Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
29 Postów

(strażak)
Wiking
skwarku,
możesz mi skoczyć i nie zamierzam kasowac..
1 mam zgode bezterminową na pracę dodatkową
2 nadużywanie stanowiska do czego do spuszcznia Cię w kl....służby mundurowe wzajemnie się szanują i się nie karają..
3 klub kicboxingu, trenuję tam regularnie i moge ta łajzę przyprowadzić na sparing, wiec i zdjęcia ze sparingu..
Nie strasz dziadu bo od straszenia są strachy na wróble

A za pedalską gembę - podrzymuję może mnie pseudo warszawiak do sądu cywilnego pozwać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Jacek K
(edi7)
Wiking
jedynie ....jakaś Poradnia Zdrowia Psychicznego ....najlepiej prywatna,

stac cię przecież POLSKI DARMOZJADZIE!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
strażak napisał:
A za pedalską gembę - podrzymuję może mnie pseudo warszawiak do sądu cywilnego pozwać
warszawiak nie podaje do sadu... tylko po to trenuje od x czasu judo zeby smiecie schodzily z drogi same... powodzenia w swoim paranoicznym matrixie smieciu...
spal sie.. zeby zamiast tej Twojej piany woda Ci na ogien poszla

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Kamil ;)
(piniu1922)
Nowicjusz
Piniiu jakiś tam.. faktycznie moze oglądałes swoją ziemniaczną mordę, ale w lustreku wstecznym - We wtorek byłem na placu MORD z kolegą, zdawał egzamin E do C u drugiego kolegi.. były 3, ośrodka tandem, jedna nasza i 1 podstawiona cięzarówka ze szkólki jakieś tam, wsystkie na egzamin i żadna kamer nie miała. Tak że morda w kubeł.. Jakim prawem wogóle prawo jazdy w Polsce robiłeś mieszkając w Norwegi !

Po pierwsze od kiedy posiadasz w ciezarowce lusterko wsteczne? Po drugie egzamin zdawalem w WORD, a nie podmiejskim osrodku, po trzecie kamery montowane sa po to zebys nie sypnal kapucha egzaminatorowi jak to byc moze bylo w przypadku twojego kolegi. Po czwarte egzamin zdawalem na naczepie nie na tandemie samorobce jakie posiadaja w takich smiesznych osrodkach. Po piate nie mam obywatelstwa norweskiego wiec przysluguje mi prawo do robienia prawa jazdy w Polsce, ba nawet jazdy zawodowo na polskim prawie jazdy, nie musze zmieniac na norweskie. Dla twojej wiadomosci tez mam uprawnienia ADR kurs podstawowy i cysterny, takze nie blyszcz jak gwiazdka na niebie. A morde w kubel mozesz stulic ty i twoje blazny. Jesli mam ziemniaczana morde to popatrz tak naprawde w lustro, aha i moge ci przeslac kilka jednorazowek bo wygladasz jakbys miesiac kolko robil.

PS. ty sie naprawde doucz pewnych przepisow, bo z postu na post pograzasz sie coraz bardziej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(strażak)
Wiking
piniu jakiś tam ...
1 zoabcz na swój post w którym sam piszesz o swojej mordzie..
2 gówno to obchodzi organ wydający prawo jazdy w Polsce, jeżeli nie przebywasz 186 dni w Polsce nie masz prawa w kraju robić prawa jazdy, szkoleń okresowych itd nikt nie wnika na jakie sie obywatelstwo się przefarbowałeś. Jak skłądałeś wniosek o prawo jazdy to widocznie nie przeczytąłeś druku i nałgałeś zanzaczajać niedpowiednie "ptaszki" . Twoje prawo jazdy, kurs i egzamin w świetle obowiązującego w Polsce prawa są nieważane i jak Cie ktoś zglosi to będziesz jeżdzić taktorem na farmie u norka..
To że zrobiłeś jako świeżak ADR na beczke świadczy o twojej bezmyślonści..N ikt beczki świeżakowi wożić nie da, chybą zę beczką gnój na noeka farmie. Wywaliłęs kasę na coś co po 5 latach traci wążnośc, a ja dostałem to za friko od firmy w kórej już nie pracuje a ma je nadal...
Sciagnij sobie wnisoek o prawko z sieci przeczytaj, a potem cFaniakuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
strażak napisał:
skwarku,
możesz mi skoczyć i nie zamierzam kasowac..
1 mam zgode bezterminową na pracę dodatkową
2 nadużywanie stanowiska do czego do spuszcznia Cię w kl....służby mundurowe wzajemnie się szanują i się nie karają..
3 klub kicboxingu, trenuję tam regularnie i moge ta łajzę przyprowadzić na sparing, wiec i zdjęcia ze sparingu..
Nie strasz dziadu bo od straszenia są strachy na wróble

Pamiętaj , że nad służbową szarzyzną , do której się sam zaliczasz , są jeszcze Służby które te Służbowe Gówno Pilnują ...
I JA O TAKIEJwłaśnie służbie Pisałem ... Złodziejski Cwaniaczku ...
---
Dla Mnie I Innych , Jesteś Zwykłym Złodziejem , skoro potrafili dobrać się do Blidy to i ty nie jesteś Bogiem ...
Niczym Się nie różnisz od Nurka Śmietnikowego ...Który Kradnie ZŁOM z Firmy ... na flaszkę dynksu ...
---
OT ZŁODZIEJ W BIAŁYCH RĘKAWICZKACH ...
---
...TFU...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Kamil ;)
(piniu1922)
Nowicjusz
strażak napisał:
piniu jakiś tam ...
1 zoabcz na swój post w którym sam piszesz o swojej mordzie..
2 gówno to obchodzi organ wydający prawo jazdy w Polsce, jeżeli nie przebywasz 186 dni w Polsce nie masz prawa w kraju robić prawa jazdy, szkoleń okresowych itd nikt nie wnika na jakie sie obywatelstwo się przefarbowałeś. Jak skłądałeś wniosek o prawo jazdy to widocznie nie przeczytąłeś druku i nałgałeś zanzaczajać niedpowiednie "ptaszki" . Twoje prawo jazdy, kurs i egzamin w świetle obowiązującego w Polsce prawa są nieważane i jak Cie ktoś zglosi to będziesz jeżdzić taktorem na farmie u norka..
To że zrobiłeś jako świeżak ADR na beczke świadczy o twojej bezmyślonści..N ikt beczki świeżakowi wożić nie da, chybą zę beczką gnój na noeka farmie. Wywaliłęs kasę na coś co po 5 latach traci wążnośc, a ja dostałem to za friko od firmy w kórej już nie pracuje a ma je nadal...
Sciagnij sobie wnisoek o prawko z sieci przeczytaj, a potem cFaniakuj

Nie musze cwaniakowac bo nie przebywalem dluzej na terenie norwegii niz 186 dni, w momencie kiedy zaczalem robic prawo jazdy. Po primo napisalem boska morda a nie ziemniaczana, wiec zaloz okulary. Po trzecie stac mnie wylozyc 1000zl na kurs ADR nie musze pracodawcy po jajach calowac. Chcesz zglos mnie spoleczniaku, jestem czysty jak lza mozesz mnie co najwyzej pocalowac w berlo.
I znowu sie pograzasz

PS. To co kamery zaczely istniec na egzaminach? Bo nie piszesz juz nic zarliwie na ten temat....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(strażak)
Wiking
kamery- moze je zakładają tylko jak leszczy egzaimują..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Kamil ;)
(piniu1922)
Nowicjusz
strażak napisał:
kamery- moze je zakładają tylko jak leszczy egzaimują..

I widzisz kopnal mnie zaszczyt bycia leszczem i na twoje nieszczescie zdalem za pierwszym razem. Jesli trzymasz nerwy na wodzy i myslisz nad tym co robisz to zdasz. Podkreslam zdawalem w WORD, a nie w jakims smiesznym osrodku gdzie wszystko jest ustwione. Przestan juz skomlec.

Swoja droga to pewnie zaraz poleci pod moim adresem, ze sypnalem kapuchy, ale powtarzam raz jeszcze caluj w berlo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(strażak)
Wiking
przestań sie ośmieszać masz wiedzę i .. jakbym Cię nie uświadomił to g.. bys wiedział . Dynda mi czy zdałeś za 10 czy za 1 zdałeś za 1 to gratulacje.. kumpel też nie musiał płacić.. MORD WORD jedno i to samo w 1 dużym wojewódzkim miescie u mnie sa 2 ośrodki, może zdałes bo statystyke trzeba było podciągnąc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok