Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Martyna . Mirek Biłek Michał Miętki Karolina Ziemba Martynka1985 Flismalemp01 Ewelina Ka (7645 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jasta102 napisał:

uważaj bo za takie spostrzeżenia zakwalifikuje do forumowych przygłupów

kiedy ja się bardzo staram co prawda do stawki sprzątaczki jeszcze mi stówę brakuje ale robię co mogę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Andre ved mark napisał:
hola hop tomuś .....a gdzie twój honor , ambicje sprzątaczka zarabia 350 nok/time a tobie gratuluje pracę za 155 . co za hipokryzja

I ty i jasta jestescie forumowymi przyglupami, zazdroszcacymi wszystkiego i nierozumiejacymi niczego.
Jest znaczna roznica pomiedzy samozatrudnieniem a praca dla kogos. Chlopak dostal na poczatek 155/t plus mieszkanie gratis, to malo?
Andre, rozumiesz ty w ogole slowo "hipokryzja"? Hipokryzja to by byla, gdybym gratulowala sprzataczce, ze bierze 155/t, a od tego wlasnie chce dziewczyny odciagnac. Zajmij sie chlopie lepiej soba i odczep sie ode mnie, dobrze ci radze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:
Chlopak dostal na poczatek 155/t plus mieszkanie gratis, to malo?
Andre, rozumiesz ty w ogole slowo "hipokryzja"? Hipokryzja to by byla, gdybym gratulowala sprzataczce, ze bierze 155/t, a od tego wlasnie chce dziewczyny odciagnac.

to sprzątaczka musi robić i wiedzieć więcej od szefa kuchni ziziaka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty

(Kow@lski)
Nowicjusz
Hilton napisał:
Andre ved mark napisał:
hola hop tomuś .....a gdzie twój honor , ambicje sprzątaczka zarabia 350 nok/time a tobie gratuluje pracę za 155 . co za hipokryzja

I ty i jasta jestescie forumowymi przyglupami, zazdroszcacymi wszystkiego i nierozumiejacymi niczego.
Jest znaczna roznica pomiedzy samozatrudnieniem a praca dla kogos. Chlopak dostal na poczatek 155/t plus mieszkanie gratis, to malo?
Andre, rozumiesz ty w ogole slowo "hipokryzja"? Hipokryzja to by byla, gdybym gratulowala sprzataczce, ze bierze 155/t, a od tego wlasnie chce dziewczyny odciagnac. Zajmij sie chlopie lepiej soba i odczep sie ode mnie, dobrze ci radze.

Ależżż...nie ujmując dobrych rad, jakich udzielasz, bardzo się starasz żeby się Tobą zajmować.
Takie to pokrętne, co nie?
Pozdrowaśki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
tomuś dobrze ci radzę ....zamiast gotować to sprzątaj w kuchni . 200 nok/time dodatkowo drogą nie chodzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
jasta102 napisał:
[quote]Hilton napisał:
Andre, rozumiesz ty w ogole slowo "hipokryzja"? Hipokryzja to by byla, gdybym gratulowala sprzataczce, ze bierze 155/t, a od tego wlasnie chce dziewczyny odciagnac.

[/quote
Tobie podobni maja doswiadczenie w obsmiewaniu innych, wiec czyncie swoja powinnosc, bo tylko to wam pozostalo.

@ kowalski, nie moja wina, ze sie do mnie ktos doczepia bezpodstawnie, majac w dodatku gowniane pojecie w temacie, rowniez pozdrowaski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Andre ved mark napisał:
tomuś dobrze ci radzę ....zamiast gotować to sprzątaj w kuchni . 200 nok/time dodatkowo drogą nie chodzi

zapomniałem dodać że będzie cię też stać wynająć pokój w tym hotelu ( bez łaski szefa )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
jasta102 napisał:
Hilton napisał:

Jest pewna roznica pomiedzy zarobkami zygzaka, a sprzataczki pracujacej na wlasny rozrachunek:
Jezeli zygzak zachoruje na grype, to i tak dostanie swoje pieniadze lezac w lozku pod kolderka.
Jezeli taka sprzataczka dostanie grype i bedzie lezala w lozku, to nic nie dostanie ( dopiero od 16 dnia choroby i to tez jakis procent, chyba 60%)
Zygzak dostanie feriepenger, a sprzataczka nie. Jezeli zygzak straci prace, to dostanie wyplate z Nav, a sprzataczka nie.....
I na tym polega roznica..... Dlatego tez sprzataczka musi brac wiecej niz zygzak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a to każda sprzątaczka ma firmę otwierać?
a to nie może u kogoś mondrzejszego pracować?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Makaryna napisał:
jasta102 napisał:
Hilton napisał:

Jest pewna roznica pomiedzy zarobkami zygzaka, a sprzataczki pracujacej na wlasny rozrachunek:
Jezeli zygzak zachoruje na grype, to i tak dostanie swoje pieniadze lezac w lozku pod kolderka.
Jezeli taka sprzataczka dostanie grype i bedzie lezala w lozku, to nic nie dostanie ( dopiero od 16 dnia choroby i to tez jakis procent, chyba 60%)
Zygzak dostanie feriepenger, a sprzataczka nie. Jezeli zygzak straci prace, to dostanie wyplate z Nav, a sprzataczka nie.....
I na tym polega roznica..... Dlatego tez sprzataczka musi brac wiecej niz zygzak.

a jak zygzak ugotuje hoooojową zupę i dostanie za to po mordzie od klientów ....to się nie liczy przyjdzie potem sprzątaczka i posprząta po nim za więcej niż dwa razy tyle co on ugotował
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok