Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
29 Postów

(strażak)
Wiking
jeżeli jest tu jeszcze jakiś chętny imigrant do rzeczowej dyskusji zakonczonej spuszczniem do klopa to zapraszam za 2 dni.
Dwóch na dzisiaj już zostalo uświadomionych i spuszczonych
1) piniu 1922, przestępca - paser paliwa,
2) gabriel - mądrala który zaplątal sie na maxa- ciec wszystkowiedzący który doniósł.. o pepełnieniu nieistniejącego przestępstwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
a ja myslałem, ze to "kącik zielonego kierowcy......"
chciałem sie czegos dowiedziec, nauczyc, podpatrzec, a tu jakies fobie ktos próbuje leczyc....
STRAZAK masz sporo racji w pewnych kwestiach, ale kapke cie poniosło.....
zwłaszcza do mojego ziomka Yastka.....
ps: jesli moje 700tys km przejechane w norge+ponad banka (1mln km) w PL i UE uprawnia mnie do dyskusji z tobą, to chetnie sie z tobą złapie na bajere somewhere : ))
aaaaaaaaaaaaa ten kickboxing mnie rozbawił, oj jak bardzo : )
wiesz komu spiewamy na Legii " chuj wam w dupe nozowniki " ???

pozdrawiam mimo wszystko i zycze wiecej pokory, bo jak spadniesz z kucyka, to wyłapiesz siniaka, ale jak zjebiesz sie z wiekszego konia, to.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(strażak)
Wiking
do przodu to każdy koń nawet z klapami na oczach ciągnąć potrafi..
jak się należało to..
jeden nie wie co to oranżada i od złodziejów wyzywa,
drugi to złodziej, który sam zrobiłe prawko, ktorego wogóle nie poqwnienin dostać, nie wie że jak kupuje kradzione paliwo to jest złodziejem - paserem,
a Twój ziomek zaczał wyzywać, to z nim pojechałem jak ze starą praską kobyła..
Są tacy co spaśc mogą, są i tacy których nawet trzęsienie ziemi z konia nie zrzuci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(koalski)
Wiking
marianek73 napisał:
a ja myslałem, ze to "kącik zielonego kierowcy......"
chciałem sie czegos dowiedziec, nauczyc, podpatrzec, a tu jakies fobie ktos próbuje leczyc....
STRAZAK masz sporo racji w pewnych kwestiach, ale kapke cie poniosło.....
zwłaszcza do mojego ziomka Yastka.....
ps: jesli moje 700tys km przejechane w norge+ponad banka (1mln km) w PL i UE uprawnia mnie do dyskusji z tobą, to chetnie sie z tobą złapie na bajere somewhere : ))
aaaaaaaaaaaaa ten kickboxing mnie rozbawił, oj jak bardzo : )
wiesz komu spiewamy na Legii " chuj wam w dupe nozowniki " ???

pozdrawiam mimo wszystko i zycze wiecej pokory, bo jak spadniesz z kucyka, to wyłapiesz siniaka, ale jak zjebiesz sie z wiekszego konia, to.......

A ty co majeranek, usiłowałeś podnieść dyskusję o poziom?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(strażak)
Wiking
marianek..przeczytałem jakiś tam Twój post, nie wiem czy wszyscy emigranci w tej Norwegi tak trzęsą gaciami, że przyjdzie lepiej wykształcony, lepiej doświadczony i mogą wywalić na zbity pysk

WUK to taka strasznalipa, że miła Pani zadzowniła i zapytała kiedy Szanowny Pan ( Sir) najwczesniej może zacżąć praćę. W związku z igrzyskami i wzmożonym ruchem stawka za tankowanie podniebnych bolidów na 16,80F+ nadgodziny i premia zmianowa. Tak że Norwegia pada na cycki, wysłsłem kit z KRK dzisiaj, czekam na wydanie przepustki i do pracy..
wykształcenie, specjalistyczne doświadczenie i bardzo dobry język-to się dzisiaj liczy..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
strażak napisał:... W związku z igrzyskami i wzmożonym ruchem stawka za tankowanie podniebnych bolidów na 16,80F+ nadgodziny i premia zmianowa. .
Jeżeli te 16,8-F to funt brytyjski ... to też się masz czym chwalić ...
Bu cha cha aaa ... przy dzisiejszym kursie walut , to tylko zwykłe 154Nok /brutto.

---
Tyle w Norge to nawet początkujący kierowca jak Ja Niema ...
Ponieważ stawka zaczyna się od 160Nok + dodatki ... i to na zwykłej ciężarowej Skrzyni , bez naczepy... !!! .
---
Nie dość , że Polski Państwowy złodziejaszek , to jeszcze żebrak ... z ambicją Finansowego Potentata ...
Wykształcony z uprawnieniami idiota ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
[b][color=#008000]J!
Kupiłem sobie prawko...

hehehehe a gdzie??? i czy był jakis tilbud ????? tak sie pytam bo chce wiedzieć czy nie przepłaciłam ;P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
jasta102 napisał:
szofer nie gotuje
tylko podgrzewa
słoiki
z pulpetami
bigosem
gołąbkami
potrawką
zakupione w TESCO
i przemycone w oplu

Kolego odczep sie od opla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
..no

i, parowki

z mikrofali ma

nawet jak nie ma opla...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
strażak napisał:
a Twój ziomek zaczał wyzywać, to z nim pojechałem jak ze starą praską kobyła..
ale mi pojechales... hohoho
a co do tego - kto pierwszy zaczal sadzic glupoty to cofnij sie z 10 stron w tyl i zobacz kto zaczal.....

a teraz przeczytaj to co sam napisales do kogos tam innego:
strażak napisał:
NIE DySKUTUJE WIĘCEJ ZE ZLODZIEJAMI, NIE WYZYWAM CIE OD ZŁODZIEJI, NIESWIADOMIE SAM SIE DO TEGO PRZYZNAŁES KILKA POSTÓW WYŻEJ
a teraz przerob to na wersje dla siebie:
sam zjechales z poziomem rozmowy i zaczales ublizac wiec dlatego proste PIERDOL SIE SMIECIU powinno Ci wystarczyc prostaku....

narq zyj dalej w swoim matrixie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok