzyńskim kobieta jest minimum 9 miesięcy, jeśli odda ojcu jego trzy miesiące.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Xbox)
Wiking
Jeśli już nie będę pracować a mam d nummer i będę chciała iść do navu zapisać się jako bezrobotna uczyć się języka i szukać pracy czy d nummer mi w czymś przeszkadza musze wyjechać czy mam prawo tutaj siedzieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok