Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

ryanair tanie gówno - Norwegia

Czytali temat:
(3339 niezalogowanych)
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
pragne wszystkich przestrzec przed lataniem tym gownem .......
wczoraj o godz 18 30 miał odlecieć samolot do Krakowa
niestety zamiast Polaków do domow polecieli niemcy,anglicy,
Polacy zostali na lodzie ...........
tak traktuja Polaków w europie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Yafeu Fula)
Wiking
A moglbys bardziej szczegolowo troszke o co chodzi please?

.. Co zabrali ich a Ciebie (i innych) polakow nie ?! ..niemozliwe chyvba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Zobacz co się dzieje na lotniskach w Europie :
wiadomosci.onet.pl/wideo/paraliz-lotnicz...8321966,1,klip.html#

wiadomosci.onet.pl/swiat/lotnisko-we-fra...86788,wiadomosc.html

wiadomosci.onet.pl/swiat/zima-wprowadza-...86702,wiadomosc.html

www.bbc.co.uk/news/uk-12034317

Nie tylko tanie linie i ty nie poleciałeś. Zima dyskryminuje nie tylko Polaków jak widać.

Masz chyba ubezpieczenie na wypadek nie odbycia się lotu?
Pewnie angole i niemiaszki dopłacili do biletów, ubezpieczając się na wszelki wypadek, a Polacy poszli najtańszym kosztem. Przewoźnik przekalkulował koszty i zrobił to co mu się bardziej opłacało.

Sam lece 24-go do pl i w razie gdyby lot się nie odbyło to można by zrobić wigilie na "bezcłówce"
ktoś chętny?? batoniki zamiast karpia, grant's zamiast barszczu, myślę że 12 potraw by się uzbierało?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
no coz loty trzeba ubezpieczac, zwlaszcza ze co roku w swieta jest ta sama bajka...
moj maz w ubieglym roku zamiast w szczecinie wyladowal w berlinie, jezeli jest jakiekolwiek zagrozenie, ze nie wyladuje albo nie wystartuje, lepiej jest odpuscic, zycie wazniejsze
Wesolych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(martcool)
Nowicjusz
Latalam ryanairem 4 lata, chyba nie ma gorszych linii lotniczych, a jesli chodzi o ubezpieczenie to maja tak skonstruowane przepisy, ze od wszystkiego umywaja rece,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
martcool napisał:
Latalam ryanairem 4 lata, chyba nie ma gorszych linii lotniczych, a jesli chodzi o ubezpieczenie to maja tak skonstruowane przepisy, ze od wszystkiego umywaja rece,

" ....nie ma gorszych linii", a zarazem tańszych coś za coś cena kosztem jakości usługi to nie SAS, KLM czy inna Lufthansa gdzie się zaopiekują pasażerem i bez szemrania wypłacą odszkodowanie, zawiozą do hotelu i załatwią późniejszy lot.
u nich czy w innym wizirze trzeba walczyć o swoje, albo sobie odpuścić kilkaset koron.

Tylko jeśli pogoda jest jaka jest to nawet bilet w KLM w klasie biznes może nie wystarczyć na to żeby dotrzeć na czas.
Czasem jest tak że lotnisko w NO i PL jest otwarte ale samolot przylatuje z innego kraju gdzie akurat mają ujową pogodę tudzież inny wulkan wybuchł.
Niemniej jednak wszystkim i sobie życzę tego aby dotarli na święta tam gdzie mają dotrzeć bez problemów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
samolot był ,nawet nasze bagaze były w nim ,tylko ze bagaze wyłozyli i zamiast polakow polecieli niemcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
zuzu lecisz z Ryge ??o 7 20 ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
krzysztof1970krk napisał:
zuzu lecisz z Ryge ??o 7 20 ??

Torp 12 z minutami do Katowic, chyba?
Można by się połamać opłatkiem

czytam co się dzieje na lotniskach w Europie i powoli zaczynam się oswajać z myślą że święta mogę spędzić w NO tym razem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
ja w sobote miałem lecieć do Anglii ,12 h na lotnisku nie poleciałem choć juz siedzieliśmy w samolocie .wczoraj miałem lecieć do Krakowa 8 h na lotnisku tym razem tylko bagaze były w samolocie
ale nas wysadzono
ale w piątek juz sie nie dam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok