Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Wiolka Wiola Arkadiusz Bytner Lethorn JaGu321 Chrząszcz Czcinolubny Kinga2020 Magdalena Magdalena (6551 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ana0704 napisał:
No alez oczywiscie wole laczyc przyjemne z pozytecznym czyli praca przyjemnosci i rodzina niz zyc w szarym nudnym swiecie w pogoni za pieniedzmi no i oczywiscie impreza niezawsze znaczy alkochopl no al;e jak ty inaczej nie umiesz.... szkoda ze myslisz strasznie prosto i stereotypowio
i za to wjebalas mi minusa tepoto??? chyba sie powiesze buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gdzie napisalem ze pije na potege zeby sie dobrze bawic?? sama napisalas o bezalkoholowych domowkach z norwegami i o Twoich jezykowych przygodach... nie kazdy jest tak przyjebany jak Ty...

a swiata poznaj: rusz tylek poza Bergen - to zobaczysz prawdziwa norwegie i prawdziwych norwegow!!! domowki to pikus... bezalkoholowe imprezy przy TV.... chcesz sie pobawic z norwegami to zapraszam na colorline albo stenaline: wycieczki do Danii ))) albo na weekend samolotem do Itali czy Hiszpanii... pierwsza lepsza wycieczka na narty do Hemsedal na przyklad czy na lapanie zorzy (jade na wiosne)... domowka w Bergen... zabawa po huju... NRK 1 czy szwedzka telewizje ogladacie bez alkoholu??? to jest pytanie retoryczne.... bo na gre w macao norki sa przeciez za tepe....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Yatsek napisał:
Purii_id napisał:
Doświadczenie mi pokazało, iż angielski nie stanowi problemu jeżeli chodzi o mieszkanie. Najważniejsze jest to z jakiej strony Ty sie pokażesz
Ja come from Polska... kurwa... wodka... na zdrowie... ja apartament tu rent... wynajac... korony... gotowka... pieniadze... cash... ja placic... kumasz jebany norwegu... lapiesz???

to jest komunikatywny w pojeciu wiekszosci rodakow niestety.... calkiem niedawno kilku takich probowalo wynajac niedaleko moich znajmych... no i nie przeszli selekcji hehehe a ubrani byli... umyci... i auto na norweskich blachach wypastowane bylo... i pokazali sie... ale z jezykiem niestety cos kiepsko.... hmmm ale angielski byl... no ten tego.... komunikatywny - dogadamy sie spoko....

Ano wlasnie chodzilo mi, że z anglelskim spokojnie wynajmiesz mieszkanie (niekoniecznie z norweskim). Ot co!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Zawsze się można dogadać w języku obcych od 3:00
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Purii_id napisał:
Ano wlasnie chodzilo mi, że z anglelskim spokojnie wynajmiesz mieszkanie (niekoniecznie z norweskim). Ot co!
z angielskim, dobrym normalnym angielskim, tak.. ale z lamanym pol na pol z migowym juz raczej nie bedzie tak latwo....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Yatsek napisał:
Purii_id napisał:
z angielskim, dobrym normalnym angielskim, tak.. ale z lamanym pol na pol z migowym juz raczej nie bedzie tak latwo....

Tego akurat sobie nie wyobrażam, hehe! Jezeli rzeczywiscie, ktos taki przyjezdza do Norwegii, to na co on liczy?! (chyba, ze na jaką agencyję, w stylu Adecco)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok