Jak ogólnie już wiadomo ...!!!
Kupiłem sobie prawko z kategorią... C... , a w promocji za dobre chęci , otrzymałem jeszcze kategorię...D...
---
Dlatego mam DUŻO PYTAŃ ... mniej lub bardziej ważnych i poważnych...
---
STĄD ... zakładam ten temat ... każdy Może Tu pisać , co uważa za stosowne ...
---
JEDNAK PROSZĘ BARDZO ... BY SŁOMĘ I WULGARYZMY , ZOSTAWIĆ ZA PROGIEM ... .
---
---
Nie o to Mi chodzi ...
Niektóre wiadomości praktyczne , mogą przydać się i innym ... .
---
---
---
No ... to , do... dzieła ...
-pierwsze z pytań ...
Czy karta kierowcy... wyrobiona w Polsce obowiązuje w Norge ... , a może trzeba ją wymienić ?.
---
Proszę wstawiać linki , bo to żaden problem , -/ jednak dobrze było by , by były już przetłumaczone na polski /-chcę się dowiedzieć jak to faktycznie i praktycznie działa ...
---
Nie trzeba się spieszyć z odpowiedziami ... Ja akurat mam pracę a na ciężarówce będę może pracował dopiero od Maja jak Lody puszczą ...
Jeszcze jedno ... teraz wydają karty elektroniczne ... a w aucie które będę prowadził , jest stary tachograf , jak to ugryźć ...
Kupiłem sobie prawko z kategorią... C... , a w promocji za dobre chęci , otrzymałem jeszcze kategorię...D...
---
Dlatego mam DUŻO PYTAŃ ... mniej lub bardziej ważnych i poważnych...
---
STĄD ... zakładam ten temat ... każdy Może Tu pisać , co uważa za stosowne ...
---
JEDNAK PROSZĘ BARDZO ... BY SŁOMĘ I WULGARYZMY , ZOSTAWIĆ ZA PROGIEM ... .
---
---
Nie o to Mi chodzi ...
Niektóre wiadomości praktyczne , mogą przydać się i innym ... .
---
---
---
No ... to , do... dzieła ...
-pierwsze z pytań ...
Czy karta kierowcy... wyrobiona w Polsce obowiązuje w Norge ... , a może trzeba ją wymienić ?.
---
Proszę wstawiać linki , bo to żaden problem , -/ jednak dobrze było by , by były już przetłumaczone na polski /-chcę się dowiedzieć jak to faktycznie i praktycznie działa ...
---
Nie trzeba się spieszyć z odpowiedziami ... Ja akurat mam pracę a na ciężarówce będę może pracował dopiero od Maja jak Lody puszczą ...
Jeszcze jedno ... teraz wydają karty elektroniczne ... a w aucie które będę prowadził , jest stary tachograf , jak to ugryźć ...